uzun protokol tedavi olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asi sendede sık ıdrara cıkma başladımı..
sera uamrım bu sanslıgı bır daha asla yasaamazsın canım...
negatıf sonuc almaktan korkuyorums anrım asicim. onun için endişe duydum bıran ama suna daha ıyıyı tesekkurler

canim ben de sistit var benim cok su icmem lazim normal hayatta o yuzden zaten cok tuvalete gidiyorum anlamadim idarar olayini bundan dolayi
ama afedersin ishal oldum 3.gunden sonra

slm, bende ilk tupbebek denememi uzun protokol olarak yapmistim, bana çok zor geldi. decapeptyl kullanmadim ama etkisi aynimi bilmem suprefact burun sprayi kullandim berbat bisey sanki yururken yere basmiyordum, bir boslukta gibiydim devamli kalp çarpintim bas agrisi ve donmesi vardi, mide bulantilarimsa puregon ignelerine basladiktan sonra basladi, o kadar kotuydumki yuruyemiyordum nerdeyse her adimda istifra ediyorum karin agrisi ve sancisindan hiç bahsetmiyorum ustelik 20 yakinda yuymrtam olmustu bunlar nerdeyse 2 aya yakin surdu, ve yumurta alimindan sonra(lokal anesteziyle olmutu) fenalastim karnim su topladi ve yumurtaliklarimin birbirine dolasmasinda korktular neyseki atlatim.ekim'de tekrar tedaviye baslamistik ve ben çok tedirgindim ama kisa protokolle ne oldu ne bitti hiç anlamadim 3hafta içinde oldu bitti.
allah sana kolaylik versin insallah çabalrin bosa çikmaz ama egerki tekar denemek zorunda kalirsan kisa protokol yaptir(insallah gerek kalmaz)

sanada tekrar gecmis olsun canim
sende cok zahmetler cektin evet o burundan yaptigin spray ayni etkili decapeptyl ile kimisi ne dr burundan spray veriyor
canim belirtilerin ayni kalp carpintisi bende de var
basdonmesi mide bulantisi demkki bunlar ignelerden kaynaklaniyor
insallah allahim kimsenin emegini bosa cikarmaz
:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar bende aralık 11 de lucrine başladım.pko hastasıyım ve hala adet olmadım lucrine devam. geçen lekelenme oldu fakat tam anlamıyla kanama olmadı ne yapmalıyım

canim benim neden hala duruyorsun hemen dr a git ve sor sokturucu falan vermesi gerekmiyormu arastir canim bunu

ay ne düzenleyicisi adam adetimin 15 günü ilk muayenede tamam rahim temiz 21.ci gün lucrine başlıyorsun dedi o oldu ondan sonrası malum birde pkom var ilk o söyledi bana ama madem pkolu hasta problemli neden bazı şeyleri göz ardı ediyorlar yada tam araştırmıyorlar ama yinede dr.umdan memnunum rahim kalınlaşmasını göz ardedip yaşım geregi tedaviye devam da edebilirdi ve sonrası daha vahim olabilirdi allah korusunkaydirigubbakcemile5

evet canim ya buna sukur ama dr a israrli bir sekilde bazen bazi seyleri hatirlatmaliyiz ben bundan yanayim
cunku onlarda insan dalginlik unutkanlik olabilir
insallah en kisa surede hersey yoluna girer canim benim
a.s.

evet canim ya buna sukur ama dr a israrli bir sekilde bazen bazi seyleri hatirlatmaliyiz ben bundan yanayim
cunku onlarda insan dalginlik unutkanlik olabilir
insallah en kisa surede hersey yoluna girer canim benim
a.s.

dileklerin için tşk. ederim artık dr.ların pek sevmediği çok soru soran bilinçli hastalardan biriyim diyebilirim dr. öyle diyor yeşili görünce bir merhaba diyeyim dedim iyi pazarlar iğnelerle aran nasıl gidiyor a.s.

dileklerin için tşk. ederim artık dr.ların pek sevmediği çok soru soran bilinçli hastalardan biriyim diyebilirim dr. öyle diyor yeşili görünce bir merhaba diyeyim dedim iyi pazarlar iğnelerle aran nasıl gidiyor a.s.

evet dr lar cok sevmiyor ama biz boyleyiz
tsk canim sanada iyi pazarlar igenelerle aram iyi gidiyor sedece yorgunluk ve sikinti olmasa daha iyi olacak
allaha sukur hic morlugum ve o bolumde sertlesmem olmadi
sen nasilsin canim
a.s.

