uzun süredir hayatına birilerini alamamış olanlar burada toplanalım dertleşelim

deniz1992

♥ vefasızın sermayesi yalanmış.. ♥
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
1.663
135
373
meraba öncelikle öğrenciyim bir üniversitede
kader mi kısmet mi desek erkeklerin saçma sapan davranışları mı desek yoksa bizim ince eleyip sık dokuduğumuzdan mı desek bir ilişkiye hazır olup ama karşısına çıkan kişilerden dolayı bir şekilde yarım kalmışlıkları olanlar yada aday adayı olmayanlar bu başlıkta sizleri bekliyorum.:KK50:

3 senedir hayatıma birini alamıyorum. tabiki ilgilenenler oldu ama ben ilgilenmedim
benim ilgilendiklerim de oldu ama ya sevgilileri vardı yada çok karakterli insanlar değildi sadece beni üzdüler.:KK63:

bazen hiç evlenemeyecek miyim ? başka kimse hayatıma girmeyecek mi artık diyorum.
eski sevgililerime bakıyorum hepsi mutlu boy boy fotoğrafları var.
kıskanıyor muyum evet ama kişileri değil. ilişkilerinin varlığını. onlar hayat kurmuşlar yeni kişilere şans vermişler ama ben hala yerimde sayıyorum.. :mad:

hep böyle mi gidecek bu ? olmayacak gibi geliyor hiç kimse . benim gibi hissedenler var mı yoksa numunelik şahıs takıntılı kişi ben miyim sizleri de dinlemek istiyorum
o_O

meraba öncelikle öğrenciyim bir üniversitede
kader mi kısmet mi desek erkeklerin saçma sapan davranışları mı desek yoksa bizim ince eleyip sık dokuduğumuzdan mı desek bir ilişkiye hazır olup ama karşısına çıkan kişilerden dolayı bir şekilde yarım kalmışlıkları olanlar yada aday adayı olmayanlar bu başlıkta sizleri bekliyorum.:KK50:

3 senedir hayatıma birini alamıyorum. tabiki ilgilenenler oldu ama ben ilgilenmedim
benim ilgilendiklerim de oldu ama ya sevgilileri vardı yada çok karakterli insanlar değildi sadece beni üzdüler.:KK63:

bazen hiç evlenemeyecek miyim ? başka kimse hayatıma girmeyecek mi artık diyorum.
eski sevgililerime bakıyorum hepsi mutlu boy boy fotoğrafları var.
kıskanıyor muyum evet ama kişileri değil. ilişkilerinin varlığını. onlar hayat kurmuşlar yeni kişilere şans vermişler ama ben hala yerimde sayıyorum.. :mad:

hep böyle mi gidecek bu ? olmayacak gibi geliyor hiç kimse . benim gibi hissedenler var mı yoksa numunelik şahıs takıntılı kişi ben miyim sizleri de dinlemek istiyorum
o_O
olmaz mı aynı ben de sen gibiyim

bazen
hiç umudum kalmıo
birde benim yaşım 24
bütün erkekler aynı zannediyorum
karşıma çıkan yanlış kişilerden dolayı
efendi
biri denk gelir mi ki:KK43:

denk gelir umarım tek dileğim bu bizim için.
birisi çıkmıştı karşıma 1.5-2 sene oldu sanırım efendi mi efendi konuşmuyor öyle herşeye
adam gibi duruyor dedim bana da bakıyor hem arada ben de bakıyordum arada neyse bir şekilde tanıştık konuştuk ki
ada efendi filan değil sadece kızları etkileyebilmek için öyle sessiz sakin cool duruyor.
ilk başbaşa görüşmemizde demesin mi istersen dönme sen bana gider film izleriz diye.
başımdan aşağı kaynar sular döküldü zannettim
sonrasında da saçma sapan mesajlar attı istediği meğer tensel uyummuş evlenmek için tensel uyuma ihtiyaç varmış.
koşarak uzaklaştım o kişiden.

