• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Bilmiyorum ki çok sevdiğim içinde olabilir ah aşkkkkk herşeye rağmen çooooooooooook güzelll :16:
Kuzum ben çıkıyorum iyi muhabbet ettik iyi geceler öpüldün :54:

Bende çıkıyorum canım sabaha devam ederiz sohbete iyi geceler :54::54:

Selam kızlar ben geldim :)
Çoğu kişi kullanıcı adını değiştirmiş :)
Çokta iyi olmuş:)
Geldiğim gibi ortalığı karıştırmak gibi olmasında berceste sen uzun bi dinlenme dönemi yaşasaydın çok daha iyi olurdu sanki....
Olanlardan sonra yazdıkların kaç kişiye inandırıcı geliyordur orası muamma çünkü..

Meraba kızlar

İleride meslek hayatıma atılacağımda sorun olur diye endişe ettiğimden uzun süredir üyeliğimi dondurmayı düşünüyordum

Artık kararımı verdim

Hepiniz Allah' a emanet olun

Allah, Gönlünüzde olanları hakkınızda hayırlı eylesin

Ziyaretçi olarak sizi takip etmeye devam edeceğim dedikodumu yapmayın :1:

Haydi hoşçakalın :16::16:

Selam kızçeler :3::3:

Meraba kızlar

İleride meslek hayatıma atılacağımda sorun olur diye endişe ettiğimden uzun süredir üyeliğimi dondurmayı düşünüyordum

Artık kararımı verdim

Hepiniz Allah' a emanet olun

Allah, Gönlünüzde olanları hakkınızda hayırlı eylesin

Ziyaretçi olarak sizi takip etmeye devam edeceğim dedikodumu yapmayın :1:

Haydi hoşçakalın :16::16:

aaa gıdıyor musun kız.bence gıtme neden dersen dıger topıkte yazılanlar unutulur gıder arzu edersen sende bızler gıbı yenı uyelık al kendıne bunu dondurup;) ayrıca senın meslegını etkıleyecek bır psıkolojık sorunun yok bence, o an kabul görmek ıcın kendını bıraz gereksız yerdin dıye dusunuyorum ben.sana kızdım hatta.ortada bır depresyon var sadece hastalık değil, sen herkes ustune gelınce yaşının ve psıkolojının verdıgı bı tepkıyle o gece bıraz sacmaladın guzelım kusura bakma alınma canım sacmaladın dedıgım ıcın ama bana boyle geçti yazdıkların bılmıyorum ben senı hoş goruyorum çok gençsın cok heyecanlısın elbet hatalarında olabılır herkesın var.
arkadaslar ben boyle dusunuyorum farklı dusunenler elbet vardır hepınıze saygım sonsuz ama ben bıraz daha ılımlı olacagım bu konuda

Son düzenleme:
Selam kızlar ben geldim :)
Çoğu kişi kullanıcı adını değiştirmiş :)
Çokta iyi olmuş:)
Geldiğim gibi ortalığı karıştırmak gibi olmasında berceste sen uzun bi dinlenme dönemi yaşasaydın çok daha iyi olurdu sanki....
Olanlardan sonra yazdıkların kaç kişiye inandırıcı geliyordur orası muamma çünkü..

hoşgeldın tatlım.ewet cogumuz değiştik hakkaten ıyı oldu yenı topık yenı ısımler yenı bı baslangıc yapalım:1:

iyi akşamlar kızlar. topik hayırlı olsun bende bir bakayım dedim. uzun süreli ilişkim yenii bitti. boşandık :46:
bende katılabilirim değilmi aranıza:21:

iyi akşamlar kızlar. topik hayırlı olsun bende bir bakayım dedim. uzun süreli ilişkim yenii bitti. boşandık :46:
bende katılabilirim değilmi aranıza:21:

hoşgeldın canım.geçmiş olsun mu dıyım.neden boşandınız kı.kac yıllık evlıydın yas kac cocuk var mı.ay cok soru sordum:)

hoşgeldın tatlım.ewet cogumuz değiştik hakkaten ıyı oldu yenı topık yenı ısımler yenı bı baslangıc yapalım:1:

Hoşbuldum canım :)
Benimde pro üyeliğim olmasaydı yeni bi üyelik alırdım ama şimdilik isim değişikliği ile çıktım işin içinden :)))
Ne yapıyorsunuz ne var ne yok :)

Hoşbuldum canım :)
Benimde pro üyeliğim olmasaydı yeni bi üyelik alırdım ama şimdilik isim değişikliği ile çıktım işin içinden :)))
Ne yapıyorsunuz ne var ne yok :)

hep aynı bıldıgın gb canım ama bi farkla artık parmagımda bı yuzuk var:) darısı basına canm sen neler yapıosun

hoşgeldın canım.geçmiş olsun mu dıyım.neden boşandınız kı.kac yıllık evlıydın yas kac cocuk var mı.ay cok soru sordum:)

saol canım. hayırlı olsun de :9: anlaşamadık boşandık işte. 2.5 yıllık evliydim 3 e az kalmıştı. 27 yaşındayım çocuğumda yok. sor tabii tanıyacağız birbirimizi. ben sormadan sen başla istersen :9:

Back
X