- Konu Sahibi elagozlum20
öncelikle güzel allahım hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlarım hemen konuyu anlatmak istiyorum. benim 13 aylık bir ilişkim var zordu çok zordu sevdigim insanı bu hallere getirmek. ben istedim zaten onunla olmayı ilk gördügüm anda demiştim bilmiştim sankli onun kaderim oldugunu çok gel gitler yaşadık ilk başlarda o sanki başlı başına bir bulmaca gibiydi çok zor biriydi ama emeklerim karşılıgını verdi onunla hayat buldum ben bu kapkaranlık yapayalnız dünyamın içinde biz küçük bir ilçede yaşıyoruz fazla yapacak şeyler yoktur burada ilk zamanlar çok güzeldi çok o zamanlarımını özlemiyorum desem yalan olur ben dünde konu açmıştım benim hiç arkadaşım yok olmadı bir türlü olanlarda iyi degillerdi zaten belkide sorun bendeydi bilmiyorum.. annem ve sevglim herşeyim benim onlar herşeyim. ama arkadaşlar bazen bazen ne biliyim neden böyle hissettigimide bilmiyorum ama sıkılganlık bunalganlık hissdiyorum biz sevglimle cok fazla birşey yapmadık zaten ya cıkargezerdk yada evde buluşurduk su an burda degil ocak şubat gibi gelecek şu anda bir karmaşa yaşıyorum bir yogunluk soruyorum kendime neden böyle hissediyorum diyorum bunu oda na yansıtmaktan korkuyorum ben bu durumdan nasıl kurtulabilirim eski duygularıma nasıl dönebilirim ben eski duygularımı özlüyorum ona karşı yogun duygularımı çok özlüyorum... çok
(