- 24 Nisan 2014
- 547
- 692
- 358
- Konu Sahibi meneksemelifim
-
Selam cnm ben uzun protokol ile tüp bebek tedavisi gördüm transferim yapıldı ve heyecanla sonuç bekliyorum bu tedavimsırasında mümkğn olduğu kadar rahat ve pozitif olmaya bak doktorun dediği ilaçları düzgün bir şekilde kullan ve sağlıklı beslen sormak istediğin birşey olursa burdan bana yazabilirsin bu konuda çok yeni işlem gördüm bendeArkadaşlar ..bir tane yumurta olup yumurtanin gelismemesi nedeniyle tedavim iptal oldu.üç aydır durumumda değişiklik olmadığı için en son doktorum uzun protokolle tup bebek tedavisi kararı aldı. Eylül ayında lucrin kullanmaya başlayacağım. Uzun protokol ile tedavi gören var mı? Ben yumurta sayisi ve kalitesi için bu kısa zamandaneler yapabilirim?
Arkadaşlar ..bir tane yumurta olup yumurtanin gelismemesi nedeniyle tedavim iptal oldu.üç aydır durumumda değişiklik olmadığı için en son doktorum uzun protokolle tup bebek tedavisi kararı aldı. Eylül ayında lucrin kullanmaya başlayacağım. Uzun protokol ile tedavi gören var mı? Ben yumurta sayisi ve kalitesi için bu kısa zamandaneler yapabilirim?
Canım inşallah bebeğin sana tutunur ve bırakmaz seni.ben de lucrin ile başlayacağım tedaviye .heyecanla bekliyorum bakalimBende uzun dönem im ama fark ne anlamadım bur ayda hepsi olup bitti transferin 2. Günündeydim
Lucrin kullandım bende yaklaşık 12 gün gonal f oncesi
Ben kısa protokolle bebegimi kucağıma aldım hayırlısıyla. Bir kardeşi olsun yalnız kalmasın diye yeniden tedaviye başladım hayırlısıyla. Ancak malum yumurtalarim gelişmedi .uzun protokolle deyecegiz bir kere de.Allah tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin canımBende iki kere kısa protokolle yumurta oluşmayınca üçüncü olarak uzun protokol denedik. Böylece yumurta oluştu ve transfer olduğumda tutmuştu, sonrası düşükle sonuçlansada.. Ara verdik iki yıl ve akapunktur tedavisiyle yumurtalarım kendi gelişmeye başladı, kısa protokolde de başarı sağlayabildik.. Hayırlısı olsun senin içinde canım
Inşallah canım güzel duaların için teşekkür ederim 27 ağustosta tedaviye başladık 16 eylül de opu m oldu 21. Te transfer benim anlamadığım uzun tedavi denince tek fark baştaki lucrin mi oluyorCanım inşallah bebeğin sana tutunur ve bırakmaz seni.ben de lucrin ile başlayacağım tedaviye .heyecanla bekliyorum bakalim
Sanirim öyle. .lucrin ile hormonları düşük tutup yumurtaları aynı boyutta büyütmeye çalışıyorlar galiba..Inşallah canım güzel duaların için teşekkür ederim 27 ağustosta tedaviye başladık 16 eylül de opu m oldu 21. Te transfer benim anlamadığım uzun tedavi denince tek fark baştaki lucrin mi oluyor
Umarım seninde tedavin güzel sonuclanir
Ben kısa protokolle bebegimi kucağıma aldım hayırlısıyla. Bir kardeşi olsun yalnız kalmasın diye yeniden tedaviye başladım hayırlısıyla. Ancak malum yumurtalarim gelişmedi .uzun protokolle deyecegiz bir kere de.Allah tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım
İncir kuru iyi geliyor sanırım ama ben henüz yapmadım ama zeytinyağ ile incir de çok iyi geliyor diyenler var.ben onu denemek istiyorum.ayrıca ari sutu polen ve bal yiyorum her gün. Doktor omepa q 10 isimli vitamini de kullanmamı söyledi. Bakalım hepsi fayda verecek mi.Yaşım 35 ve bir yumurta olması çok moral bozucuBen Ekim ayinda baslicam amh gecen sene 1.1 şimdi 0.88.
