Uzun protokol tüp bebek tedavisi ile hamile kalanlar

kedimiriltisi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Mart 2022
96
91
3
Merhabalar.
Adet öncesi gonapeptyl vurularak yumurtalar baskılanıp, adetle beraber de gonalf vurulmaya başlayacagim. Bu yolla hamile kalanlar var mı?

Lucrin kullanarak baskilandi yumurtalar snra gonal f ile devam ettik. Olumlu oldu.
çok sevindim. allah uzun ömürler versin evladiniza sanırım doğum yapmışsınız. bu protokolü pek uygulamiyor doktorlar ama sanırım başarı yüzdesi daha yüksek kısa protokole göre

çok sevindim. allah uzun ömürler versin evladiniza sanırım doğum yapmışsınız. bu protokolü pek uygulamiyor doktorlar ama sanırım başarı yüzdesi daha yüksek kısa protokole göre
Hastanin durumuna gore degisiyordur. Mevcit kistleri baskilamak elbette basariyi artiracaktir daha kaliteli yunurtalar elde edilebilir bu sekilde

Merhabalar.
Adet öncesi gonapeptyl vurularak yumurtalar baskılanıp, adetle beraber de gonalf vurulmaya başlayacagim. Bu yolla hamile kalanlar var mı?
Merhaba baktım sizde uzun protokollü tüp bebeğe başlamişsiniz bende gonapeptyli dün vurulmaya başladım allah kimsenin kucağini boş birakmasın 🤲❤️

Merhaba baktım sizde uzun protokollü tüp bebeğe başlamişsiniz bende gonapeptyli dün vurulmaya başladım allah kimsenin kucağini boş birakmasın 🤲❤️
Transferimin 5. Gunu idrarda pozitifi gorduk yarin kan verecegim umarim sizinde hakkinizda hayirlisi olur :))

Transferimin 5. Gunu idrarda pozitifi gorduk yarin kan verecegim umarim sizinde hakkinizda hayirlisi olur :))
Merhaba hayirli olsun umarim hersey guzel devam ediyordur. Size birsey sormak istiyorum hangi doktora tedavi oldunuz ve benimde gonopeptylle baslandi adet oncesi ama adet olunca kesilmedi yanina gonol f eklendi gonopeptyl devam etmesi yumurtalari baskiliyor diye dusunuyorum sizde adetten sonra devam etmismiydiniz

Merhaba tedaviniz sonuclandimi acaba bende gonopeptyl le basladim ama yumurtalarim buyumuyor sizin doktorunuz kimdi

Back
X