- 24 Ekim 2009
- 1.372
- 39
- 73
- Konu Sahibi rapunzeeel
-
canım merhaba.rapunzell, dearmother!!!! dün sinameki yaptım saçıma o yüzden kasaba gidip alamadım sığırımıbugün de kuzenim bize gelmeden önce kasaba uğrayıp almış, getirdi.. çok kötü birşeyyyydiiii kocaman bir kemik-et tuhaf birşey buuuu... :44: o ilik ordan nasıl çıkıcak..şiş miş demiştin dearmother. şişi nereye batırıcam anlayamadım. zaten görünce o kanlı kemikleri, tansiyon mansiyon oynadı benim... hadi çıkardım diyelim onu saçıma uyguladım diyelim, ıyhhhhh, ya o kokuyu kafamdan arındıramazsam. et et kokarsam hava da sıcak. nasıl uygulayacağım bunu kafama. sadece kaynatıp o suyu saçıma sürüp beklicekmiyim? içine başka şeyler de karıştıracak mıyım? kaç dakika ya da saat bekleticem? :44: bilgilendirebilir misiniz beni, çok utanıyorum artık. :26:
canım merhaba.
kemik sana krıık gelmedimi canım 2/3 parça halinde eğer öyle değilse önce kırman gerekecek kemiğin tam ortasında yağ olacak şişi batırıp o yağı almaya çalış canım .alınıyor öyle.
koku kalmıyor iyice yıkıyorsun sonra.Ama bu sıcaklarda yapmak zor olabilir.
cevabı geç yazdım afedersin şimdi ne duurumdasın.yaptınmı ki.
maaşallah harikabende sinamekili kürü uyguladım
Eki Görüntüle 213312 bu 30 Temmuz 2010
Eki Görüntüle 213313 bu 12 Ağustos 2010
Eki Görüntüle 213314 bu 20 Ağustos 2010
Eki Görüntüle 213315 bu 26 Ekim 2010
Eki Görüntüle 213316 bu 14 Kasım 2010
Eki Görüntüle 213317 bu 25 Aralık 2010
Çok memnun kaldım ama kışın hiç uygulamadım.Gene başlıycam bu arada bir kezde kırıklarımı aldırdım.
sen o aktarı bana yolla saçlarını yolayımrapunzell aktara gittim eksik olan şeyleri aldım fakat gerizekalı kadın bana sinameki otunun saça iyi gelmediğini söyledi. bir de sarımsağı normal şampuana katamazsın dedi. saçların dökülücek nasılsa gene bana geliceksin dedi:18::18: kafayı yicem sinameki saça iyi gelir diye biliyorum ama bu sarımsak olayı nasıl olcak aklım karıştı yardımcı olur musun?:2:
rapunzell aktara gittim eksik olan şeyleri aldım fakat gerizekalı kadın bana sinameki otunun saça iyi gelmediğini söyledi. bir de sarımsağı normal şampuana katamazsın dedi. saçların dökülücek nasılsa gene bana geliceksin dedi:18::18: kafayı yicem sinameki saça iyi gelir diye biliyorum ama bu sarımsak olayı nasıl olcak aklım karıştı yardımcı olur musun?:2:
bende sinamekili kürü uyguladım
Çok memnun kaldım ama kışın hiç uygulamadım.Gene başlıycam bu arada bir kezde kırıklarımı aldırdım.
Canım sen bu saç için 1 kür kullanmış olmamalısın:81: Neler yaptın anlatınsana
sen o aktarı bana yolla saçlarını yolayım
ben bizzat kullandım ve faydasını gördüm.Sinameki kan dolaşımını hızlandırır bunu da inkar edemez bi aktar.Sinamekide saç diplerimizde ki kan dolaşımını hızlandırıyo.Saçmalamış.Çok yazık bilgisiz bi aktar insanlara zararvereblir
Saçların çok güzel tarifler içinde teşekkürler =)
Cnm çörekotu yağının fiyatı ne kadar acaba
mrb rapunzel, yağ-bal karışık bir kür tarifi vermiştin. Ben normalde saçıma bademyağı sürerim, bugün yağlarla balı ısıtıp sürmeyi denedim. Ve çok zorlandım, karışımı saçıma yediremedim gibi oldu, sanki saçımın yüzeyinde sıvışıp kaldı. Şu an kafamda o karışım var. Sen yapış yapış olmadan nasıl yapıyordun acaba?
kızlar bugun bakım gunumdu şu an saçlarımda sinemaki badem yağı bemiks bir de çörek otu karısımı var bu sefer farklı yaptım saçlarıma fırca yardımyla sürdüm
bone taktım beklyrm şampuanıma da sarımsak,zeytinyağ,bal,çamterebentin,menekşe yağı,jojoba yağı ,badem yağı döktüm yarında susamla hint yağı ıle alıp ekleyeceğim bakalım etkisi nasıl olucak
rapunzell, dearmother!!!! dün sinameki yaptım saçıma o yüzden kasaba gidip alamadım sığırımıbugün de kuzenim bize gelmeden önce kasaba uğrayıp almış, getirdi.. çok kötü birşeyyyydiiii kocaman bir kemik-et tuhaf birşey buuuu... :44: o ilik ordan nasıl çıkıcak..şiş miş demiştin dearmother. şişi nereye batırıcam anlayamadım. zaten görünce o kanlı kemikleri, tansiyon mansiyon oynadı benim... hadi çıkardım diyelim onu saçıma uyguladım diyelim, ıyhhhhh, ya o kokuyu kafamdan arındıramazsam. et et kokarsam hava da sıcak. nasıl uygulayacağım bunu kafama. sadece kaynatıp o suyu saçıma sürüp beklicekmiyim? içine başka şeyler de karıştıracak mıyım? kaç dakika ya da saat bekleticem? :44: bilgilendirebilir misiniz beni, çok utanıyorum artık. :26:
Merhaba kızlar bende saçımı sizlerle paylaşayım dedim....Tabi ki rapunzeeelin saçlarının güzelliği benimkiyle asla kıyaslanamaz çünkü onunkiler çok güzel....İşte naçizane saçlarım...Fotodan çok parlak çıkmış...Ayrıca düzleştirici ile gelişi güzel düzleştirdim,uğraşmadım fazla....gerçekte dalgalıdır saçlarım...sadece boyunu göstermek istedim...
bende sinamekili kürü uyguladım
rapunzell aktara gittim eksik olan şeyleri aldım fakat gerizekalı kadın bana sinameki otunun saça iyi gelmediğini söyledi. bir de sarımsağı normal şampuana katamazsın dedi. saçların dökülücek nasılsa gene bana geliceksin dedi:18::18: kafayı yicem sinameki saça iyi gelir diye biliyorum ama bu sarımsak olayı nasıl olcak aklım karıştı yardımcı olur musun?:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?