Uzun Süredir Iliskisi Olmayanlar Kulubu

Loveliiess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
302
12
118
Denizli
Evet bayanlar. Kimimiz aski aradigimiz halde bulamadigimiz icin , kimimiz erkeklere guvenemedigimizden, kimimiz kariyer pesinde kostugumuzdan, kimimiz ozel sebeplerden dolayi uzun suredir kimseyle birlikte degiliz. Peki sizin sebebiniz nedir? Kac zamandir biriyle birlikte değilsiniz? Soyleyin bakalim. :)

1 haftadır yalnızım

Ama onun öncesinde 3 yıl beklemiştim, sonra bu mendebura aşık olmuştum, halt etmişim...

Benimde 7 aydır bir ilişkim yok.

Çok büyük konuşmak istemem ama uzun bir süre daha istemiyorum.(İlişkilerden soğuttular artık beeee )

Böyle kendi halimde takılmak daha güzel.

zaten kafam olmuş bir dünya kendi etrafımda dönüp duruyorum işte.

:113: :113: :113: :113:

Hiç ilişkisi olmayanlar kulübü nerde? Oraya yazcam.

Sen mi ben mi bambum :) Boyle bir topik gorunce hemen geldim tabi :) Gecen yil bir kere karsiliksiz asik oldum, onu saymazsak benim de dogru duzgun bir iliskim olmadi. Ben 25 yasindayim, 18 yasimdan beri bakarsak 7 yildir yalnizim ..(7 yil yazinca benim de gozume birden cok geldi :) ) 3 ay yazan arkadaslar kendinizden utanin bakin bende 7 yil var, buna rakip olacak olan varsa gelsin :) Yas dolayisiyla evde kalma topiklerine bolca yazdim, buraya da yazayim dedim :)

Tam benim kafadansin. Bende istemiyorum uzun bi sure.

Yaklaşık 2 sene oldu.
Geçen seneye kadar birisini sevmeyi, sevilmeyi istiyordum
Birine güvenmeyi, omzuna yaslandığımda dertleri unutmayı
Ama bunların birer ütopya olduğunu anlamam da geç olmadı
Yok öyle bir dünya, öyle bir erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…