Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

evet malesef :31: bazen evde otursam diyorum ama o hevesim benim max.15 gün sürer onu da biliyorum :9:

Evde oturmanında güzel yanları var ama paran yok her istediğini alamıyosun annem bir dediğimi iki etmez alır yinede insanın kendi kazanıp kafasına göre harcamasına benzemıyo :)

Evde oturmanında güzel yanları var ama paran yok her istediğini alamıyosun annem bir dediğimi iki etmez alır yinede insanın kendi kazanıp kafasına göre harcamasına benzemıyo :)

Allah hepimizn gönlüne göre versin diyelim o zman :21:

Kom-Jartiyer-Sparkling_4337_1.jpg

tatlım bak corapsız olanı bugun mınıgınınfaresi de koymustu bundan, 31 liraymıs çamaşırım.cm da

lafa karışmak gibi olucak ama ben bunların düğünden sonra giyilirse daha etkileyici olucagını düşünüyorum :1:

olabılır canım atroş gıbı dusunuyosun sende herlde:)

yani ben kendimden pay biçtiğim için düğünümde oturmam :9: bahar yada yaz gelini olmak istemişimdir hep e terlicem de malum.. bunlar doğru atılcak kirliye mecburen :9:aldım bi işe yarasın dimi :9:

heee öyle düşünecek tabi
o akdar düğünde terleyeceksin bir de akıntı gelecek çamaşır batacak yıkanmak şart tildoş:9:

haklısın yawrum yaaaa,offf duştan snra bide defıle mı yapcaz yahuuu zaten yorgun olcaz yatar uyurum ben:37:

Kızlar ben film izleyeceğim yine gelirim :54:

haklısın yawrum yaaaa,offf duştan snra bide defıle mı yapcaz yahuuu zaten yorgun olcaz yatar uyurum ben:37:

o zaman sizde diğer gece fingirdeşirsiniz
şahsen bende ilk gece sevişmeyeceğim yorgun argın hiç uğraşamam yani ertesi gece veririrz defilemizi:1:

Back
X