Ayda bazen üç yumurta bazen beş yumurta oluyo. Devlette tedavi olucam.
Dr en son cok az dedi zaten bizde moraller yerde.
Napayım dr bey öleyim mi dedim.
İncir kürü yap. Ben yaptım bi kere hamile kaldım 3 hft lık düştü. Esimin spermleri iyi değil bu arada.
İncir resmen bi hikmet.
Beni deneyen ve hamile kalan biri olarak değerlendir. Ki benim bi tüpüm kapali ve sürekli o taraftan yumurtluyorum. Kapalı taraftan hamile kalmam imkansız bunu doktorum üzerine basa basa söyledi çünkü tüpüm bağırsağıma yapışık ve yapısı bozuk. Bu kürü yaptığımda diğer taraftaki yumurtalığımdan hamile kaldım. Mutlaka tedavinle birlikte uygulama ben hangi doktora sorduysam yapma denedi.İncir kuru iyi geliyor sanırım ama ben henüz yapmadım ama zeytinyağ ile incir de çok iyi geliyor diyenler var.ben onu denemek istiyorum.ayrıca ari sutu polen ve bal yiyorum her gün. Doktor omepa q 10 isimli vitamini de kullanmamı söyledi. Bakalım hepsi fayda verecek mi.Yaşım 35 ve bir yumurta olması çok moral bozucu
Benim de iki tup kapalı ve rezerv azlığı var.Beni deneyen ve hamile kalan biri olarak değerlendir. Ki benim bi tüpüm kapali ve sürekli o taraftan yumurtluyorum. Kapalı taraftan hamile kalmam imkansız bunu doktorum üzerine basa basa söyledi çünkü tüpüm bağırsağıma yapışık ve yapısı bozuk. Bu kürü yaptığımda diğer taraftaki yumurtalığımdan hamile kaldım. Mutlaka tedavinle birlikte uygulama ben hangi doktora sorduysam yapma denedi.
Sakın üzülme dicem de üzülmemek elde değil, bir arkadaşımın yumurtası yoktu zarla zorla git gel aylar sürdü yumurta oluştuğunda doktoru topladı. 3 yumurta toplandı. İki embriyo transfer edildi. Su an ikizleri var.
Canım inciri tedavi başlamadan mi uygulamam gerekiyor yani.4 eylülde lucrin kullanmaya başlayacağım. Adetin 2. Gününe kadar zeytinyağlı incir yesem faydası olur mu aceba?incir kürüzere 21 gunluk iki kez yapılması gerektiği için pek vaktim yok.Beni deneyen ve hamile kalan biri olarak değerlendir. Ki benim bi tüpüm kapali ve sürekli o taraftan yumurtluyorum. Kapalı taraftan hamile kalmam imkansız bunu doktorum üzerine basa basa söyledi çünkü tüpüm bağırsağıma yapışık ve yapısı bozuk. Bu kürü yaptığımda diğer taraftaki yumurtalığımdan hamile kaldım. Mutlaka tedavinle birlikte uygulama ben hangi doktora sorduysam yapma denedi.
Sakın üzülme dicem de üzülmemek elde değil, bir arkadaşımın yumurtası yoktu zarla zorla git gel aylar sürdü yumurta oluştuğunda doktoru topladı. 3 yumurta toplandı. İki embriyo transfer edildi. Su an ikizleri var.
Canım dediklerini yapacağım. İnşallah Allah emeklerimizi zayi etmez de hepimiz hayırlı evlat sahibi oluruzBen 15 gün yaptım hamile kaldim. Sakın öyle düşünme.
Ben cok sordum ne zaman baslayayım die belirli bi günü yok.
