Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Kızlar erkek arkadaşım sevgisini sözcüklerle telaffuz etmiyor seni seviyorum gibi mesela :( Beraberken iyiyiz , mutluyuz , çalışıyor yeterince ilgilenmiyor ben sevmiyor hissine kapılıyorum :14:

Ben geldimmm :10: Hiç mi seni seviyorum aşkım , hayatım vs demiyo canım yoksa sık sık duymak istediğin için mi böyle düşünüyosun ? Konuş diyeceğim ama erkeklerde asla işe yaramaz tam tersi inada biner iş..En iyisi sende pek söyleme bakalım farkedip soracak mı :44:

Selam kızçeler sessiz kalmış burası iyice

Ben geldimmm :10: Hiç mi seni seviyorum aşkım , hayatım vs demiyo canım yoksa sık sık duymak istediğin için mi böyle düşünüyosun ? Konuş diyeceğim ama erkeklerde asla işe yaramaz tam tersi inada biner iş..En iyisi sende pek söyleme bakalım farkedip soracak mı :44:

Konuştum canım , inat ediyor bu sefer.
Yok bitanem , aşkım vs der . Sadece mesajla değil konuşurkende der . Ben çok sık duymak istiyorum belkide seni seviyorumu. O da sözün bir anlamı yok yok diyor :52:

Kızlar erkek arkadaşım sevgisini sözcüklerle telaffuz etmiyor seni seviyorum gibi mesela :( Beraberken iyiyiz , mutluyuz , çalışıyor yeterince ilgilenmiyor ben sevmiyor hissine kapılıyorum :14:

hmm zor erkek yada kadn ruhundan anlamayan erkek..:) canım sevmese yanında olmaz bence sen bıraz hassaslaşmış olabılırsın son zamanlarda

hmm zor erkek yada kadn ruhundan anlamayan erkek..:) canım sevmese yanında olmaz bence sen bıraz hassaslaşmış olabılırsın son zamanlarda

Canım zor değil de ben zorlayınca bişey yapmayı sevmiyor. Ama ruh kısmından anlamadığı da doğru :9:

Konuştum canım , inat ediyor bu sefer.
Yok bitanem , aşkım vs der . Sadece mesajla değil konuşurkende der . Ben çok sık duymak istiyorum belkide seni seviyorumu. O da sözün bir anlamı yok yok diyor :52:

erkek anlamaz canım öküzler çünkü seni seviyorum dersin cevap vermez bir tarafı kalkar töbe YARABBİM ya:41:
sende ona deme bakalım fark edecek mi seviyorumd emediğini gerçi erkekler öküz geni fazla yaratıklar anlarlar mı orası muamma:40:

Selam kızlaarr :61:
Tari bence sen fazla duyak istiyorsun o yüzden oluyor gibi ama her erkek söylemezki öyle seni seviyorum diye bazısı içinde yaşar :)

Kızçelerr ben geldimm napıyosunuz :) Akşamları film izliyorum son günlerde ondan pek giremiyorum :)

Bende iyiyim kanka yarın benimkine doğum günü hediyesi bakmaya çıkıcam

Oooo ne güzelll mevsimlik kazak falan mı bakacaksın ? Benimkide yaptığım kekleri çok beğenmiş babasına Shanna sana kek yapmış demiş yavrum ya:1:

Oooo ne güzelll mevsimlik kazak falan mı bakacaksın ? Benimkide yaptığım kekleri çok beğenmiş babasına Shanna sana kek yapmış demiş yavrum ya:1:

Gs kupası alacağım yanına da eşofman ve t-shirt alayım diye düşünüyorum.
Ya da bunları almayıp direkt forma alacağım.
Seninki de ne güzel afiyetle yemiş. Erkeğin mideyi doyur oh mis :27:

Gs kupası alacağım yanına da eşofman ve t-shirt alayım diye düşünüyorum.
Ya da bunları almayıp direkt forma alacağım.
Seninki de ne güzel afiyetle yemiş. Erkeğin mideyi doyur oh mis :27:

Bi erkeğe alınacak en güzel hediye tuttuğu takımla ilgili şeyler :1: Evet kanka doyurdum :56::1: şu sıralar özlemimde iyice arttı zaten offff evlensek artııııkkkkkk :52:

Bi erkeğe alınacak en güzel hediye tuttuğu takımla ilgili şeyler :1: Evet kanka doyurdum :56::1: şu sıralar özlemimde iyice arttı zaten offff evlensek artııııkkkkkk :52:

Aynen takım olunca süper oluyor.
Geçen yıl atkısını almıştım.
Gönlümden forma almak geçiyor da bakalım artık fiyatına göre karar vericem.
Siz uzakta özleşiyorsunuz biz de burda her gün görüşsekte özleşiyoruz işte
Yıldırım nikahını düşünmeye başladık :1:

Aynen takım olunca süper oluyor.
Geçen yıl atkısını almıştım.
Gönlümden forma almak geçiyor da bakalım artık fiyatına göre karar vericem.
Siz uzakta özleşiyorsunuz biz de burda her gün görüşsekte özleşiyoruz işte
Yıldırım nikahını düşünmeye başladık :1:

Evet forma fiyatları biraz tuzlu :) Ben o çekik gözlere her saniye baksam doymam kız :1: Buarada hani geçende bi konu vardı ayak sever birisi hani kadınlarınkini seviyomuş vs kaldırıldı mı ? bi sonuca bağlandımı diye merak ettim göremedim :1:

Evet forma fiyatları biraz tuzlu :) Ben o çekik gözlere her saniye baksam doymam kız :1: Buarada hani geçende bi konu vardı ayak sever birisi hani kadınlarınkini seviyomuş vs kaldırıldı mı ? bi sonuca bağlandımı diye merak ettim göremedim :1:

Hee konuya bende yazdım da sonra ardını aramadım.
Ama bence erkekti konu açan hiç kadın ayak fetişi duymadım ben

Back
X