çok masum seviyoruz biz çok saf seviyoruz beklemeden seviyoruz.işte burda kaybediyoruz sanırım.
böyle bizim gibi erkekler olduğu söyleniyor ama henüz rastlamış değilim çevremde eğer birgün görürsem basacağım nikahı ona.:KK48:

ee sadece ikimiz miyiz yok mu başka bizim gibi olanlar dertlerimizi hikayelerimizi paylaşalım.
ama bu yaşadıklarım bana hayatı öğretiyor iyi ki de yaşamışım diyorum. :KK50:

Bende anlattığın gibiyim sorunun kaynağı ne bilmiyorum
Çözümü hakkında da bir fikrim yok açıkcası
Ama senin kader ümitsiz değilim bir gün bir yerlerden iyi bir insan çıkacak diye inanıyorum.
Bazen bu inancım yerle bir olsada tekrar inanmaya devam ediyorum

Ama senin kader ümitsiz değilim bir gün bir yerlerden iyi bir insan çıkacak diye inanıyorum.
bende aynıyım

ben.. ayrılalı 2 seneyi geçti. hayatıma kimseleri alamadım. şimdi almak istiyorum bu sefer de kimse yok :) öyle garip kalakaldım :))

Bende varim canim...kimle tanissam benden sonra kismetleri aciliyor evleniyorlar..hayir kiskanmak degilde senin yazdigin gibi kisileri degil iliskilerinin varligini...neden diyorum benim olmuyorda onlarin oluyor..

selamlar bayanlar
ben de varım
müzmin yalnızım
galiba beceremiyorum ikili ilişkileri

Banada öyle geliyor. Bende mi bı skıntı var diye düşünüyorum ama şansta vermiyorum kimseye
Verdiklerim de adam çıkmıyor ne olacaksa böyle.

Banada öyle geliyor. Bende mi bı skıntı var diye düşünüyorum ama şansta vermiyorum kimseye
Verdiklerim de adam çıkmıyor ne olacaksa böyle.

ben bayağı bildiğin beceriksizim
yani nasıl davranmalıyım falan hiç bilmem
bir arkadaşım bir kadının her zaman taktikleri olmalı demişti
o ne ya ben doğal davranırım taktik bilmem demiştim
ama sanırım haklı

ben bayağı bildiğin beceriksizim
yani nasıl davranmalıyım falan hiç bilmem
bir arkadaşım bir kadının her zaman taktikleri olmalı demişti
o ne ya ben doğal davranırım taktik bilmem demiştim
ama sanırım haklı

Vala taktik falan bende uğraşamam içimden geldiği gibi davranmayı severim .
Böyle taktiksiz olduğun gibi sevecek biri olmalı yoksa çok yıpranırsın tek amacın oymuş gibi olur.
Ama şöyle seni yormayacak hatta yorgunluğunu azaltacak biri lazım
Güzel olmaz mıydı ? .d

olmaz mı keşke öyle biri olsa
erkekler maalesef taktikten anlıyor
düz söylediğin zaman ya da ima ettiğin zaman bi halt anlamıyorlar
kendilerini yönetecek kadın arıyor bir çoğu
onu da ben yapamıyorum işte
ben karışmam, çok sıkmam karşımdakini
sıkmayınca da ellerinin arasından kayıp gidiyorlar
ne yapacağımı bilemiyorum valla

sorunun kaynağını sürekli düşünüyorum ben mesela
hergün başka birine buluyorum kabahati:KK51:
ben bazen psikopata bağlıyorum iyi insanların hepsi kapılmış gibi geliyor :KK48:
hem kendimi gaza getiriyorum hem yatıştırıyorum kendi kendime yuvarlanıp gidiyorum işte.
inancının devam etmesi çok iyi umarım kısa zamanda istediğin gibi birini bulursun :)

ben.. ayrılalı 2 seneyi geçti. hayatıma kimseleri alamadım. şimdi almak istiyorum bu sefer de kimse yok :) öyle garip kalakaldım :))

dalga geçiyorlar benimle artık sıra sende canım bizim sıraları gönderdik biz diye :110:
acaba biz ilişkiden çıktıktan sonra çok mu şey beklemeye başladık diye düşünmeye başladım.
mesleği şu olsun yaşı bu olsun şuralı olsun boyu posu aman yok kaşı gözü derkeeen bir de bakmışız kimse yok
armudun sapı üzümün çöpü diyoruz belkide. kendimi sorguluyorum evet bu biraz var bende
peki eski sevgilin gibi birini aradığın oluyor mu ? o da bir etken olabiliro_O

