- 17 Şubat 2012
- 958
- 892
- 158
İyi bayramlar canim :)
Gördük cnm kalp atışını bugün

Darısı tez zamanda basına inşallah cnm.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bayramlar canim :)
Gördük cnm kalp atışını bugün
Darısı tez zamanda basına inşallah cnm.![]()
Amin canim amiiinn..
Nasil guzel bir duygu degilmi? :)
neler hissettin kimbilir gecmisimi hatirladim :)
Walla çok garip, hala inanamamaktayım. Git geller yasıyorum sürekli. Allahım sonuna kadar devam ettirir inşallah. Kucağımıza almak nasip olur. Ama kalp atışını daha duymadık sadece gösterdi doktor, haftaya kendi doktoruma gideceğim orda duyarız inşallah, işte o zmn çok farklı olur diye düşünüyorum. Ama attığını gördük ya Buda harikaydı![]()
Duyunca gozlerinin dolacagindan emin ol
Peki sen nasilsin bulantilar falan basladimi? :)
Evet o zmn inanirim heralde
Idare eder, bulantılarım oluyor ama henüz kusmadım hiç. Sadece kilo aldımtedaviye başladıktan bu yana 3 kilo aldım. Dün doktora sordum normal dedi, bazı insanlar çabuk alıyormuş, eğer kusmaya başlarsan zaten gidermiş.
Sen kaç kilo almıştın, hatırlıyormusun toplamda?
Evet canim ben 13 kilo almistim ama basta kusmaktan 5 kilo vermistim...benimki cok fazlaydi ama du icsem cikariyordum bulanti geldigi an tutmanin.imkani yoktu,tutayim dedim birgun belki gecer,yedigim makarnalar agzimdan burnumdan fiskirdi ayni anda..burnumun icinde en.ust kisimda kaldi birde nefes alamadim...ve 6 ay sabah aksam 6 aydan sonra sadece sabahlari olmak.uzere dogana kadar devam etti benimki ..cok zor gecti anliyacagin Allah kimseye yasatmasin...
Ama ben 9 tedavinin hicbirinde kilo almadim hatta cogunda zayifladim bile..sen baya erken baslamissin...kac kilo ike hamile kalmostin??
Ayy gerçekten sormuş senin ki. Bakalım beni neler bekliyor.
Ben 52 ile tedaviye başladım. Transfere kadar zaten kilo aldı , iğnelerden sanırım, tabii biraz da hareketsiz kaldım. Transfer günü 54 müşüm, bu sabah tartıldım 55şişman bişi olcam bu gidişle
öyle çok yıyen birisi değilimdir aslında, amaa ben çikolata tatlı hastasıyımdır. Transferden beri tatlı yiyemiyorum, canım çekmiyorrr
![]()
Al bendende o kadar..tatlisiz bir hayat dusunemiyorum...her ay bir kavanoz (820 gr lik) nutellayi tek basima bitirirken hamileyken agzima suremedim aylarca surundu dolapta..en spnunda komsuya verdim cocuklar yesin diye...nutellanin kikusunu bilrsin o koku bana bir igrenc geliyorduki sorma :)
sen baya zayif hamile kalmissin ama boyun kac senin??
Evet canim kilo cok almamak kaydiyla sorun degil tabi...fazlasi bebegede zarar biliyorsun...ama zaten boyuna gore baya zayifmissin sen kilo almana ragmenÖyle şişman birisi olmadım hiç, 1,63. Ama kilo almaktan da korkan biriyimdir. Tabii şimdi bunları konuşmak tatlı şeyler, ama hiç önemi yok kilonun falan. İnşallah sağlıcakla devam eder sonuna kadar ve kucağımıza almak nasip olur inşallah.
Senin de tedavine az kaldı bak Ağustos yanındayız, olacak inşallah bu sefer. Şimdiden vitaminlere başla derim ben.![]()
Evet canim kilo cok almamak kaydiyla sorun degil tabi...fazlasi bebegede zarar biliyorsun...ama zaten boyuna gore baya zayifmissin sen kilo almana ragmen
Canim ben folik asite devam ediyorum zatrn birde basladigim ay ari sutune basliycam insallah faydasini gorurum...ama daha tedavime var benim...yani, eylulde randrvu verse baslamam ekimi bulur galiba baya var daha ,zamanda gecmek bilmiyor...hakkimizda hayirlisi artik...
