• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Ben geldimm :) Merhamet'i izledim o arada da sevdiceğime keçeden kalpler yapıp içini elyafla doldurup onları diktim oturmaktan yorukmuşum :)
Sizler nasılsınız ?

Ben geldimm :) Merhamet'i izledim o arada da sevdiceğime keçeden kalpler yapıp içini elyafla doldurup onları diktim oturmaktan yorukmuşum :)
Sizler nasılsınız ?

Hoş geldin
Bende maç izleyip sinir küpü haline geldim :47:

bu ne ayolll herkes nickini değiştiriyor berceste sende mi değiştirdin yani
bende özenicem bu gidişle ALLAH'TAN benim ex sevgili nickimi bilmiyor:27:yoksa bende değişirdim:27:

Canım face hala aynı ama arasa benim neler yapacağımı tahmin ediyor :D
Benimkide ikizler bende boğayım anlarmısın burçlarda :30:

Canım ikizler burcu benım babammış annem öyle demişti :) Anı anını tutmayan çift karakterli olurlar mesela bi bakarsın çok iyidir bi bakarsın ortada bi sebep yokken aniden sinirlenebilir ama tabi bu benım gözlemim :) bak sitede ne buldum :)
İKİZLER: Tartışmaya girince karşısındakini sinirlendirecek şeyleri bulmakta İkizlerin üstüne yoktur. Sakın onunla bir olmayın! Haklıyken haksız çıkarsınız… İşi yokuşa sürüyorsa, konuşmayı kesin ve tam bir sessizliğe bürünün. Kafanıza göre takılın. Merakından çatlayınca, nasıl olsa o sizin peşinize düşer. Hatta sizi sorumsuz ve kaygısız olmakla filan da suçlarsa hiç şaşırmayın :)

Kızlar ben dayanamıyorum uyuyacağım hepinize güzel düşler :)

Back
X