Bende varim canim...kimle tanissam benden sonra kismetleri aciliyor evleniyorlar..hayir kiskanmak degilde senin yazdigin gibi kisileri degil iliskilerinin varligini...neden diyorum benim olmuyorda onlarin oluyor..

biz mi çok pasifiz onlar mı daha güzel daha alımlı anlamadım . benim de öyle konuştuğum kişiler daha ay geçmeden birini buluyor.
ben de üzülüyorum haliyle demek ki cepte tutulmaya çalışılmışım diye.
kısmetten öteye yol yok ama kısmetleri biraz da bizim müdahalemizle olması gerekmiyor mu :(

selamlar bayanlar
ben de varım
müzmin yalnızım
galiba beceremiyorum ikili ilişkileri

selam :)
çok çetrefilli işler bu ikili ilişkiler. sanırım erkekleri anlamıyoruz biz bu durumdakiler.
daha çözememişiz olayı sanırım mesela bu tezim de var :)
sen ne kadardır yalnızsın canım o_O

bir de doğru zaman doğru insan olayı var ya kızlar. orada devreleri yakıyorum işte. çıkmazın içine giriyorum.
bir zamanlar sapıtmıştım her tanıştığım kişiyle acaba olur mu diye içimden geçiriyorum ama yüzüne bile bakmaya çekiniyorum böyle saçma sapan şeyler işte çok gönüllü zannetmesin beni diye.

bir gün evde 10 tane kedisiyle tek başına yaşlanmış biri olmak korkutuyor beni :(
evrene olumlama gönderiyorum , falcılara gidiyorum , dualar ediyorum zamanı değil demek ki diyorum
ama üniversite okul açıldığı zaman çiftleri gördükçe öööyle bakıyorum keşke benim de olsa diye 4. seneye gireceğim artık biri dur demeli bir Malkoçoğlu olsa fena mı yaniii :KK55:

selam :)
çok çetrefilli işler bu ikili ilişkiler. sanırım erkekleri anlamıyoruz biz bu durumdakiler.
daha çözememişiz olayı sanırım mesela bu tezim de var :)
sen ne kadardır yalnızsın canım o_O

bir de doğru zaman doğru insan olayı var ya kızlar. orada devreleri yakıyorum işte. çıkmazın içine giriyorum.
bir zamanlar sapıtmıştım her tanıştığım kişiyle acaba olur mu diye içimden geçiriyorum ama yüzüne bile bakmaya çekiniyorum böyle saçma sapan şeyler işte çok gönüllü zannetmesin beni diye.

bir gün evde 10 tane kedisiyle tek başına yaşlanmış biri olmak korkutuyor beni :KK43:
evrene olumlama gönderiyorum , falcılara gidiyorum , dualar ediyorum zamanı değil demek ki diyorum
ama üniversite okul açıldığı zaman çiftleri gördükçe öööyle bakıyorum keşke benim de olsa diye 4. seneye gireceğim artık biri dur demeli bir Malkoçoğlu olsa fena mı yaniii :KK55:
[/QUOTE]

1 buçuk yıldan fazla oldu ve o zamandan beri karşıma şans verebilecek kadar beğeneceğim biri çıkmadı
zamanı var heralde diyorum
olacak bir gün ama ne zaman
ben de aynen fallara fena sardım bir ara insan bir umut arıyor
ama hiçbiri çıkmadı
ruh eşi kavramına çok inanırım oturdum saf saf ruh eşimi bekliyorum bakalım

Back
X