Cok guzel soylemissin valla ☺ okurken gulumseyebildim su halde su psikolojide ☺ ben artik dusunuyorm ki aramaliyim gorusmeliyim benim iletisim kurmadigim heran baskasina bakicak konusucak gidicek gibi geliyor. Bi kac tane kiz var adini dusurmuyor agzindan cok guzeller. Kenddime bakarsam dikkat edersem dikkatini tekrar cevir miyim kendime gercekten
Yuzunu guldurebildiysem ne mutlu :).
Evet kesinlikle, eger bakimli olursan dikkatini tekrar cekersin.
Ama sunuda yanina ekliyim, bi erkegin dikkatini cekmek cok kolaydir ama gozunun disari kaymasida cok kolaydir. Eger seni goruntunden dolayi eliyorsa bi erkek , sadece gorsellige onem veriyorsa bilki ayni evde bi hayati paylasirken her an bakimli olma ihtimalin olamaz ve elenirsin cok cabuk.
evet farkindayim goruntuye onem vermeyen bi erkek yoktur. Ama sirf goruntun icin senle beraber olmamali bi erkek.
O yuzden diyorumki. Sen basla ve bi rutin haline getir bakimli olmayi.
Ama bunu onun tarafindan begenilmek icin yapma.
Bunu kendin icin yap. Kendin icin yasa
Ne zaman farkedersin kendin icin yaptigini biliyormusun? Egerki ondan ayrilirsam hayatim yikilir gibi bi dusuncede degilsen artik.
Yani sudur. Kendine bak. Sosyalles.
Hem kendini daha cok seversin hemde onu hayatinin merkezi yapmazsin sosyal bi hayatin olursa. boylece hem kiymetin bilinir( senin istediginde bu zaten) hemde hayatin bi anlam kazanir( bi erkek bi kadinin hayat kaynagi olmamali asla).