• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkilerde sıkılmamak için neler yapıyorsunuz?

evden çıkamıyorsan nasıl yanında kalmaya gidiyorsun arada gidiyorum kalmaya dedin ya canım...
evet cnm üsteleme bırak bi süre konuşman yarım kalsın... yoksa o konuşmalar hiç bitmiyor. erkeklerde kadın milleti dırdır ediyor diye adımızı çıkarıyor sonra:1:

canım haftada 2 gün cıkabılıyorum ıste ozaman da onunla kalıyorum..hatta bazen kalamıyorum, evden arıyolar gel gel dıye..o da ayrı sorun ıste keske aılem farklı sehırde olsaydı :)
evden bın bır yalanlarla cıkıyorum, arkadasımla sınavlara calısıyoruz dıye onda kalıyorum..ıcım rahat mı degıl tabıkı ama onunla gorusmek onun yanında kalmak ıcın yapcak baska bısey gelmıyo aklıma :)

evden çıkamıyorsan nasıl yanında kalmaya gidiyorsun arada gidiyorum kalmaya dedin ya canım...
evet cnm üsteleme bırak bi süre konuşman yarım kalsın... yoksa o konuşmalar hiç bitmiyor. erkeklerde kadın milleti dırdır ediyor diye adımızı çıkarıyor sonra:1:

canım haftada 2 gün cıkabılıyorum ıste ozaman da onunla kalıyorum..hatta bazen kalamıyorum, evden arıyolar gel gel dıye..o da ayrı sorun ıste keske aılem farklı sehırde olsaydı :)
evden bın bır yalanlarla cıkıyorum, arkadasımla sınavlara calısıyoruz dıye onda kalıyorum..ıcım rahat mı degıl tabıkı ama onunla gorusmek onun yanında kalmak ıcın yapcak baska bısey gelmıyo aklıma :)

vuuu ben evdeyken çok salaş takılıyorum bunu dikkate almalıyım:ssz:

bak buna katılıyorum canım cunku erkekler bız onların yanındayken süslü bakımlı görunmemızı ıstıyolar..yan yana degılken pek sıcak bakmıyolar bu konuya..yanı cok fazla dıkkat cekmemızı ıstemıyolar..örnegın benmkı dıyo ki yanımdayken süslenn ıstedıgını gıyın, ama ben yokken dar gıyınmek acık gıyınmek yok..tayt gıymek yok, en cok sevdıgım seydıı :( fazla dıkkat cekmek yok, ya gecen gun topuklu gıyme bıle dedı :) not: onun yanında daha rahat dıkat cekıcı gıyın, daha özenlı süslü ol, ben ona her gıttıgmde ayrı kostüm takılıyorum hosuna gıdıyo :)

yani onunla evde basbasayken rahat ve dıkkat cekıcı gıyın hosuna gıder demek ıstedım :) dısarda hosuna gıtmıyo baskasının sana bakması..

bizim neredeyse 6 yıl olacak, benim tavsiyem her tartışmada "bitti" tarzı fevri kararlar almamanız,hemen ilk aydan ailesiyle tanışmamanız,her gün buluşmak yerine daha geniş zamana yaymanız, onu hayatınızın merkezine oturtmamanız,bi elmanın iki yarısı olmak yerine iki ayrı elma olmanızdır.. Evli gibi gece gündz birlikte olan çiftler daha çabuk sıkılıyor ve fazla yüz göz oluyorlar anladığım kadarıyla.. zaten uzun ilişkiler dezavantajlıdır, resmen birlikte büyürsün ve beklentilerin değişir zamanla,ama sevgiliden önce çok yakın arkadaş olursanız ilişki daha sıkı ve güçlü oluyor bence..