Merhaba hanımlar öncelikle Roma sızı tebrık edıyorum Allah saglıcakla dunyaya gelmesını nasıp eder ınsallah bebegınızın, Candan sıze ıse gecmiş olsun ınsallah kardeş gelir oglunuza,Gördük cnm kalp atışını bugün
Darısı tez zamanda basına inşallah cnm.![]()
Slm cnm bende almanyadayim tedavin ne durumda bir gelisme varmi selamlarEvet y.dışındayım. Sen kaç gündür kullanıyorsun, uzun protokol mu. İğnenin ismi ne :)
Cnm almanyanin neresindesin tedavun nasil gidiyor cvp beklrimHayırlı olsun cnm tedavin inşallah.
Evet benim iğnende aynısı, bu akşam ilk iğnemi olumam
Neden 40 gün sürüyor, ne zmn hasta olacaksın.
Ben Almanya dayım cnm :) sen.?.
Merhaba hanımlar öncelikle Roma sızı tebrık edıyorum Allah saglıcakla dunyaya gelmesını nasıp eder ınsallah bebegınızın, Candan sıze ıse gecmiş olsun ınsallah kardeş gelir oglunuza,
Benim hıkayemde şöyle, 6 sından buyana dogum kontrol hapı kullanıyorum 22 sınde ıgnelere baslayacagım sanırım.Bugun randevum vardı iğneleri tarif ettı doktorun asıstanı hersey iyi giderse eylülün 2. Haftası sonuç alırsınız dedi enteresan olan ben kısa protokol sanırken elimdeki formdan ve dün esıme gelen doktor mailinden sonra uzun protokol oldugunu anladım ve bugün sınırlerım bozuldu ve hep agladım.Benım dilim yetersiz ve iletişimi eşim saglıyor ve bir erkek bu konuya ne kadar hakim olur siz tahmin edin. Sanki cahilim ve daha uzunmu kısamı anlamamışım dıye kendimi yedim ayrıca uzun oldugunu anlamadıgım içinde soramadım bile niye uzun tercih ettınız diye.ilk denememiz olacak ve konuyu arastırmaktan ve tercüme etmeye çalışmak berbat. Avrupa'da hep uzun protokolmu tercih ediliyor bir bilginiz varmı çok uzun oldu ama nasıl doluyum
Tedavin hayırlı olur inşallah cnm. Aslında Türkiye uzun protokol yapan ülkelerdenmiş. Bize doktor öyle söyledi, mesela burda kısa protokol yapılıyor normalde, ama doktorum ben de uzun protokolü denemek istedi. Bana kalsa kısa protokolü tercih ederdim, pek birşey değiştiğini sanmıyorum. En azından benim tarafımdan öyle oldu. 9 tane yumurtadan 1 tane geriye sağlıklı kaldı. Oda tuttu Allah'ın izniyle, inşallah herşey yolunda gider devam ederhaa üzülme neden soramadım diye, benim doktorum Türk ben de soramadım neden diye :) çünkü verdikleri cevaplar tatmin edici değil, her doktorun kendine göre yöntemi var. Hepsi tabiki başarılı olmak peşinde, uzun protokolde önce yum.baskılıyıcı iğne, sonra geliştirici iğneye devam ediliyor. Internet'ten de araştırabilirsin, detayları yazıyor.
Merhaba, teşekkür ederim moral oldun
Bugün dogum kontrol hapını bırakıyorum cumada iğneye başlayacağım bakalım bana uyguladığı tedavi enteresan geldi çünkü yumurtlama zamanımla çok alakasız bir zamanda yumurta geliştirici iğneleri vurunacagım ama karar verdim irdelemeyecegim kafam karısıp moral bozukluğundan başka bir seye yaramıyor. Senin hamileliğin nasıl gidiyor umarım hersey yolundadır