Uzun süredir canımı sıkıyor bu durum...

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Kızlar benim 2 senedir güzel giden bir ilişkim var ayrı şehirlerdeyiz ama sık sık görüşme imkanımız var.
Uzaklık bizim için daha iyi oldu birbirimizin kıymetini anladık diye düşünüyoruz.
Fakat son 1-2 haftadır tartışıyoruz ve ben hemen arıyorum işte sıcağı sıcağına konuşalım halledip tekrar sorunsuz devam edelim istiyorum.
O ise ben aradıkça kapatmak konuşmak istemiyor ben tekrar arıyorum ısrarcı oluyorum bu konuda derken iyice kavga etmeye başlıyoruz bu sefer düzelmemiz 2-3 günü alıyor buda benim çok canımı sıkıyor.
Yani tartıştığımız şeylerde küçük konuşup halledebiliriz bu kadar küs gibi kalmaya ne gerek varki.
Bunu ona anlatamıyorum tabikide o yüzdende kavga sırasında çok üstüne düşmeye başlıyorum benim bundan üzüldüğümü rahatsız olduğumu anlasın istiyorum.
Sizce ben mi kendi kendime sorun yapıyorum büyütüp üstüne düşüyorum yoksa gerçekten beni anlamasını sağlamalımıyım ?

Bence biraz fazla üstüne düşmüşsün sorun küçükse sonra zaten beraber çözersiniz. Sen baskın olduğun için o kendini çekmiş.. :ssz:

Son düzenleme:
Kızlar benim 2 senedir güzel giden bir ilişkim var ayrı şehirlerdeyiz ama sık sık görüşme imkanımız var.
Uzaklık bizim için daha iyi oldu birbirimizin kıymetini anladık diye düşünüyoruz.
Fakat son 1-2 haftadır tartışıyoruz ve ben hemen arıyorum işte sıcağı sıcağına konuşalım halledip tekrar sorunsuz devam edelim istiyorum.
O ise ben aradıkça kapatmak konuşmak istemiyor ben tekrar arıyorum ısrarcı oluyorum bu konuda derken iyice kavga etmeye başlıyoruz bu sefer düzelmemiz 2-3 günü alıyor buda benim çok canımı sıkıyor.
Yani tartıştığımız şeylerde küçük konuşup halledebiliriz bu kadar küs gibi kalmaya ne gerek varki.
Bunu ona anlatamıyorum tabikide o yüzdende kavga sırasında çok üstüne düşmeye başlıyorum benim bundan üzüldüğümü rahatsız olduğumu anlasın istiyorum.
Sizce ben mi kendi kendime sorun yapıyorum büyütüp üstüne düşüyorum yoksa gerçekten beni anlamasını sağlamalımıyım ?

Kaç gündür aklımdaydın inan ki...
Ne yaptı bu kız dedim hatta bugün.
Çok üzerine gitme bence.
Az çek kendini,bırak azıcık o uğraşsın.
İlişkiler oyun gibi... Biraz sen koşacaksın yorulunca bekle o gelsin.

Bence biraz fazla üstüne düşmüşsün sorun küçükse sonra zaten beraber çözersiniz. Sen baskın olduğun için o kendini çekmiş.. :ssz:

Büyük bi sorunumuz yok hep küçük şeylerden tartışıyoruz zaten ama bende uzatılmasını istemiyorum nedense uzakta olduğumuz içinmi bilmiyorum dargın kalmak istemiyorum.

Büyük bi sorunumuz yok hep küçük şeylerden tartışıyoruz zaten ama bende uzatılmasını istemiyorum nedense uzakta olduğumuz içinmi bilmiyorum dargın kalmak istemiyorum.

Bak küçük şeylermiş işte, belli ki o çok takmıyor kafasına..

Siz de takmayın, rahat olun..

Kaç gündür aklımdaydın inan ki...
Ne yaptı bu kız dedim hatta bugün.
Çok üzerine gitme bence.
Az çek kendini,bırak azıcık o uğraşsın.
İlişkiler oyun gibi... Biraz sen koşacaksın yorulunca bekle o gelsin.

Uzakta olmak bize iyi geldi sanki bütün korkularım bitti artık.
Allaha şükür mutluyum o konuda :)
Farkındayım çok üstüne düştüğümün bende nedense dargın kalmak istemiyorum herhalde hep sorunsuz devam edelim diye.
Birazcık geri çekme vakti o zaman.

