uzun protokol nasıl oluyor

elif23

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
2.461
170
363
arkadaşlar uzun protokol nasıl oluyor hangi ilaçlar ne zaman kullanılıyor sırasıyla yazarmısınız

canim oncelikle hayirli olsun bende uzun protokol deyim belkim seninki fakli olur ama adetin 21 gunu burun damlasiyla basladim sabah aksam 1 er defa sonra adetin 3 gunu brawelle diye bir igneyle basliyacam nasipse sonradanda yumurta toplama asamasi felan filan

ben ilk kez tüp bebek yapcam pazartesi doktorla görüşcem ama sabredemiyorum o yüzden size soruyorum yeteri kadar gonal f var başka hangi ilaçlar lazım burun damlasıyla bahsettiğin iğne pahalı iıaçlarmı

ben ilk kez tüp bebek yapcam pazartesi doktorla görüşcem ama sabredemiyorum o yüzden size soruyorum yeteri kadar gonal f var başka hangi ilaçlar lazım burun damlasıyla bahsettiğin iğne pahalı iıaçlarmı

korkma bahsedilen ilaclarin en pahalisi gonal f oda sende zaten varmis
diger ilaclar cok pahali degil

uzun protokol ile yapılan tedavinin farkı nedir?diğer kullanılan ilaçlarla başarı şansı nasıl arakadaşlar??

adetin 21 günü başlıyo tedavi 15 gün dekapeptil denen baskılayıcı bir iğne kullandım göbekten yapılıyordu sonra adet tarihimde hastalandm adetle birlikte progeren denen yumurtatma iğnesi kullandım 15kadar sonra yumurta toplama transver falan şuan hamileyim
uzun potokol yurtdışındada sık kullanılan bi işlemmiş daha iyi sonuçlar alınıyo duydum ama bence kişiye özel oluyo bu tedaviler o yüzden iyi bir merkezde doktoruna güvenerek yapılmalı

adetin 21 günü başlıyo tedavi 15 gün dekapeptil denen baskılayıcı bir iğne kullandım göbekten yapılıyordu sonra adet tarihimde hastalandm adetle birlikte progeren denen yumurtatma iğnesi kullandım 15kadar sonra yumurta toplama transver falan şuan hamileyim
uzun potokol yurtdışındada sık kullanılan bi işlemmiş daha iyi sonuçlar alınıyo duydum ama bence kişiye özel oluyo bu tedaviler o yüzden iyi bir merkezde doktoruna güvenerek yapılmalı

doğum kontrol hapı burun damlası yokmu yoksa herkez için uzun protokol farklımı

doğum kontrol hapı burun damlası yokmu yoksa herkez için uzun protokol farklımı

evet canim herkesin ilaclari farkli oluyo bende burun damlasiyla basladim ama turkiyede sanirim damlayla baslayan kimse yok ben ilkte yine burun damlasiyla baslamistim ozaman dogum kontrol hapida kullandim ama bu sefer dr dgm k hapi vermedi benimde adet duzensiz ins zamaninda olurda fazla bekletmez beni:a015:

bi hevesle konuyu açtım tüp bebeğe geçcez diye ama 3. aşılamayı yapmak zorundaymışız inşallah olur

Back
X