uzun süredir hayatına birilerini alamamış olanlar burada toplanalım dertleşelim

:) bir umudunuzun olması güzel bir şey bak bende u su bile yok :)

o zaman benden tüm bu başlıktakilere gelsin
yalnız değiliz maalesef :)

Efkarlıyım başım duman
Sitemim var ey koca çınar
Zor günümde nicesini andım
Muhabbet yetmezmiş bilmedim
Dün bugün dedim gönlüm avuttum
Yarın yetmezmiş bilmedim sitem ne çare
Şu dünyanın haline kandım
Ben yalnızmışım bilmedim
Gönül için için yanar da
Sabır yetmezmiş bilmedim sitem ne çare
Efkarlıyım başım duman
Sitemim var ey koca çınar

İremerek selam canım.:KK25: Ne yaptın konuşmayalı bir gelişme var mı :)
ahh nerde canım :)
kendileri yurt içine daha yeni döndü. kendi şehrine de ben oradan ayrıldığım gün dönecekti ben de okuduğum şehre gelmesini bekliyorum şans işte :)
sosyal ağlar aracılığıyla o da değilse haber alamayacağım iyi mi kötü mü şu sosyal ağlar bilemedim :D
sende ne var ne yok

ahh nerde canım :)
kendileri yurt içine daha yeni döndü. kendi şehrine de ben oradan ayrıldığım gün dönecekti ben de okuduğum şehre gelmesini bekliyorum şans işte :)
sosyal ağlar aracılığıyla o da değilse haber alamayacağım iyi mi kötü mü şu sosyal ağlar bilemedim :D
sende ne var ne yok
Dediğim gibi ben sosyal ağlarla ilişkimi bitirdim. Arkadaşlarda yok ki onların hesaplarından bakayım. Yaşıyor mu, naptı bilemiyorum yani. Bakmadığım daha iyi. :KK49: Neyse ya ben başka şeylerle meşkulüm bu aralar. Kapanmaya karar verdimmm. Ve sürekli yeni şeyler almak istiyorm. Dolap tamamen değişiyor biliyorsun :D Öyle işte... ;)

Dediğim gibi ben sosyal ağlarla ilişkimi bitirdim. Arkadaşlarda yok ki onların hesaplarından bakayım. Yaşıyor mu, naptı bilemiyorum yani. Bakmadığım daha iyi. :KK49: Neyse ya ben başka şeylerle meşkulüm bu aralar. Kapanmaya karar verdimmm. Ve sürekli yeni şeyler almak istiyorm. Dolap tamamen değişiyor biliyorsun :D Öyle işte... :KK66:
en güzeli canım bakma daha iyi aklın takılmaz ben bakıyorum da ne oldu takıntılının takıntılısı oldum :)

Hihihih ileri derecede takıntı :KK33: İnş okulda karşına sevebileceğin başkaları çıkar :)
insallah canım :D
duramadım yine gitti ben falcıya terapi gibi oluyor işte :KK48:
dönecek dedi hatta bir başkası ile nişan görünüyormuş çok şaşırdı sürekli gittiğimiz biri bakalım göreceğiz :KK57:

insallah canım :D
duramadım yine gitti ben falcıya terapi gibi oluyor işte :KK48:
dönecek dedi hatta bir başkası ile nişan görünüyormuş çok şaşırdı sürekli gittiğimiz biri bakalım göreceğiz :KK57:
Senin nişanın mı yoksa onunki mi? Bazen en yakınımızdakileri göremeyiz canım:KK69:

Kızlar mesajları okuyunca teselli oldum resmen çoğu mesaj beni anlatıyor hangisine alıntı yapsam bilemedim :) Armudun sapı üzümün çöpü o olmaz bu olmaz mantık evliliği zor herkes yapamaz derken ne olacak halimiz:KK17:
İnsan bazen umudunu kaybediyor ama dua etmek lazım Allah tan ümit kesilmez:KK36:

selam kızlar unutmuşum ben bu başlığı epey zaman olmuş uğramayalı
nasılsınız var mı hayatına birilerini alabilen mutluluğu bulan ben hala yalnızım aynen devam
:KK51:

Back
X