- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
Nasıl güzel oldumu bence yakışmıştır :)
Güzel oldu ya manita beğendiğine göre sorun yok demektir
Kız sen çanakkale de mi okudun güzeldir oralar
Bi ara her yaz çanakkaleden geçerdik bi kaç defada gezmeye gittik
Güle güle kullan saçlarını :)
Çanakkaledeydim canımda okulu bıraktım geldim ama çok özledim çanakkaleyi sevgilimde ben gelmediğim zamanlar gelirdi yanıma her yerinde hatırası var o şehrin ikimizde özledik orayı yazın çanakkaleye gidicez inşallah dediğin gibi güzel bi şehir :) Hele ben kilitbahire bayılıyorum nasıl bir yerdir ki huzur dolu :)
Albüm aklımda kanka gündüz gözüyle bi fotoğraf çekeyim de paylaşırım burada ben hala alışamadım garip geliyor
Nasıl güzel oldumu bence yakışmıştır :)
Bende senin gibi düşünüyorum canımEn azından her ay rahat görüşmemiz gerek ama işte..
Bencede canım ayda en az bi kere görüşün ki aradaki bağ sağlam olsun.
Çünkü bazen bütün sorunlar görüşememekten kaynaklanıyor ama görüşünce offf dünyalar senin oluyor sanki :)
Her hasretin bi vuslatı vardır ah o vuslatta çok güzeldir
Selam kızlar
Güle güle kullan saçlarını :)
Çanakkaledeydim canımda okulu bıraktım geldim ama çok özledim çanakkaleyi sevgilimde ben gelmediğim zamanlar gelirdi yanıma her yerinde hatırası var o şehrin ikimizde özledik orayı yazın çanakkaleye gidicez inşallah dediğin gibi güzel bi şehir :) Hele ben kilitbahire bayılıyorum nasıl bir yerdir ki huzur dolu :)
Sağol canım
Yazın bizde oralara yakın oluyoruz belki bu yaz asosa gezmeye gidebilirz
Kilitbahirin yeri çok çok ayrı gidince hem bi huzur kaplıyor içimi hem de hüzün
Selam kızlar
Bencede canım ayda en az bi kere görüşün ki aradaki bağ sağlam olsun.
Çünkü bazen bütün sorunlar görüşememekten kaynaklanıyor ama görüşünce offf dünyalar senin oluyor sanki :)
Her hasretin bi vuslatı vardır ah o vuslatta çok güzeldir
Gerçekten telefonla yüz yüze görüşmek çok farklı.Gerçi eskisi gibi değiliz genelde alttan alıyo sorun olsa bile tartışmıyoruz uzun zamandır ama hasret insanın canını yakıyo.Bi yandan güzel bi yandan acı verici
Selam tari hoşgeldin
Sağol canım
Yazın bizde oralara yakın oluyoruz belki bu yaz asosa gezmeye gidebilirz
Kilitbahirin yeri çok çok ayrı gidince hem bi huzur kaplıyor içimi hem de hüzün
Bizde yaz tatilini belki asosta yaparız geçen yaz avşadaydık bu yaz içinde yeni yerler düşünüyoruz düşündüklerimiz arasında asosta var :)Çanakkale bambaşka bi yer ya :)
Öyle oluyo ilk boyadığında insanEvet gündüz tonu daha belli olur :)
Gerçekten telefonla yüz yüze görüşmek çok farklı.Gerçi eskisi gibi değiliz genelde alttan alıyo sorun olsa bile tartışmıyoruz uzun zamandır ama hasret insanın canını yakıyo.Bi yandan güzel bi yandan acı verici
Hasretlik güzel değil canım ya özlem çok başka oluyor :26:
Ya bu arada kulağım deli gibi çınlıyor :)
Aynen kanka uzun bi süre doğal rengindeydi saçlarım
Gündüz rengi hem belli oluyor hemde parlıyor dışarıdayken falan hoşuma gidiyor
Selam tari hoşgeldin
Bizde yaz tatilini belki asosta yaparız geçen yaz avşadaydık bu yaz içinde yeni yerler düşünüyoruz düşündüklerimiz arasında asosta var :)Çanakkale bambaşka bi yer ya :)
Ayvalıkta olabilir bak sarımsaklı plajı mis gibi
Cunda adası tarih kokuyor
Hasretlik güzel değil canım ya özlem çok başka oluyor :26:
Ya bu arada kulağım deli gibi çınlıyor :)
Hangi kulağın canım ? Sağ ise iyi olarak anılıyosun solsa kötü derler
Ooo bayılıyorum boya sonrası saçın o parlaklığına kanka :) Bende siyahımı yeniledim bir iki hafta oldu saç süper oluyo gerçekten blendax reklamındaki kızlar gibi
Selam cnm hoş geldin nasılsın :)
Selam tari hoşgeldin
Hoş geldin :)Nasılsın :)
Benim saçlar duştan çıkınca blendax gibi değil düzleştirilmiş gibi dümdüz oluyor
Fönleyince işte karışık bişiler çıkıyor ortaya
Hoşbulduk kızlar , iyi kötü arasıyım
Sizler nasılsınız ?
Ayvalıkta olabilir bak sarımsaklı plajı mis gibi
Cunda adası tarih kokuyor
Sarımsaklı çok pahalı diye duymuştum canım ama bilmiyorum ki biraz uygun olmalı fiyatları ki rahat rahat geçirelim tatili :)
Avşa adası gerçekten çok uygun bi yer hemde çok güzel :)
Pansiyonda kalmıştık odanın fiyatı 60 tl idi :)
cunda adası nasıl acaba pansiyon ücretleri falan :)
ikiside canım :) Biri duruyor diğeri başlıyor :)Hangi kulağın canım ? Sağ ise iyi olarak anılıyosun solsa kötü derler
Ama hafifledi çınlama :)
Sizler nasılsınız ?
Hayırdır canım neden iyi kötü arasındasın ki?
Sizler nasılsınız ?
Benim saçlarım normaldede dalgalı ama kendi dalgasını sevmiyorum maşa yapıyorum hep o zaman baya havalanıyor hoşuma gidiyoKeşke kendi saçım düz olsaydı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?