uzun süreli ilişikisi olupta bazen garip duygulara kapılan arkadaşlarımm :(

elagozlum20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
219
0
0
Konya
öncelikle güzel allahım hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlarım hemen konuyu anlatmak istiyorum. benim 13 aylık bir ilişkim var zordu çok zordu sevdigim insanı bu hallere getirmek. ben istedim zaten onunla olmayı ilk gördügüm anda demiştim bilmiştim sankli onun kaderim oldugunu çok gel gitler yaşadık ilk başlarda o sanki başlı başına bir bulmaca gibiydi çok zor biriydi ama emeklerim karşılıgını verdi onunla hayat buldum ben bu kapkaranlık yapayalnız dünyamın içinde biz küçük bir ilçede yaşıyoruz fazla yapacak şeyler yoktur burada ilk zamanlar çok güzeldi çok o zamanlarımını özlemiyorum desem yalan olur ben dünde konu açmıştım benim hiç arkadaşım yok olmadı bir türlü olanlarda iyi degillerdi zaten belkide sorun bendeydi bilmiyorum.. annem ve sevglim herşeyim benim onlar herşeyim. ama arkadaşlar bazen bazen ne biliyim neden böyle hissettigimide bilmiyorum ama sıkılganlık bunalganlık hissdiyorum biz sevglimle cok fazla birşey yapmadık zaten ya cıkargezerdk yada evde buluşurduk su an burda degil ocak şubat gibi gelecek şu anda bir karmaşa yaşıyorum bir yogunluk soruyorum kendime neden böyle hissediyorum diyorum bunu oda na yansıtmaktan korkuyorum ben bu durumdan nasıl kurtulabilirim eski duygularıma nasıl dönebilirim ben eski duygularımı özlüyorum ona karşı yogun duygularımı çok özlüyorum... çok :((

9 sene çıkıp evlendik eşimle, o sürede acaba artık aşık değilmiyim, alışkanlıkmı oldu evlenmesekmi dediğim anlar oldu, ama hep yalnızken, ne zamanki bir araya geldik, o bıcır bıcır yeşil gözleri görünce nemesis deli misin be dedim yiyosa çek git hadi, nitekim gidemedim 4 aylık evliyiz :)
umarım senin hikayende mutlu sonla biter, daha mutlu bi hikayeyle devam eder canım

güzel dileklerin için sağol Allah herkese yasatsın..

o duygular normal canım :31: bazen yerini sıradanlığa bırakıyor yada biz öyle hissediyoruz. senin gibi ben de bazen kendimi sorgularken buluyorum.. ilk gezmeler ,elele tutusmalar,hediyelesmeler .. o anların özelliğini arıyorsun mutlaka ama o tarz mutlulugu yine bulabilirsin sana bir bakısında yazdıklarında..,,

senin gibi düsüncelere kapıldıgımda ilk zamanlar yaptıklarımıza bakıyorum.. bana yazdıklarına.. benim ona yazdıklarıma... seviyorum diyorum. ve seviliyorum..

sadece bazı seyler ilk zamanlardaki gibi bariz yapılmıyor ondan olabilir. :34:

9 sene çıkıp evlendik eşimle, o sürede acaba artık aşık değilmiyim, alışkanlıkmı oldu evlenmesekmi dediğim anlar oldu, ama hep yalnızken, ne zamanki bir araya geldik, o bıcır bıcır yeşil gözleri görünce nemesis deli misin be dedim yiyosa çek git hadi, nitekim gidemedim 4 aylık evliyiz :)
umarım senin hikayende mutlu sonla biter, daha mutlu bi hikayeyle devam eder canım
inş. canm benm inş iyiki buraya üye oldum sizler benm dert ortagım oldunuz peki canm böyle hissetigin zamanlarda bu aşmak sadece görmekle mi oldu

o duygular normal canım :31: bazen yerini sıradanlığa bırakıyor yada biz öyle hissediyoruz. senin gibi ben de bazen kendimi sorgularken buluyorum.. ilk gezmeler ,elele tutusmalar,hediyelesmeler .. o anların özelliğini arıyorsun mutlaka ama o tarz mutlulugu yine bulabilirsin sana bir bakısında yazdıklarında..,,

senin gibi düsüncelere kapıldıgımda ilk zamanlar yaptıklarımıza bakıyorum.. bana yazdıklarına.. benim ona yazdıklarıma... seviyorum diyorum. ve seviliyorum..

haklısın canm ama cok mutlu oldum şu an demekki sadece ben hissetmemişim bunları çok sevinçlym o yüzden bu durumumu atlatmak istiyorum inş. o zamanlarda gelecek gelir demi canm gelirr mi :(

haklısın canm ama cok mutlu oldum şu an demekki sadece ben hissetmemişim bunları çok sevinçlym o yüzden bu durumumu atlatmak istiyorum inş. o zamanlarda gelecek gelir demi canm gelirr mi :(

inş. canm benm inş iyiki buraya üye oldum sizler benm dert ortagım oldunuz peki canm böyle hissetigin zamanlarda bu aşmak sadece görmekle mi oldu

çoğu zaman görmekle oldu, bazen de başka insanları gözlemlememle oldu, çok laçka çok boş ilişkiler gördüm ve dedimki en azından biz böyle değiliz, bide şu var, şimdiki eşim o zamanki sevgilim hayatımda çok önemli bi yer kaplıyo, en yakın arkadaşım sırdaşım, bişey olunca bunu mutlaka x'e anlatmalıyım diye düşünürdüm hep, olmasa nolur diye düşündüğümde öyle bi boşluk hissediyodum ki tarif edilmez, yani diyelim ayrıldım yeni sevgili buldum en fazla sevgili boşluğunu doldurur beni x kadar anlayamazki o kadar şevkat dolu olamazki ben başkasına o gözle bakmak istemiyorumki diye düşündüm, ne biliyim öyle işte

anladım canım inş. bende yenecegim bu duyguları belki bazı arkadaşlar beni anlamaz kızarlar belki ama ben onu sevmedigimden degil ki gercekten degil sadece böyle hissetiklerim eger ben onu sevmesem diyorumsevmesem bu hissettiklerimiden kurtulmak için çabalamazdım öyle degil mi

bence ayrı kaldıgıınız yalnız kaldıgn dönemd oluyodur bu sekılde o yanındayken aklına bile gelmıyodur bunlar
benim ilişkimde 14 aylık bizde farklı şehirdeyız zaman zaman bende düşünüyorum herkes düşünür bence çünki bi ömür paylaşmak var o insanlar her şekilde düşünüyo insan :31:

Hayatın içindeki sıkıntılar bıkkınlıklar ilişkiye de yansır elbet. Bir de bu tür sitemleri uzun süreli olupta ufukta evlilik olmayan ilişkilerde çok duyuyorum, e bi yerden sonra evlenmek lazım hayat bu durağan bir şekilde geçmiyor evlilik cicim ayları sonra çocuk falan derken hayatın ister istemez hareketlenir.

benm ilişkim 1 yıllk. benm de duygularm eskisi gibi yoğun değil. ama mutlu etmesini çok ii bilir benmki o yuzden mutluyum

Back
X