- 1 Ağustos 2019
- 338
- 369
- 33
- Konu Sahibi Ozgurlestik
-
Evet edersiniz.çok mu ayıp ederim.
İşte ayrıl da nasıl ayrıl. Bekara karı boşaması kolay derler. Onun arabası benim üstüme. Maddi olarak baya evli gibi olmusuz. Heyecan bitti sanırım onda.Yok ayıp etmiş olmazsın aldatmış olursun ayrıl mutlu değilsen
İnanın suanki sevgilim arada yüzümü güldürcek bişi yapsa. Ömür boyu onu severim. Bana diyorki seven insan beklentiye girmez anne çocuğunu severken beklenti ile mi seviyo falan saçma sapan şeyler ama ben onu mutlu etmek için hep bişeyler yaparım. Sevdiği yemekleri vs.Sizin başka bi çiçeğe konasınız var.
Yok ben evliyim sevgilim dedin ya mutlu değilsen ayrıl konuş sevgilinle ilişkide mutlu değilim de yani yapacağın şey aldatmak oluyor biliyorsun değilmiİşte ayrıl da nasıl ayrıl. Bekara karı boşaması kolay derler. Onun arabası benim üstüme. Maddi olarak baya evli gibi olmusuz. Heyecan bitti sanırım onda.
Evet şuan sadece heyecanlanmayı özlemişim onu hissettim. İlişki terapistleri falanda dinliyo. Kadına ilgi gösterin gibi. Biliyo aslında bana nasıl davranması gerektiğini ama böyle hep bi dik adam. Sert.Yok ben evliyim sevgilim dedin ya mutlu değilsen ayrıl konuş sevgilinle ilişkide mutlu değilim de yani yapacağın şey aldatmak oluyor biliyorsun değilmi
Bu çocuğa numaramı versem konussak çok mu ayıp ederim.yani hiç sevgilin varmı falan sormadı bile konu gelmedi oralara bende ona sormadım. Dediğim gibi tatlı bir muhabbet güncel konular. Bakış açımız. Ve yazısırken suratımda olusan kocaman gülücük.
Şimdiki sevgilimden ayrılmaya kalksam o kadar ortak şeyimiz varki tüm arkadaşlarımız bile. Heyecan bitti ayrılalım mı dicem. Yani anlatabildim mi bilmiyorum.
Sen kafadan bitirmişsin sanırım ama böylede hayat geçmez kiEvet şuan sadece heyecanlanmayı özlemişim onu hissettim. İlişki terapistleri falanda dinliyo. Kadına ilgi gösterin gibi. Biliyo aslında bana nasıl davranması gerektiğini ama böyle hep bi dik adam. Sert.
Bi insan ömür boyu birinin yüzünü güldüremez ki..bunu siz de başkası için yapamazsınız.öyle değil mi?ortada ciddi ve onur kırıcı bi sebep olsaydı şayet Haklısınız derdim.siz sevgilinizden sıkılmışsınız ,tüketmişsiniz ...ondan ayrılsanız aynı duyguları,bıkkınlığı başka bir erkekte de yaşayacağınızı düşündüm nedense.İnanın suanki sevgilim arada yüzümü güldürcek bişi yapsa. Ömür boyu onu severim. Bana diyorki seven insan beklentiye girmez anne çocuğunu severken beklenti ile mi seviyo falan saçma sapan şeyler ama ben onu mutlu etmek için hep bişeyler yaparım. Sevdiği yemekleri vs.
Açık konuşmak gerekirse şuan konuştuğum bey bana sorsa hayatında biri varmı diye dogruyu söylerim. Aldatma olayına girmeden ayrılırım. Ben sanırım once dalı tutup diğerini oyle Bırakmak istiyorum.Siz istiyorsunuz ki ayrılmayayım çok tantana olacak, hayatım değişecek tamamen ama çok da sıkıldım arada da beni heyecanlandıran insanlarla flörtleşeyim.
Buna da aldatma diyoruz biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?