biliyorsun işte beklemedeyimmm ve iyiyim şimdilik iğneleri karından vuruyor olmalısın ben kendim yapıyordum iğneleri ama sıkıntı yaratmıyorlar zaten iğne uçları yok gibi birşey ve ne olur şimdiden kendini strese sokma ben ne kaybetti isem stresten kaybettim transferde bile kendimi sıkmaktan spekulum kırıldı hesap et ve dr.rum ne yapacagım seninle bilmiyorum dedi ne olur sakin gecirin bu dönemi hepinizeeeeeeeeeeee diyorum sevgilerrrrr

asi bilmiyorum alternatif tıpla nekadar ilgilisin ama ana sayfada yumurta kalitesini artırıcı bir formül verilmiş hayatım sen yeni başlıyorsun denesene deneyen arkadaş şu anda hamişmiş bende deneyeceğim formül:
30-35 tane karanfil
1 yemek kaşığı keten tohumu
1 yemek kaşığı tarçın
1 yemek kaşığı çöre otu
ve hepsine yetecek bal
1 ay sabah aç karnına
yada en azından transfer gününe kadar deneyebiliriz yan etkisi olduğunu zannetmem
çöre otunu bala karıştırıp zaten ben yiyorum diğerlerinide eklerim bir bakarım belki iyi oluryerimseniben

seracım transfer yapılırken uyutmadılarmı seni?? 2 arkadasımda tüp bebek transferlerını sadece amelıyat haneye gıderkenı hatırlıyorlar...

biliyorsun işte beklemedeyimmm ve iyiyim şimdilik iğneleri karından vuruyor olmalısın ben kendim yapıyordum iğneleri ama sıkıntı yaratmıyorlar zaten iğne uçları yok gibi birşey ve ne olur şimdiden kendini strese sokma ben ne kaybetti isem stresten kaybettim transferde bile kendimi sıkmaktan spekulum kırıldı hesap et ve dr.rum ne yapacagım seninle bilmiyorum dedi ne olur sakin gecirin bu dönemi hepinizeeeeeeeeeeee diyorum sevgilerrrrr

evet canim igneleri gobekten yapiyorum esim sapliyor ben ilaci veriyorum biraz kendime saplamak zor oluyor igneleri evet cok kucuk senin igne nasildi bilmiyorum ama benimki normal enjektor o yuzden biraz stres oluyorum ama alistim cunku bugun 7. ignemi vurucam
canim sende cok stres yapmisin insallah ikinciye rahat olursun ben o konularda biraz daha rahatim bol bol dua ediyorum o anda aklima baska seyler getiriyorum ve rahatliyorum sende oyle yap canim
insallah bu bekleyisin arkasi cok guzel gelecek sizinde bizimde herkesinde

asi bilmiyorum alternatif tıpla nekadar ilgilisin ama ana sayfada yumurta kalitesini artırıcı bir formül verilmiş hayatım sen yeni başlıyorsun denesene deneyen arkadaş şu anda hamişmiş bende deneyeceğim formül:
30-35 tane karanfil
1 yemek kaşığı keten tohumu
1 yemek kaşığı tarçın
1 yemek kaşığı çöre otu
ve hepsine yetecek bal
1 ay sabah aç karnına
yada en azından transfer gününe kadar deneyebiliriz yan etkisi olduğunu zannetmem
çöre otunu bala karıştırıp zaten ben yiyorum diğerlerinide eklerim bir bakarım belki iyi oluryerimseniben

canim bi kere denemistim cok gecmeden daha mideme varmadan afedersin istifra ettim ama gercektende yumurta kalitesini artiriyor

arkadaşlar bende lucrin kullanıyorum 7.günüm.bişey sorucam ;galiba yumurta toplanırken anestezi altında oluyoruz ama transferde uyutmuyorlar dimi?keşke uyutsalar..

slm, benim iki yumurta toplama deneyimimde sadece lokal anesteziyle oldu, birinci berbatti, ikincide anestezi istedim yine sadece lokal oldu ama allah yardimcim oldu ve nerdeyse hiç bisey hissetmedim.
ama transferler normal muayene gibi oluyo, anestezi filan yok zaten agrida olmuyo, hersey tipki normal muayene...