3 buçuk yıllık bir ilişkim var
Aynı şehirde üniversite okuyoruz sürekli beraberiz yani

Bu dünyada yapacak çok şey var canım
Gidip başka bir şehiri gezmek, yeni sporlar denemek, yeni mekanlara gitmek

Bizim ilişkide ilginç şeyleri hep ben bulurum
Hadi şurada bir piknik alanı varmış oraya gidelim, hadi atv motor sürmeye gidelim, hadi ralli arabası sürmeye gidelim
Hadi lunaparka gidelim, eğlence parkına gidelim, aquaparka gidelim
Hadi satranç oynayalım, dama oynayalım, tavla oynayalım, futbol oynayalım, ip atlayalım
Hadi yemek yapalım, play station oynamaya gidelim, yürüyüş yapalım
İstanbula gidelim, konyaya gidelim, eskişehire gidelim, konsere gidelim, müzeye gidelim

Böyle değişik değişik şeyler aklıma gelir canım

Mesela sehirfırsatı, grupanya gibi fırsat sitelerinde öyle şeyler oluyor ki senin aklına gelmez hiç
Atv motor sürmeyi, ralli arabası sürmeyi, iki kişilik sinema odalarını fln orada görmüştüm ordan kupon alıp gitmiştik

Sen de bu siteleri takip edip değişik aktiviteler bularak ilişkinizi canlı tutabilirsin

:16::16:

Kızlar birşey daha sormak istiyorum hepinizeee :)
sevgilinizi kontrol ediyor musunuz? Yani ne biliyim telefonunu karıstırıyormusunuz? Ya da face msn kontrol edyor msunuz? Kız arkadasları var mı? Bunu merak edıyorum

Cnm ne ben onun ne de o benim hiçbir şifremi bilmez,telefon kurcalamamız da yoktur, özel hayata saygı :)

arkadaşlara katılıyorum. ben de grupfoni tarzı yerlere bakıyorum farklı şeyler oluyor. hem de indirimli. bi de çok sık görüşmeme çok cıvık olmama.. erkekler meraklıdır biraz. o yüzden sınırı iyi ayarlamalı bencede.

Ben açıkçası pek taktiklerle ilişki yürütüleceğini düşünmüyorum. Tamam ara sıra kadın bazı taktiklerle dizginlemelidir bazı şeyleri. Yoksa erkekler dümdüz gidip bodoslama mahvedebilirler bazı şeyleri. Zaten beraber olduğun insan doğru bir kimseyse senin için sıkılmazsın ondan. Arkadaşın da olur, aşığın da, dostun da... İnsan hiç arkadaşından sıkılır mı, dostundan, aşığından? :34:

benim de 2.5 yıllık bi ilişkim var ben ünviersitede okuyorum o ise mezun oldu ve çalışıyor hafta 3-4 kez görüşüyoruz gerçi şu an asker hasretlik çekiyoruz ama neyse... ilişkiyi canlı tutmak iki kişiye de bağlı ben sevgilime bazen güzel sözler bi anlık hediyeler alıyorum o da 2 günde bir görüşmemize rağmen klasik erkek elinde çiçek taşımaz felsefesiyle yurda çiçek yolluyo arada bir hoş bi sürpriz oluyo onun haricinde biz kendimize bi 'bucket list' yaptık... izlediniz mi bilmiyorum öyle bi film var... Birlikte yapacağımız şeyleri yazdığımız bi liste ve o listeyi aklımıza geldikçe büyütüyoruz tabi yaptıklarımızın da üstüne çizik atıyoruz :)

benim de 2.5 yıllık bi ilişkim var ben ünviersitede okuyorum o ise mezun oldu ve çalışıyor hafta 3-4 kez görüşüyoruz gerçi şu an asker hasretlik çekiyoruz ama neyse... ilişkiyi canlı tutmak iki kişiye de bağlı ben sevgilime bazen güzel sözler bi anlık hediyeler alıyorum o da 2 günde bir görüşmemize rağmen klasik erkek elinde çiçek taşımaz felsefesiyle yurda çiçek yolluyo arada bir hoş bi sürpriz oluyo onun haricinde biz kendimize bi 'bucket list' yaptık... izlediniz mi bilmiyorum öyle bi film var... Birlikte yapacağımız şeyleri yazdığımız bi liste ve o listeyi aklımıza geldikçe büyütüyoruz tabi yaptıklarımızın da üstüne çizik atıyoruz :)

bakk bunu ben bilmiyodum :) en kısa sürede ben de listee hazırlıcam :)

3 buçuk yıllık bir ilişkim var
Aynı şehirde üniversite okuyoruz sürekli beraberiz yani

Bu dünyada yapacak çok şey var canım
Gidip başka bir şehiri gezmek, yeni sporlar denemek, yeni mekanlara gitmek

