Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Ya onu öyle görünce bende fena oluyorum o yüzden seni de anlayabiliyorum kolay kolay geçecek bi fobi değil onu çok iyi anladım.

Farkettim canım :)) Şimdiden düşünmeye başladım sözde ne giysem acaba diye ne planlıyım ya bişeyi çok önceleri başlıyorum düşünmeye

Eheheh öyle olur zaten :)
Benimde elti adayımın nişanı olcak bu yaz bende düşünüyorum ne giysem diye
Sadece şık ama aynı zamanda gösterişli olmalıyım :)

sen gene şanslısın sevdiğinle olucaksın
ya ben sevmeden evlenirsem ya aşık olmadığım insanın olursam

Kuzum üzülme yaaa kader kısmet bu işler bizde kac kere ayrılık yaşadık, tamamen bitti olmaz dedik ama o insan kaderinde varsa ve gerçekten sevgi bağı varsa bi şekilde yine karşılaşıyosun..

Eheheh öyle olur zaten :)
Benimde elti adayımın nişanı olcak bu yaz bende düşünüyorum ne giysem diye
Sadece şık ama aynı zamanda gösterişli olmalıyım :)

beyaz renk giy de kudursun
ayy şaka kız sakın giyme çok kötü olur
ben kız kardeşime bile diyorum şimdien düğünümde sakın beyaz,krem,ekru renklerde elbise alma seni gebertirim saç baş dalarım diyorum

Kuzum üzülme yaaa kader kısmet bu işler bizde kac kere ayrılık yaşadık, tamamen bitti olmaz dedik ama o insan kaderinde varsa ve gerçekten sevgi bağı varsa bi şekilde yine karşılaşıyosun..

öyle orası bilemem ne olucak ne biticek
bu akşam misafirler vardı bizde annemin kankaları öyle laflar ettiler ki evlilikle,sevdiğinle evlenmekle ilgili aklımda bir sürü soru işareti oluştu:26:

Ya onu öyle görünce bende fena oluyorum o yüzden seni de anlayabiliyorum kolay kolay geçecek bi fobi değil onu çok iyi anladım.

Mesela iğne olduktan sonra çokta acımıyomuş bosuna kendimi yıpratmısım diyorum ama olana kadarda ölüp ölüp diriliyorum

Mesela iğne olduktan sonra çokta acımıyomuş bosuna kendimi yıpratmısım diyorum ama olana kadarda ölüp ölüp diriliyorum

Aynısını sevgilim de diyor ama işte olasıya kadar da neler neler çekiyor
Ya o halde görmeye hiç dayanamam bana iğne yapılırken bile bakamıyor

Evet buda cok hoş canımmmm :))))

öyle orası bilemem ne olucak ne biticek
bu akşam misafirler vardı bizde annemin kankaları öyle laflar ettiler ki evlilikle,sevdiğinle evlenmekle ilgili aklımda bir sürü soru işareti oluştu:26:

Ne gibi soru işaretleri canım ne dediler mesela ?

Aynısını sevgilim de diyor ama işte olasıya kadar da neler neler çekiyor
Ya o halde görmeye hiç dayanamam bana iğne yapılırken bile bakamıyor

Geçen annem kan aldırdı hastanede ben fenalaştım başım döndü sanki bana yaptılar konusu bile geçince tuhaf oluyorum cok illet bişey bu fobi..Ben ağlarım falan bide rezillik yaa off

Eheheheh düğünde gıcıklık olsun diye giyebilirim
Birbirimizi pek sevmeyizde

Kızlar nişanım için düşündüğüm hep anlattıgım kıyafeti buldum o dediğim kızın profilinden buralardaysa görürse bana kızmasın her tarafını karaladım bi kıyafet görünüyo zatennn napıyım cok beğendimmmm

kim eltisini sevmiş ki bu güne kadar zaten

Baştan seviyordum kızı bi sempatim vardı ama sonradan iki yüzlülük yaptı bana nefret ederim öyle insandan şimdi bi taraflarıma takmıyorum onu :)
Laf söylüyor bazen duymamazlıktan geliyorum
Küçük olan eltiyi seviyorum :)
Çok konuşuyor hemdee çoookk fazla ama içi dışı bir :) Öyle insanları severim ben.

işte sevdiğinle eevlnemek gibisi yok
bir daha dünyaya gelsem o günlere dönsem ayrılmazdım sevdiğimden ona giderdim pişmanım dedi bi tanesi
pişman olmaktan korkuyorum

Onu söylemeyen insan yok canım benımde bi tanıdıgım var arkadasımın annesi evleneli 25 yıl olmus hala ağlıyo eskiden sevdiği için...Ama bilemezsın belki öyle birisiyle tanışırsın gerçekten seversın, sana değer verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…