- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 839
- 173
hoşgeldinnnnnn![]()
Hoşbuldum esmerim nasılsın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldinnnnnn![]()
yaaa
korkuttun beni tubişim
benimkide şu an öyle
değişir mi ki
bizde şöyle bir durum söz konusu canımİçinde varsa muhtemelen değişir kuzum.
Ama korkma sen , çok yüz verip tepene çıkarma.
O nasılsa elde ettim nasılsa bırakamaz çok seviyo düşüncesinde olduğu için değişti.
Eğer ben ona çok değer verip şımartmasaydım şuan böyle olmazdı.
Her ayrılığımızda salya sümük olmayıp onsuz dimdik durabildiğimi gösterseydim şuan böyle olmazdı. .
bizde şöyle bir durum söz konusu canım
ben onu ne kadar mutlu edersem sevgimi gösterirsem
o bana iki katını yapıyor
ben bir adım gitsem o 5 adım geliyor
bilmiyorum olagan bir durum değil gibi. çok mutlu olsamda korkuyorum açıkcası
ve 7 alık sevgiliyiz biz
bu durumu nasıl yorumlarsın
iyiym canım sen nasılsınnHoşbuldum esmerim nasılsın :)
Kendine toz kondurmuyor.
O çok iyi ama kötü benim herşey benim yüzümden.
Terazi burcu
Üzerime çok geliyodu anlatsam sen buna nasıl dayandın dersiniz . .
umarım bu ayrılık size iyi gelir ve eski haline döner canımGayet iyii
Biz yedince ayımızda birbirimizi yiyoduk
3 ayda değşti benim koca eşşek![]()
bizde şöyle bir durum söz konusu canım
ben onu ne kadar mutlu edersem sevgimi gösterirsem
o bana iki katını yapıyor
ben bir adım gitsem o 5 adım geliyor
bilmiyorum olagan bir durum değil gibi. çok mutlu olsamda korkuyorum açıkcası
ve 7 alık sevgiliyiz biz
bu durumu nasıl yorumlarsın
Bana dengesiz i düştüterazi dengeli bir burç ama aman işte burçlara ne kadar inanılırsa o kadar
hakkında hayırlısı olsun canım
anlatmak istersen dinlerim
umarım bu ayrılık size iyi gelir ve eski haline döner canım![]()
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarannemle konustuk aşkımın babası bu p.tesi cıkıyomuş hastaneden benımkinin tatil gününde büyük ihtimal perşembe tatil o gün gidicem Allah nasip ederse..Önce onlara uğrucaz gecmiş olsuna hemde sözden önce bi tanışalm diye düşündük sonra cıkıcaz :) Ay ne giysemmmm yaaaaa
![]()
iyiym canım sen nasılsınn
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarannemle konustuk aşkımın babası bu p.tesi cıkıyomuş hastaneden benımkinin tatil gününde büyük ihtimal perşembe tatil o gün gidicem Allah nasip ederse..Önce onlara uğrucaz gecmiş olsuna hemde sözden önce bi tanışalm diye düşündük sonra cıkıcaz :) Ay ne giysemmmm yaaaaa
![]()
işte bende bundan korkuyorum zaten7. ayda mısınız korkutmak istemem ama 7. ay gayet normal ilk zamanlar böyle olması
ilişkinin en kendini tanımaya çalışılan günleri geçip ilişkini tam gaz yaşadığın aşktan ayaklarının yerden kesildiği aylardasın
benim gibi bi 5 sene doldur bakalım off,öküz kaba lar başlar:)
oleyyyyKızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarannemle konustuk aşkımın babası bu p.tesi cıkıyomuş hastaneden benımkinin tatil gününde büyük ihtimal perşembe tatil o gün gidicem Allah nasip ederse..Önce onlara uğrucaz gecmiş olsuna hemde sözden önce bi tanışalm diye düşündük sonra cıkıcaz :) Ay ne giysemmmm yaaaaa
![]()
7. ayda mısınız korkutmak istemem ama 7. ay gayet normal ilk zamanlar böyle olması
ilişkinin en kendini tanımaya çalışılan günleri geçip ilişkini tam gaz yaşadığın aşktan ayaklarının yerden kesildiği aylardasın
benim gibi bi 5 sene doldur bakalım off,öküz kaba lar başlar:)
hakkında hayırlısı hadi bakalım
annenle mi gidiceksiniz geçmiş olsuna
sen ne giyicem den öte heyecanı napacaksın ayy çok heyecalı yaa elin ayağına dolanır
ALLAH yardımcın olsun canım AMİN hadi bakalım kaynananın karşısında alnının akıyla çıkmayı nasip etsin ALLAH İNŞALLAH![]()
Enee biz 3 ayda böyle olduk kız
Ama önceden tanışmışlığımızın verdiği rahatlık vardı onda![]()
tatlım kursa gıt mutlaka ıyı gelır bı ara bende kursa gıtmeye hveslendım ama benmkı ıstemedı eve tıkıldım kaldım bende dun basladım daha her sabah evın karısısındakı yuruyus parkurunda yuruyorum 2 km.. ıyı gelıcek gıbı bana .. hem yaza kadar 2-3 kılo versem ıyı olur..tavsıye ederım canm
tatlım senınkının babası mı amelıyat oldu.geçmiş olsn canım Allah sıfa wersın.senınkı bılmıyo demı kız bu topıgı:)
İç güveysiden hallice
Heyecanın bana yansıdı ya ne güzel :) Bilemiyorum ki ne giysen hiç tanışma merasimi yaşamadım ilk kez mi göreceksiniz birbirinizi :26:Yani onun aliesi ve sen :)
ne üç ayı biz ilk bir yıl mutlulktan ayaklarım yerden kesilirdi benim kaybetme korkusu var dı çünkü
o zamanlar bir kez kırılayım tamir etmeye çalışırdı,benimle ağlar benimle gülerdi
ilk yıllarda ayrılmak istesem perişan olurdu yalvarır yakarırdı beni kaybetmemek için demediği şey yapmadığı şey kalmazdı
en değerli hazinemsin sensiz yapamam falan derdi
şimdi umursamıyor bile ayrılınca işine geliyor gibi davranıyor
ilk zamanlar sesimi duymadan uyuyamazdı şimdi aylar geçiyor özlemiyor bile
anammm aşk bitmiş bizim