Bizim ilişkide ilginç şeyleri hep ben bulurum
Hadi şurada bir piknik alanı varmış oraya gidelim, hadi atv motor sürmeye gidelim, hadi ralli arabası sürmeye gidelim
Hadi lunaparka gidelim, eğlence parkına gidelim, aquaparka gidelim
Hadi satranç oynayalım, dama oynayalım, tavla oynayalım, futbol oynayalım, ip atlayalım
Hadi yemek yapalım, play station oynamaya gidelim, yürüyüş yapalım
İstanbula gidelim, konyaya gidelim, eskişehire gidelim, konsere gidelim, müzeye gidelim

Böyle değişik değişik şeyler aklıma gelir canım

Mesela sehirfırsatı, grupanya gibi fırsat sitelerinde öyle şeyler oluyor ki senin aklına gelmez hiç
Atv motor sürmeyi, ralli arabası sürmeyi, iki kişilik sinema odalarını fln orada görmüştüm ordan kupon alıp gitmiştik

Sen de bu siteleri takip edip değişik aktiviteler bularak ilişkinizi canlı tutabilirsin

:16::16:

biz genelde aynı şeyleri yapıyoruz..yapılcak seyler genelde kısıtlı oluyo zaman dolayısıyla..valla okadar isterdim ki cantamı bavulumu toplayıpp onunla basbasa herseyden uzaklasıp tatıle cıkmayı :)
ama bizimkiler yanımmda :( haftasonu aksamları görusebılıyoruzz canım..
birlikte liste hazırlıcazz yapıcagımız seylerın lıstesı, senın yazdıklarını da ekliceem teşekkür ederim :)

bizim neredeyse 6 yıl olacak, benim tavsiyem her tartışmada "bitti" tarzı fevri kararlar almamanız,hemen ilk aydan ailesiyle tanışmamanız,her gün buluşmak yerine daha geniş zamana yaymanız, onu hayatınızın merkezine oturtmamanız,bi elmanın iki yarısı olmak yerine iki ayrı elma olmanızdır.. Evli gibi gece gündz birlikte olan çiftler daha çabuk sıkılıyor ve fazla yüz göz oluyorlar anladığım kadarıyla.. zaten uzun ilişkiler dezavantajlıdır, resmen birlikte büyürsün ve beklentilerin değişir zamanla,ama sevgiliden önce çok yakın arkadaş olursanız ilişki daha sıkı ve güçlü oluyor bence..

her tartısmada bitti demıyoruz da kırıcı konsuyoruz maleseef canım :( sonra barısıp unutuyoruz tabıkı..haftada 2 gün görüşüyoruz o da akşamları..haftasonu onunlaydım, onunla kaldım..sence 2 gün beraber olmak ilişkiyi sıkar mı?

Eh bazen öyle dellendikleri zaman oluyor canım :) benimkide öyle .. tabi sonra pişman oluyor vs :D

ama o an nasıl korktumm canm var yaa :)) trafikteyiz araba kullanıyoo ve bagırıyoo dıreksıyona vuruyo titryoo falan..sonra sakinleşti ama ben kırılmıstım..o da gönlumu almaya calıstı :):)

ama o an nasıl korktumm canm var yaa :)) trafikteyiz araba kullanıyoo ve bagırıyoo dıreksıyona vuruyo titryoo falan..sonra sakinleşti ama ben kırılmıstım..o da gönlumu almaya calıstı :):)

Behlül gibimi :Dşaka bi yana öyle şeyler oluyo canım ya ama bunu sıklaştırmamak ve kırıcı sözler söylememek önemli olan da :)

Behlül gibimi :Dşaka bi yana öyle şeyler oluyo canım ya ama bunu sıklaştırmamak ve kırıcı sözler söylememek önemli olan da :)

önemli olan o ama dikkat eden kimmm :(
sonra da pişman olup duygusallasıyo..ben de öyle yapınca dayanamıyorum..
ama benim istedıgım ilişki böyle degıl..kafamdakı baska..karsımdakı beni kırıcak dıye korkmalı, sözcuklerı özenle secmelı, benı bas tacı etmelı ne desem yapmalı..

Back
X