Kaçan kovalanır...
Bu mantıktan yola çıkarsak zamana ihtiyacı olabilir. Bırak tek takılsın özlesin ve kendiliğinden geri gelsin :34:

Kaçan kovalanır...
Bu mantıktan yola çıkarsak zamana ihtiyacı olabilir. Bırak tek takılsın özlesin ve kendiliğinden geri gelsin :34:

Biraz önce kavga ettik zaten ve ben sürekli aradığım için telefonunu kapattı.
En sinir olduğum şey ama nasıl olsa açcaktır diye düşünücem.

Fazla üstüne düşmeyeip, kafaya takmadıgını gösterebilirsin.. bu işe yarayabilir belki..

Biraz önce kavga ettik zaten ve ben sürekli aradığım için telefonunu kapattı.
En sinir olduğum şey ama nasıl olsa açcaktır diye düşünücem.

O kendini biraz ağırdan satmaya başlamış sanki?
Ben de kızdığımda tek kalmak isterim kafamı toplamak isterim, ısrardan katiyen hoşlanmam ama telefonu kapatıp triplere girmesi ilginç...
O arayana kadar arama lütfen...
Erkek dediğin biraz adım atmasını bilecek.
Kadınlar her zaman daha fevri bu konuda... Erkek olarak biraz daha sakın ve olumlu yaklaşmalı diye dusunuyorum...

O kendini biraz ağırdan satmaya başlamış sanki?
Ben de kızdığımda tek kalmak isterim kafamı toplamak isterim, ısrardan katiyen hoşlanmam ama telefonu kapatıp triplere girmesi ilginç...
O arayana kadar arama lütfen...
Erkek dediğin biraz adım atmasını bilecek.
Kadınlar her zaman daha fevri bu konuda... Erkek olarak biraz daha sakın ve olumlu yaklaşmalı diye dusunuyorum...

O kadın ben erkek gibi oldum 1-2 haftadır.
Sorunda anlamsız saçma bişey bu kadar büyütmeye bile gerek yoktu bence.
Arardı konuşmak isterdi konuşup hallederdik ama ya ben çok üstüne düşmeye başladığım için böyle yaptı bilemiyorum.

O kadın ben erkek gibi oldum 1-2 haftadır.
Sorunda anlamsız saçma bişey bu kadar büyütmeye bile gerek yoktu bence.
Arardı konuşmak isterdi konuşup hallederdik ama ya ben çok üstüne düşmeye başladığım için böyle yaptı bilemiyorum.

Kendisi görüşmek istediği zaman arar. :34:
Sakın ısrar etme...
Arayinca da -bana kalırsa- hemen yumuşama...
O ipleri eline fazla almaya çalışmış. Uzak mesafe iliskileri zaten zor -benim de bir donem derdimdi bitti Allah tan uzaklık - bir de üstüne o boyle kapris yapınca daha da zor oluyor hersey.
Onu bira silkelemenin vakti gelmiş :34:

Kendisi görüşmek istediği zaman arar. :34:
Sakın ısrar etme...
Arayinca da -bana kalırsa- hemen yumuşama...
O ipleri eline fazla almaya çalışmış. Uzak mesafe iliskileri zaten zor -benim de bir donem derdimdi bitti Allah tan uzaklık - bir de üstüne o boyle kapris yapınca daha da zor oluyor hersey.
Onu bira silkelemenin vakti gelmiş :34:

Öyle yapıcam telefonunu kapatmıştı zaten en son açıp açmadığını bilmiyorum beni aramadı daha.
O istediğinde arasın bende yumuşamıycam bunları tekrar yapmasına izin vermek istemiyorum çünkü.
Diğer kavgalardada ısrarsız davranıcam :)

Abartıyorsun,hem de fazlasıyla.Sık sık görüşüyorsunuz zaten.:6:

Uzaktan ilişkilerde ne yazık ki her sorun pat diye çözülemiyor.:31:

Yan yanayken 5 dakikada çözülebilecek ufak sorunlar, arada mesafe varken kolay çözümlenemiyor maalesef. Çünkü telefonda konuşurken karşımızdaki insan yüz ifademizi görmüyor, demek istediklerimiz farklı boyutlara taşınıp büyüyebiliyor. Siz biraz kendi haline bırakın sevgilinizi, çok fazla üstüne gitmeyin. Birazcık geri çekin kendinizi tabi buradan kasıt buz kesilin kötü davranın demek değil. Sadece üstüne fazla gitmeyin. Umarım bu şekilde atlatabilirsiniz problemlerinizi.

Back
X