Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dı beyiiinn
Bunadım galiba ben hemşireem sana mesaj atmayı unuttum şimdide eriniyorum
Gece cevap veririm sana![]()
Bende şu an konulara cevap yazmaya eriniyorum çok uykum var ama biliyorumki yatsam uyuyamıycam
![]()
O yüzen benim akrabam yok canım
Ben iyiyimmm böyle , hatta evlensem yanlış düğün salonunun adresini vereceğim akrabalar var .
Bu kadar fesat insanlar görmedim![]()
waoww ALLAH bozmasın canım ,daim etsin mutluluğunuzu
ALLAH bizlere de böyle seven kocalar ve mutlu bir eş nasip etsin ,sevelim ve sevilelim İNŞALLAH RABBİM
AMİN![]()
Allah'ım sonunda bizim gibi olan bir çift buldumokuyunca dayanamadım yazmak istedim bikaç soru sormak istiyorum rahatsızlık vermezsem :) 11 yıllık sevgililik döneminde hiç baskı olmadı mı size hadi ne zaman düğün vs gibi? yada siz yorulduğunuzu hissetmediniz mi hiç?
![]()
Evet bizde liseden beri beraberizestagfurullah ben rahatsızlık verdim..başlığı görünce yazmak istedim daldım sohbetinize
cnm baskı olmaz mıı oldu tabii.ama ailelerimizden değil çok şükür..eş dost bilmişlik yapıyordu..biz de dalgaya vuruyorduk biz evlenmiycez böyle iyi falan diye sinir oluyorlardı
inan hiç yorulmadık..zordur bilirsin uzun ilişkiler ..hele de erken yaşlarda başladıysanız..erkekler daha ergenken..biz liseden beraberiz..üniversitede ayrı okuduk..askere yolladım yurtdıışına okumaya yolladım..vs çook şeyler geçti hayatı tamamlamadan evlenmek istemedik..amaçları vardı ve elde etmeliydi bunları..işte anca 11 yıl bitti kıydık nikahı
mayısta 17. yılımız biyior..ve yaşımız 33..çok şükür rabbime onu bana beni ona eş tayin etmiş..şimdi de tek arzumuz bebiş hayırlısıyla...
aaa bak diyim sözlenirsin nişan ne zaman..nişanlanırsın düğün ne zaman..daha 3 aylık evliyken bebek ne zaman..1. yi yapana uzatma arayı 2. ne zaman..bu mahalle baskıları bitmez anacım..hiç kulak asmayın keyfinize bakınnnn..
çok uzun yazdım kızlardan da affola..sevgilerrrr
Evet bizde liseden beri beraberizberaber büydk herkeesn aaaa siz evlenmediniz mi.hala demesinden bunaldm artik bizde.sizin gbi mi yapzak.ne:
![]()
Planım okula gitmekti ama babamı hastaneye yatırdık
Plan yapmayacaksın bu hayatta![]()
Aaa hayırdır mutella cım çok geçmiş olsunn :26:
Sağol canım bi kaza geçirmişti, parmak boğumu kopmuştu. diğer parmaklarında da ciddi yarıklar oluşmuştu. kopan parmağını yerine dikip karnının içine gömdüler doku oluşması için. 3 gün hastanede yatıp eve çıkmıştık. kontrol için götürdük, apar topar yatırdılar hastaneye. Parmağında ciddi enfeksiyon oluşmuş.![]()
Planım okula gitmekti ama babamı hastaneye yatırdık
Plan yapmayacaksın bu hayatta![]()
Aslında benim varda yok.Akrabamızın bürosu var iş yeri muhasebe üzerine göyaa beni alacaktı yanına neymişşş ben çok süslü güzelmişim müşteri falan bana bakarsa kafa göz dalarmış ona tamamennnn bahaneeeee![]()