merhaba arkadşlar.bende 2kez tüp bebek yaptırdım.ikiside uzun protokoldü.ilkinde suprefac tve gonal-f,ikincisinde suprefact ve puregon kullandım.ben pek bi yan etki yaşamadım iğnelerden.kendim atıyordum iğnelerimi.
çok şükür 2. denememde hamileyim.allahım sizlerinde emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
en kısa zamanda evlatlarımıza kavuşmak dileğiyle.allahım yardımcınız olsun.

selam kızlar, ben de uzun protokolle başladım..
geçen ay iptal edildi .. fazla geldi doz..

neyse bu ay 21. günümde lucrinle başladım.. 26. günümde adet oldum..
sonra geçen aydan kalan menogona devam ettim.. şimdi gonal-f e geçtim..
bugün 10. günüm.. çok az dozla devam ediyoruz..
bugün kontrolüm var bakalım yumurtaları ne zaman toplayacaklar..

bi de lucrin e yumurta toplandıktan sonra devam ediliyo mu acaba??
ben geçen aydan kalanı kullanıyorum .. eğer öyleyse yetmeyebilir de ondan sordum??

selam kızlar, ben de uzun protokolle başladım..
geçen ay iptal edildi .. fazla geldi doz..

neyse bu ay 21. günümde lucrinle başladım.. 26. günümde adet oldum..
sonra geçen aydan kalan menogona devam ettim.. şimdi gonal-f e geçtim..
bugün 10. günüm.. çok az dozla devam ediyoruz..
bugün kontrolüm var bakalım yumurtaları ne zaman toplayacaklar..

bi de lucrin e yumurta toplandıktan sonra devam ediliyo mu acaba??
ben geçen aydan kalanı kullanıyorum .. eğer öyleyse yetmeyebilir de ondan sordum??

canım lucrine yumurta toplamadan sonra dewam ediliomu bilmiyorum ama benim bildiğim lucrin açıldığından itibaren 28 gün içerisinde tüketilmeli.benimde geçen aydan artan vardı.28 gün dolduğu için hemşire çöpe atmamı söyledi.

slm, benim iki yumurta toplama deneyimimde sadece lokal anesteziyle oldu, birinci berbatti, ikincide anestezi istedim yine sadece lokal oldu ama allah yardimcim oldu ve nerdeyse hiç bisey hissetmedim.
ama transferler normal muayene gibi oluyo, anestezi filan yok zaten agrida olmuyo, hersey tipki normal muayene...

yumurta toplama genelastezi olucakmış ondan çok korkmuyorum ama transferde çokkötü değilmiş dediğine göre.teşekkür ederimiçim rahatladı.

arkadaşlar bende lucrin kullanıyorum 7.günüm.bişey sorucam ;galiba yumurta toplanırken anestezi altında oluyoruz ama transferde uyutmuyorlar dimi?keşke uyutsalar..

mrb canim bende 7.yi yaptim dun aksam neler yasadigini bizimle paylasirmisin sikayetlerini falan
evet yumurta toplanirken genel anestezi transferde ise uyutmuyorlar
bazi ulkelerde yumurta toplanirken lokal yapiyorlarmis ama genel bence en iyisi

canım lucrine yumurta toplamadan sonra dewam ediliomu bilmiyorum ama benim bildiğim lucrin açıldığından itibaren 28 gün içerisinde tüketilmeli.benimde geçen aydan artan vardı.28 gün dolduğu için hemşire çöpe atmamı söyledi.

hadi yaaa :( bana herhangi birşey söylemediler..
saol cnm .. çok kızdım şimdi yaaaa...
bu bilgi prospektüsünde yazıyo mu acaba..?
kafama göre kullanmıyorum ki..
hatta benden kalan şişeyi istediler ne kadar ünite kalmış diye baktılar..
zaten gerkiyosa alacam neden böyle bişey yaptılar ki??

merhaba arkadşlar.bende 2kez tüp bebek yaptırdım.ikiside uzun protokoldü.ilkinde suprefac tve gonal-f,ikincisinde suprefact ve puregon kullandım.ben pek bi yan etki yaşamadım iğnelerden.kendim atıyordum iğnelerimi.
çok şükür 2. denememde hamileyim.allahım sizlerinde emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
en kısa zamanda evlatlarımıza kavuşmak dileğiyle.allahım yardımcınız olsun.

canim benim allahim kazasiz belasiz kucagina almayi nasip etsin insallah darisi basimiza
ne guzel sikayetsiz gecirmisina.s.

Back
X