uzun süreli ilişki sahipleri içeriye:)

onu kaybetme duygusunu ben çok derinden yaşıyorum :)
oda yaşadığını söylüyor ama bilemem :)
aslına keşke 5dk da olsa onun yerine geçebilsem ve
görebilsem ne düşündüğünü ne istediğini ne beklediğini:1:

Keşke bunu yapma şansımız olsaydı:) ayrılık denilen birşey olmazdı, daha başlamadan görürdük sonunu:)

firmus canım benim hediye topiğim var cok güzel romantik sürprizli paylasımlar var arkadaslar paylasmıslardı ordanda yararlanabilirsin işine yarayan bişeyler bulabilirsin belki :)

Son düzenleme:
firmus canım benim hediye topiğim var cok güzel romantik sürprizli paylasımlar var arkadaslar paylasmıslardı ordanda yararlanabilirsin işine yarayan bişeyler bulabilirsin belki :)

ne güzel düşünmüşsün benimde aklımdaydı:)
öyle büyük çaplı hediyeler değilde küçük sürpriz ler arada gerekliymiş:)
hemen bakıyorum konuna:)

onu kaybetme duygusunu ben çok derinden yaşıyorum :)
oda yaşadığını söylüyor ama bilemem :)
aslına keşke 5dk da olsa onun yerine geçebilsem ve
görebilsem ne düşündüğünü ne istediğini ne beklediğini:1:

Ewett keşke öle bişi olsa..d

cnm bnde bi keresinde bi kağıda çıkmamızdan bu yana olan olayları güzzel günleri tarihleriyle yazmıştım tabi yorumlarımıda katarak tabi hepsi günü gününe değil ama otobüz biletim işe yarada hala bndeydi ve oradan yola çıkarak hemen hemen hepsini çok düşündm ve buldum tarihlerini ve en sonda ay dönümümüzde pastanede 3 tane pecete çıkarıp kağıdı bıraktım peçetleride üstüne snra yiyip içtikten snra dedim bi peçete verirmisin verdi dedim bi tane daha veririmsin dedi boşuna istiyorsun israf dedim ver iştee ne olacak ve üçüncüsünde kağıdı gördü güldü aldı okudu çok sevndi :) böyle yanii :D

merak ettim ne almıştınız :) ??

canım hani noel babanın polar üzerine giydiği bişey var ya aynı onun gibi
sevgili eldiveni:)
kırmızı polar bilek yerleride beyaz polardı :P
o kadar iğrençti ki anlatamam:(sanki etraftakiler bakıp gülüyordu bize
bir kere giydik zaten:1:
hala dalga geçer benimle aldığın eldiven gibimi diye:1:

cnm bnde bi keresinde bi kağıda çıkmamızdan bu yana olan olayları güzzel günleri tarihleriyle yazmıştım tabi yorumlarımıda katarak tabi hepsi günü gününe değil ama otobüz biletim işe yarada hala bndeydi ve oradan yola çıkarak hemen hemen hepsini çok düşündm ve buldum tarihlerini ve en sonda ay dönümümüzde pastanede 3 tane pecete çıkarıp kağıdı bıraktım peçetleride üstüne snra yiyip içtikten snra dedim bi peçete verirmisin verdi dedim bi tane daha veririmsin dedi boşuna istiyorsun israf dedim ver iştee ne olacak ve üçüncüsünde kağıdı gördü güldü aldı okudu çok sevndi :) böyle yanii :D

çok hoş olmuş çok beğendim canım:16:

canım hani noel babanın polar üzerine giydiği bişey var ya aynı onun gibi
sevgili eldiveni:)
kırmızı polar bilek yerleride beyaz polardı :P
o kadar iğrençti ki anlatamam:(sanki etraftakiler bakıp gülüyordu bize
bir kere giydik zaten:1:
hala dalga geçer benimle aldığın eldiven gibimi diye:1:

neyse en azından ilk gördüğünde bu ne böyle deyip fırlatmamış hatırın için giymiş. oda güzel bişi yanii :))

4 yıllık bir ilişkim var ve çok zor zamanlar atlattık. Ben kendimden çok taviz verdim, yapmam dediğim çok şeyi yaptım hatta bazen kabullenmem dediğim şeyleri bile kabullendim allah var oda çok fedakarlık yaptı bnim için ama sna söyleyebileceğim tek şey bir arkadaş çevresi olmaması gerektiği, seninle kavga ettiğinde tartıştığında belkide allah korusun bunaldığında kendini rahat hissedeceği, dertlerini anlatıp amaan boşver cevabı alabileceği bir arkadaş çevresi çok tehlikeli uzun ilişkilerde. Çünkü sen bile kız arkadaşlarının erkek arkadaşları için umursamayıp kız arkadaşına üzülme unutursun gibi şeyler söylüyosundur. Onun sevgiliside en yakın arkadaşıda sen olmalısın ki seninle ufakda olsa tartışmasında yine soluğu sana sığınmakta bulsun, senin yokluğunu hissetsin.

Şimdi bildirim gelince baktımda... buraya yazdigimda sevdicegim askerdeymis :) ozaman 9 sene oluyormustu iliskimiz. Şuanda 12. Senemize giriyoruz :nazar: Ozaman şafak topiklerindeydim. Şimdi çeyiz topiklerindeyim. Bi bakmissin bebiş topiklerinde dolaniom:KK46: yillar cabuk geciyor sankimmmmm:KK14:

Back
X