M
melo_16
Ziyaretçi
- Konu Sahibi melo_16
-
teşekkür butonları nerde acaba
sanırım demek istediğimi tam ifade edemedim
örnek vermek ayrı bir olay ama sana anlatılan bir sırrı burda herkesle paylaşmak ne kadr dogru
o bilmese bile sen biliyosun sonuçta birazda vicdan meselesi sanırım
bir arkdşm iki kişinin bildiği sır olmaz demiş bizler taş değilizki sırrımızı paylaşmayalım
kimseyle özelimizi paylaşmasaydık ztn sır diye bir kelime ve anlam olmazdı
sanırım demek istediğimi tam ifade edemedim
örnek vermek ayrı bir olay ama sana anlatılan bir sırrı burda herkesle paylaşmak ne kadr dogru
o bilmese bile sen biliyosun sonuçta birazda vicdan meselesi sanırım
bir arkdşm iki kişinin bildiği sır olmaz demiş bizler taş değilizki sırrımızı paylaşmayalım
kimseyle özelimizi paylaşmasaydık ztn sır diye bir kelime ve anlam olmazdı
arkadaşlar ben kk ya uzun süredir üyeyim bir çok şey öğrendim hepinizim tecrübe ve bilgilerindena.s.
dikkatimi çeken konu şu;bazen yazılanları okuyorumda konu açan insanlar arkdşlarının dostlarının derdini sıkıntısını burda paylaşıyo yani bir nevi bize sırrını veriyo ama burası nede olsa bir sanal dünya sayılmazmı üye olanda okuyo üye olmayanda tmm isim verilmiyo deşifre edilmiyor.Demek istediğim şu geçenlerde benimde aklıma takıldı ben bir sırrımı arkadaşıma veriyorum acaba oda bu şekilde mi davranıyo gibi
arkadaşlar lütfen kişisel olarak algılamayın kimseyle tartışmak değil amacım sadece aklıma gelen birşeyi paylaşmak istedim:enbuyukkk:
Bir arkadasimin bana verdigi cok özel bir sirrini zaten burda aciklamam o bende kalir...
Ama oluyorya insana agir gelir birinle paylasmak konusmak gerekir iste o zamanda diger bir arkadasima o sirri anlatacagima burdaki arkadaslarimla paylasmayi tercih ederim...
Cünkü burdakilerde o sirrin daha emin oldugna inanirim herhalde...a.s
ezel78 arkdşm düşünceme karşı olduğunu belirtmek için yazmadım sadece sır konusundaki kendi fikrimi yazmak istedima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?