• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzun süreli ilişkileri olan bayanlar buyrun

bizim 7 yıl bitmek üzere...
7 yılın içinde sürekli berabersen özellikle neleri paylaşmıyorsun ki,ilişki o kadar yoğun ve o kadar farklı bir boyuta geliyor ki bazen ben nerdeyim diyorsun..:)
zaman zaman bu ilişki alışkanlık mı oldu artık aşk başka bir şeye mi dönüştü diyorum ben de ama bir saat ayrı geçirsem ve arasa( bizim 22 gün öncesine kadar 24 saatimiz bir arada geçerdi,abartısız...) sanki ilk gün gibi heyecanlanıyorum...bir hafta görmeyip gördüğümde kalbim yerinden çıkıcak sandım,o gece ne o ne de ben uyuyabilmiştim heyecandan..
aşk varsa ve de doğru kişiyse bir şekilde kendi kendini yeniliyor,yeniden yeniden yeniden aşık oluyorsunuz...

bizim 7 yıl bitmek üzere...
7 yılın içinde sürekli berabersen özellikle neleri paylaşmıyorsun ki,ilişki o kadar yoğun ve o kadar farklı bir boyuta geliyor ki bazen ben nerdeyim diyorsun..:)
zaman zaman bu ilişki alışkanlık mı oldu artık aşk başka bir şeye mi dönüştü diyorum ben de ama bir saat ayrı geçirsem ve arasa( bizim 22 gün öncesine kadar 24 saatimiz bir arada geçerdi,abartısız...) sanki ilk gün gibi heyecanlanıyorum...bir hafta görmeyip gördüğümde kalbim yerinden çıkıcak sandım,o gece ne o ne de ben uyuyabilmiştim heyecandan..
aşk varsa ve de doğru kişiyse bir şekilde kendi kendini yeniliyor,yeniden yeniden yeniden aşık oluyorsunuz...

Katılıyorum. Bızım henuz 1.5 seneyı yenı gectı. Pekı bısey sorucam kac yasındasınız yanı yıllarınızı ona vermıssınız oda sıze evlenmeyı dusunmuyomusunuz ?

bir ilişki yıllara meydan okuyarak ilk gün ki gibi devam eder mi yoksa alışkanlıklara mı dönüşürüz kızlarrr.olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile
bızım 8 yıl oldu:) yenı sozlendık :) alıskalnlıga döner bence ama nasıl desem o alışkanlık ıste ask oluyor:) o alışkanlıklar gzl oluyo=)

4 ay sonra 5 yıl olacak inşallah.
Öncelikle gerçekten uzun ilişki yürütmek çok yorucu.
Sabır sabır sabır sürekli.
Ama alışıyosun bırakamıyosun vazgeçemiyosun
Çünkü içinden bi parça gibi oluyo bi süre sonra.
Başkasını düşünemez hale geliyosun.
Şahsen ben bunları yaşıyorum.
Hala ilk günki gibi kıskanıyorum. hala o bana sarıldığında heycanlanıyorum
ve ben hala onu çook seviyorummm. :16:

Kisiden kisiye degisiyor sanırım. ..yillar surup bi anda biten iliskilerde var ilk gunku gibi derin bakan sevgililerde...canli tutmak lazim sanrim.sni aradignda telefonu nolursa olsin gulumseyerk acmak.inanin hissediyor karsidaki.ve siki siki sarmak...o zaman sevgi olarak kalir..

valla bilmiyorumda 5 sene oncekinden daha baglı ve daha asıgım kisilerle alakalı bu..alıskanlık oluyor ama bu sevginin bittigi anlamına gelmiyor alıskanlık ve sevgi aynı sekilde yuruyor onun aramasına onun konusmalarına herseyine alısıyorsunuz zaten alısamasak sevgi olusmaz diye dusunuyorum ben

Sana kesinlikle katiliyorum. Iliskide baslarda ask oluyor o heyecan böyle ilk günkü telaslar falan yillar gectikce alistikca o insana saygi duydukca her seyini ogrendikce yerini sevgiye birakiyor. Esimi bir aksam gormeden duramam sanirim... bu arada 3 seneyi askin bir suredir birlikteyiz 9 aydir da evliyiz :21::21:

Back
X