- Konu Sahibi serenityjane
-
Biri bana da bunun sırrı varsa söylesin. Bence yok.
Birkaç hafta bile dayanamıyorum ben ilişki sürdürmeye.
Benim durum daha vahim.
Siz yine yıllarca sevebilmişsiniz. :S
Ben ne yapsam. :O
Bu durum genelde yalniz kalmamak icin biriyle cikanlarin basina geliyor. Biriyle cikip, ondan hoslanmayi beklemek yerine, hoslandigin biriyle cikmaya calis. Saygi dudugun veya sende hayranlik uyandiran biri cabucak skici biri olmayacaktir.
Selam canım,
Benimde 5 senelik ilişkim var suan nisanliyiz. Bende bazen senin gibi düşünüyordum. Biz bunu ayri kalarak çözdük hep. Bakıyoruz kavgalar büyüyor sıkılıyoruz biraz uzaklaşıyoduk. Tekrar eski halimize dönmemiz çok uzun surmuyordu. Bence bu yöntemi kullanabilirsin.
Hoşlanmanın içinde saygı ve hayranlık da oluyor zaten.
Sonra hislerim bitiyor aniden.
Ama bir de gözünde büyütüp tanışınca gözden düşenler oluyor.
Bir şey beklemiyorum o tarz insanlarla yaşananlardan ve bitecek gözüyle bakıyorum hep.
Bunlar ayrı ... Hayatın çeşnisi benim için. Bir müddet takılıyorum sadece.
Eğer doğru insanı bulursam belki de her şey tersine dönecek ve ben de yıllar boyu aşık kalabileceğim.
Buna inanmayı seçiyorum.
Dogru insandan cok, dogru zaman one cikiyor iliskilerde. Kendin de soylemissin zaten bitecek gozuyle bakarak devam ettirdigin beraberliklerin olmus. Bir iliskiyi baslatan, hoslanti, begeni, ask, sevgi vs olsa da, devam ettiren emek, anlayis, uzlasma, ve hosgorudur. Zaten bitecek gozuyle bakarken, insana en ufak hatalar cok buyuk gorunur, iliskide tahammulsuz kisi olursun, sanki elinde skor kardi varmis gibi bunu da yapti eksi puan, sunu da yapti iyicene batti, gibi dusunup kendini sogutursun.
Iliskiye baslayacaksan, ben uzun sureli bi iliskim olsun istiyorum, adam gibi birsey yasayacagim, cunku bende bir iliski devam ettirebilirim diye dusunerek baslayacaksin. Emek vericeksin, karsilik goreceksin. Burda sectigin kisi onemsiz mi? Hayir.. Tabii ki verdigin emege degecek biriyle beraber olacaksin ama isin buyuk kismi sende bitecek. Daha iliskiye baslamadan ne zaman bitecek diye dusunursen, kisa surede biter. Akisina birakip, ben elimden geleni yapacagim, pes etmeyecegim deyip, hosgorulu olmak gerekiyor.
Ne demisler, yuvayi disi kus yapar. :)
Hoşgörülü olacağım, emek vermeyi düşünebileceğim biri çıkmadı karşıma ama. :S
Aşık olamadım hiç. Öyle bir insan çıkarsa, bana aşkı yaşatırsa tabii ki elimden geleni yaparım seve seve.
Emek verilmezse ona aşk , sevgi demem zaten.
Aşık olursam kusuru da gözüme batmaz. Severim sadece. Ve güzelce de yürütürüm.
Daha doğrusu böyle umut ediyorum. Bakalım artık. Kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?