Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben evlenirken almak istediğim iç çamaşırı modellerini kaydettim pc ye unutmayayım diye![]()
Atroşum sende benim gibiymişsinBende kaydetmiştim eski pc bozuldu hafıza kartına attım, kartı da geçenlerde sevdiceğe verdim sildim onları, yoksa hepsini koyardım, Tildacıma yardımcı olurdum belki
Ben vücut çoraplarına bayılıyorum en çok modeller o klasörde vardı
![]()
Ben bunları giyememm :26:
topiğiniz dikkatimi çekti ve yazmak istedim..eşimle 11 yıllık ilişkimizden sonra evlendik..6 yıllık evliyiz..33 yaşındayım ve 17 yıldır aynı adamın ruh eşiyim.ilk aşkım ilk sevgilim..çok mutluyum..sanki onunla varolmuşum gibi...sizinde ilişkileriniz mutlulukla sonuçlansın ve ömürlük olsun inşallah..
sohbetiniz bol olsun..sevgiler..![]()
niçinn:26:
her zaman giyilmez zaten de arada sırada bir hoşluk olur yani![]()
Utanırım :26: Bunu giycek fizik lazım![]()
utanmazsın kocana merak etme ya da bir süre sonra geçer,
merak etme canım o gördüğün resimdekilerin hepsi fotoshop böyle kusursuz vücut olur mu ya
hiç mi çatlağı pürüzü olmaz insanın kılı,tüyü kalçası,selüliti olmaz
bunları hep shopluyorlar
ünlülerin shoplanmış fotolarına bak anlarsın kalçalarını kaldırıp,göğüslerini dikleştiriyorlar ben falan bütün lekeler çatlaklar siliniyor hoppğ taş gibi hatun çıkıyor ortaya![]()
Evet ya , hepsi mükemmel fizikli taş gibiler mubarek
Buna para vercez bunu gören bey bunu yırtıp atmasın![]()
Dayanamazlar![]()
fiyatı 80 tl yırttırmam ben asla yolarım onu yırtarsa
ayyy burda söylesem mi bilemedim ama iki bacak arasında koca bir açık pncere gibi yırtığı oluyor canım vücut çoraplarının yani yırtmaya çıkaratmaya falan gerek yok![]()
Herşeyinde kolayını düşünmüşler yani![]()
![]()
Beybiler sarjim %1.
Ben kacar. Optum sizi. Yarin gorusuruz.