Uzun Süre Iliski?

Selam kizçeler :)
Size sorum şu; 2 seneye yaklasik iliskim var her sey mukemmel aileler biz iliskimiz her sey super onda bir sıkıntı yok.
Yuvamizi kurmamiza 4 sene kadar var. 1 sene askerde beklicem onu.

Ben kendimden ve ondan eminim guveniyorum ama uzun iliski yaşayanlar sizce guzel ve zorlu kisimlari neler. Bizi neler bekliyor. Tecrubelerinden soylerseniz sevinirim.
6 sene bekledik birbirimizi.. tabi zamanın uzun olması yorucu olabiliyor özlem artıyor vs ama evlendikten sonra iyi ki vazgeçmemişiz dedik bu süreçte..
bu süre içinde okullarımız bitti, eşim askerliğini yaptı kısa dönem tabi nişanlıydık o zaman, sonra işini halletti bende o sırada çalışıyordum zaten derken evleniverdik..
eğer gerçekten seviyorsanız zaten bi şekilde geçiyor zaman..
nacizane tavsiyem süre uzun olduğu için en özel anlarınızı evliliğinize saklayın inanın çok daha güzel farklı bir yaşam başlıyor.. burda evlenmeden bazı şeyleri yaşayıp bitirenler hem pişmanlık çekiyor hem evlenseler dahi pek bi yaşamda değişiklik olmuyor ve evlilikleri sıradanlaşıyor..
benim önerilerim bunlar..
seviyorsanız vazgeçmeyin..

6 sene bekledik birbirimizi.. tabi zamanın uzun olması yorucu olabiliyor özlem artıyor vs ama evlendikten sonra iyi ki vazgeçmemişiz dedik bu süreçte..
bu süre içinde okullarımız bitti, eşim askerliğini yaptı kısa dönem tabi nişanlıydık o zaman, sonra işini halletti bende o sırada çalışıyordum zaten derken evleniverdik..
eğer gerçekten seviyorsanız zaten bi şekilde geçiyor zaman..
nacizane tavsiyem süre uzun olduğu için en özel anlarınızı evliliğinize saklayın inanın çok daha güzel farklı bir yaşam başlıyor.. burda evlenmeden bazı şeyleri yaşayıp bitirenler hem pişmanlık çekiyor hem evlenseler dahi pek bi yaşamda değişiklik olmuyor ve evlilikleri sıradanlaşıyor..
benim önerilerim bunlar..
seviyorsanız vazgeçmeyin..

Bizde 7. yılımıza yaklaştık
Yazın evleneceğiz.
7 yıldır aşkımızdan 1 gr eksilmedi, aksine hep daha çok istedik birbirimizi.
Sabırla kavuşacağımız günü bekliyoruz. Evlenince de değişeceğini sanmıyorum
Her şeyin daha da güzel olacağına inanıyorum. :KK36::KK36:

Bizde 7. yılımıza yaklaştık
Yazın evleneceğiz.
7 yıldır aşkımızdan 1 gr eksilmedi, aksine hep daha çok istedik birbirimizi.
Sabırla kavuşacağımız günü bekliyoruz. Evlenince de değişeceğini sanmıyorum
Her şeyin daha da güzel olacağına inanıyorum. :KK36::KK36:
Allah bir yastıkta kocatsın o zaman mutluluklar cnm.. senelerin özlemi desene ayyy kıyamam :KK36:

Selam kizçeler :)
Size sorum şu; 2 seneye yaklasik iliskim var her sey mukemmel aileler biz iliskimiz her sey super onda bir sıkıntı yok.
Yuvamizi kurmamiza 4 sene kadar var. 1 sene askerde beklicem onu.

Ben kendimden ve ondan eminim guveniyorum ama uzun iliski yaşayanlar sizce guzel ve zorlu kisimlari neler. Bizi neler bekliyor. Tecrubelerinden soylerseniz sevinirim.

Biz 9. yıla girdiğimiz gün nişanlandık. 1 ay oldu 9 yıl boyunca okul yolu da bekledim asker yolu da herkes konuştu bu kadar zamanda evlen diyen de oldu yakışmıyorsunuz diyende ayrıl diyende oldu aferin diyende hatta nişanlıma benim onu oyaladığı mı söyleyende oldu bana da nişanlımın beni oyaladığını ima edende. Aslında çokta zor bir süreç değil gözünüzde büyütmeyin. Birde 4 yıl diye sınırlandırmayın kendinizi süreç uzarsa üzülürsünüz:KK20: Mutluluklar :KK36:

8 senenin sonunda evlenmiş olacağız şu an sözlüyüz. Bu senelerin içinde 15 ayda asker yolu bekledim. Bu süre ilişkimizi, aşkımızı, saygimizi yitirmemize sebep olmadı aksine daha sağlam oldu düşüncesindeyim. Herşey iki kişinin elinde bitmesi de devam etmesi de.

Back
X