Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

benimde dört yıllık ilişkim geçen hafta bitti kendimi derslere adadım bol bol kpss çalışıyorum :) o kendi derdine yansın ben böyle iyiyim :)

Hayırlısı olsun canım iyi yapıyosun çalış bol bol inşallah gönlüne göre olur :)

Bilmiyorum kii :( Mustafa sen haklısın diyor ama ablası tabi onada bişey demiyor. Ben ne yapayım diyor.
Ben yapsam nolurdu acaba dedim inan bişey demezdim diyor.
Takma diyor , sende atma mesaj boşver dedi.
Bugun beraberdik .
Yani sevgilinde benim dediğimi demiş canım öyle yap :)

Yarından sonra oluyor bizim 3 yıl :103::103:
Yaşlanıyoruz mu ne :9:

Sizinde gelecek o günler inşallah kanka :16:
Burada hava güzeldi ya rüzgar çarpınca sersem gibi oluyorsun tabi baş ağrısı yapıyor bende rüzgar yiyince :1:
Yat dinlen keyfini çıkar en güzeli

İnşallah canımmm :) Evet sersem gibiyim bide bugünlerde saat 10 gibi uyanıyorum kendime sinir oluyorum yaa sonrada yapacak bişey bulamıyorum önceden öğlene kadar uyuyodum ne güzel :27:

İnşallah canımmm :) Evet sersem gibiyim bide bugünlerde saat 10 gibi uyanıyorum kendime sinir oluyorum yaa sonrada yapacak bişey bulamıyorum önceden öğlene kadar uyuyodum ne güzel :27:

Bi ara bende 12 den önce uyanmazdım.
Ama şimdi 10.30-11 arası fırlıyorum yataktan anca açılıyorum ki öğlen manitayla buluşunca gözlerim şişik olmasın :1:
Gerçi her halimi gördü yavrum ama olsun kendime saygı bakımından :1::1:

Maşallah kanka inşalah 30. yılınızıda görürsünüz :16: Bizim temmuzda 3 yıl olacak :)

Amin canım inşallah :16::16:
Sizinde az kalmış sayılır ben anlamıyorum bile ne çabuk geçti 3 yıl diyorum çünkü bazen sohbet ederken 2 sene öncesinden bile bahsedebiliyoruz :1:

Benim bal sevgilim aradıgı için cıktım az önce kızlar sedulumm naber diyecektim ama iyi geceler diyorum cünkü 6.30da kalkacağım sabah :31:
Shannamm umarım işin olur seninde iyi gidiyor benimki :) Laborant mısın sen ? :)

Sizinde az kalmış sayılır ben anlamıyorum bile ne çabuk geçti 3 yıl diyorum çünkü bazen sohbet ederken 2 sene öncesinden bile bahsedebiliyoruz :1:

Bizimde haziranda 3 olacak dediğin gibi nasıl gecti anlamadık :31:

Benim bal sevgilim aradıgı için cıktım az önce kızlar sedulumm naber diyecektim ama iyi geceler diyorum cünkü 6.30da kalkacağım sabah :31:
Shannamm umarım işin olur seninde iyi gidiyor benimki :) Laborant mısın sen ? :)

Eeee manita daha önemli tabi
İyiym beyin ve iyi geceler beyin :27::27:

Aynen az kaldı valla tanışalı 5 yıl olacak daha dün gibi 17 yaşındaymışım çocuk muşum resmen :1:

İnşallah canım yok ben çalışma ekonomisi okuyorum ama geçen yıldan tecrübem var labaratuarda çalışmıştım buraya başvururkende yine lab. olarak başvurdum bakalım iyi gelir çalışmak yaa :31:

Aynen az kaldı valla tanışalı 5 yıl olacak daha dün gibi 17 yaşındaymışım çocuk muşum resmen :1:

Dimi düşününce öyle oluyor çocuk geliyor :1:
Bizim tanışma faslını geç zaten lise 2 de kaç yaşında olur insan 15 yaşındaydım :1::1: Liseden sınıf arkadaşım benim yavrum :1:
15 yaşını da açıklayayım çok zeki olduğumdan okula erken gittim ve lise 3 seneydi o zaman yani normal bi insan 17 yaşında mezun oluyor ben 16 da mezun oldum :27::27:

Kızceler beni uyku bastırdı çıkayım bende görüşmek üzere kendinize cici bakınn :3::3:

Dimi düşününce öyle oluyor çocuk geliyor :1:
Bizim tanışma faslını geç zaten lise 2 de kaç yaşında olur insan 15 yaşındaydım :1::1: Liseden sınıf arkadaşım benim yavrum :1:
15 yaşını da açıklayayım çok zeki olduğumdan okula erken gittim ve lise 3 seneydi o zaman yani normal bi insan 17 yaşında mezun oluyor ben 16 da mezun oldum :27::27:

Kovaların zekasını bilmez miyim hiçç :)) Siz hepten çocuk muşsunuz kanka beraber büyümüşsünüz resmen ne güzel :1:

Kovaların zekasını bilmez miyim hiçç :)) Siz hepten çocuk muşsunuz kanka beraber büyümüşsünüz resmen ne güzel :1:

:1::1::1:
Beraber büyüdük sayılmaz da işte o zamandan beri tanıyorum ama arkadaşım olarak :1:
Sonra ben üniversiteye gittim vs. derken bir gün yolda karşılaştık işte karşılaşma o karşılaşma sonrasında bak 3 yıl oldu :31:

Back
X