1 lt ye yakin (icme suyu olacak musluk suyu olmayacak) suyu kaynat. Kaynayinca içine 7 / 8 inciri yıka elinle ikiye böl suya at. 15 dakka kaynat. Ocaktan al soğusun. İster 2 ye böl sabah aksam iç, ister 3 e böl sabah öyle aksam iç. 21 gün yap 7 gün ara ver 21 gün tekrar yap. Yanlız incir kürünü yaptığında tatlı yeme çünkü şeker miktarı çok fazla incirde. Dikkat et.
Önemli olan yumurtan gelistirmek zaten.
Doktorlar yumurtalara bakiyor işte yumurta az kalitesi iyi değil, sonra tedavi de incir kürüde yapanlarda doktorlar bile yumurta kalitesine şaşırıyor. Tıbbı bırakmayacağız birlikte bunları da yaparsam inş olacak.
Ayrıca bol bol ananas ye, abd de tup bebek tedavisinde ananas yediriyor. Ananasda östrojen var.
Akşamlarıda ( ben üç aydır yapıyorum eşimin spermleri cok problemli benim 15 milyon sperm, 36 milyon oldu. %2 sağlıklı esimin spermlerinin, %98 nin morfolojileri bozuk. Ben sperm sayısını arttirarak sperm ayiklanirken sağlıklı sperm daha cok bulsunlar die uğraşıyorum) sen ve eşin 5 fındık, 2/3 ceviz, tuzsuz kabak cekirdegi (peymanin bahceden tuzsuz cig kabak çekirdeği var) ye bi avuc ( ayarla soyulmus oldugu için tam bi avuc alma). İnanilmaz faydasını gördük.
Merhaba ikimizinde sorunu ayni ben tedaviye basladim tedaviden once bi cok sey yaptim bazilarini doktorum tavsiye etti 3 ay yaptiktan sonra tedavime basladim ilk gecen subattaki tedavimde sadece 1 yumurta olusup transfer edilmisti negatifle sonuclandi ikinci tedavimde 7 yumurta toplandi ve sadece sol yumurtam calisiyor simdi ikinci opu yapilacak onu bekliyorum bu adeti es gecip diger ay baslayacagizBenim de iki tup kapalı ve rezerv azlığı var.
Canım inciri tedavi başlamadan mi uygulamam gerekiyor yani.4 eylülde lucrin kullanmaya başlayacağım. Adetin 2. Gününe kadar zeytinyağlı incir yesem faydası olur mu aceba?incir kürüzere 21 gunluk iki kez yapılması gerektiği için pek vaktim yok.
Ben incir kuru yapmadim korktum prolaktini yukseltiyormus benim prolaktin normal ama yinede korktum sadece hergun kuru incir badem ceviz yedim tabi diger yaptiklarimda varCanım dediklerini yapacağım. İnşallah Allah emeklerimizi zayi etmez de hepimiz hayırlı evlat sahibi oluruz
Birde ilk tedaviyi baska yerde yaptim orada rezerv azligini ogrendim şok olmustum apar topar sacmasapan bir tedavi uygulandi suanki doktorum daha temkinli yaklaşıyorMerhaba ikimizinde sorunu ayni ben tedaviye basladim tedaviden once bi cok sey yaptim bazilarini doktorum tavsiye etti 3 ay yaptiktan sonra tedavime basladim ilk gecen subattaki tedavimde sadece 1 yumurta olusup transfer edilmisti negatifle sonuclandi ikinci tedavimde 7 yumurta toplandi ve sadece sol yumurtam calisiyor simdi ikinci opu yapilacak onu bekliyorum bu adeti es gecip diger ay baslayacagiz
İncir prolaktini yükseltmiyor, soğan kürü yükseltiyor. Fakat ben soğan kürünü de yaptım. Prolantinim yükselmedi.Ben incir kuru yapmadim korktum prolaktini yukseltiyormus benim prolaktin normal ama yinede korktum sadece hergun kuru incir badem ceviz yedim tabi diger yaptiklarimda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?