Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Albüm aklımda kanka gündüz gözüyle bi fotoğraf çekeyim de paylaşırım burada ben hala alışamadım garip geliyor

Öyle oluyo ilk boyadığında insan Evet gündüz tonu daha belli olur :)

Selam tari hoşgeldin

Öyle oluyo ilk boyadığında insan Evet gündüz tonu daha belli olur :)

Aynen kanka uzun bi süre doğal rengindeydi saçlarım
Gündüz rengi hem belli oluyor hemde parlıyor dışarıdayken falan hoşuma gidiyor

Aynen kanka uzun bi süre doğal rengindeydi saçlarım
Gündüz rengi hem belli oluyor hemde parlıyor dışarıdayken falan hoşuma gidiyor

Ooo bayılıyorum boya sonrası saçın o parlaklığına kanka :) Bende siyahımı yeniledim bir iki hafta oldu saç süper oluyo gerçekten blendax reklamındaki kızlar gibi

Ooo bayılıyorum boya sonrası saçın o parlaklığına kanka :) Bende siyahımı yeniledim bir iki hafta oldu saç süper oluyo gerçekten blendax reklamındaki kızlar gibi

Benim saçlar duştan çıkınca blendax gibi değil düzleştirilmiş gibi dümdüz oluyor
Fönleyince işte karışık bişiler çıkıyor ortaya

Benim saçlar duştan çıkınca blendax gibi değil düzleştirilmiş gibi dümdüz oluyor
Fönleyince işte karışık bişiler çıkıyor ortaya

Benim saçlarım normaldede dalgalı ama kendi dalgasını sevmiyorum maşa yapıyorum hep o zaman baya havalanıyor hoşuma gidiyo Keşke kendi saçım düz olsaydı :26:

Hoşbulduk kızlar , iyi kötü arasıyım

Sizler nasılsınız ?

Herşey yolunda normal hayata devam
Hayırdır sana ne oldu ?

Benim saçlarım normaldede dalgalı ama kendi dalgasını sevmiyorum maşa yapıyorum hep o zaman baya havalanıyor hoşuma gidiyo Keşke kendi saçım düz olsaydı :26:

Bende dalga istiyorum kanka ya
Ben düzleştirmiyorum zaten düz saçlarım arada bir de maşa yapıyorum
Bi ara her gün maşa yapıyordum düz olmasına rağmen düzleştiriyordum falan çok kırık oluyordu
Şimdi dikkat ediyorum kırık anca kesimden 4-5 ay sonra olmaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…