Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Selam kızlarr.. Bende burdayım ama çok keyifsizim bugün.

naber beybı ne var ne yok barıstın mı senınkıyle:)) anlastınız mı yuzuk meselesınde:))

Allah'a şükür bizim küslüklerimiz uzun sürmüyor canım kavga ettiysek aynı gün içinde barışırız

Barışalı çok oldu yai

Yüzük modelleri bakıyorum ben, sevgilim memleketten gelince beraber bakmaya devam edeceğiz

Anlaştık yani

iyi canım sevındım.
ya kızlar titreşimli zayıflama kemerlerı var ya onlar kısır yapıyor mu oyle bır sey duydunuz mu, bi arkadasımdan duydum da sız de duydunuz mu acaba merak ettım

aleykumusselam canım

az önce büssürü şey yazdım seni bir an tuğçeyle karıştırmışım

niye keyifsizsin ?

Neyi atlatırım kolayca canım, anlamadım ?:26::44:
naber beybı ne var ne yok barıstın mı senınkıyle:)) anlastınız mı yuzuk meselesınde:))

hayırdır canm nıye kı

Hastayım her yerim ağrıyor göz kapaklarımdan boğazıma parmaklarıma kadar her yerim..

Hoop :122: Ben geldiiimm

Balımm ben her gün seninle azıcık konuşmazsam eksik hissediyorum ya Nasılsın ?
noldu canım kötü bişi yoktur İNŞALLAH
Soğuk algınlığı geçiriyorum sümüklüye döndüm :2:
Her yerim zonkluyo bir de baş ağrısı uykusuzluk valla hiç iyi değilim bugün :26:

benımde boğazım agrıyor nerdeyse ıkı hafta olucak yaa ne bıtmez agrıymıs

ttuubbaa

sen son yazdığın şeyi bi sil canım

bir de arkadaşlık isteğimi kabul et ben sana msj atacağım

attractive naber bacım

iyi diyelim iyi olalım canım çok şükür RABBİME bu günümü aratmasın AMİN
aşk acısı çok menem bişi ya:2:
bende duymamıstım
atractıve senın moralın nasıl oldu canm

iyi diyelim iyi olsun canım aynıyım ama ne bilim ya

Soğuk algınlığı geçiriyorum sümüklüye döndüm :2:
Her yerim zonkluyo bir de baş ağrısı uykusuzluk valla hiç iyi değilim bugün :26:

ay bir hafta önce bende öyleydim yatarak geçirdim soğuk algınlığını çok kötüydü öksürük,üşüme,boğaz ağrısı,burn tıkanıklığı kafa ağrısı vardı
sonra bi kaç gün sonrada ağzım yara oldu su bile zar zor içtim öksürüğüm arttı öksürmekten uyuuyamadım falan
ama çok şükür ALLAHIMA şuan çok iyiyim tylol hot iç canım toz o seni terlettir rahatlarsın biraz ben gün içinde 3 kez üzerimi değiştiriyordum tylol içince teletiyor iç çamaşırıma kadar değiştiriyordum
geçmiş olsun

ben yurtta kalıyorum

her akşam ayrı bir gürültü

dün güvenliğe şikayet ettim

gürültü yapan odaya uyarmaya gittiler oh olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…