Bende öyleyim sevgilini cok iyi anlıyorum 20 yaş dişim var 2 tane gömük bazen bi ağrı yapıyolar yemek yiyemiyorum ağrıdan ama asla doktora gitmemBi kere serum takılacaktı cok fena hastaydım hastaneden kaçtım
Farkettim canım :)) Şimdiden düşünmeye başladım sözde ne giysem acaba diye ne planlıyım ya bişeyi çok önceleri başlıyorum düşünmeye
sen gene şanslısın sevdiğinle olucaksın
ya ben sevmeden evlenirsem ya aşık olmadığım insanın olursam
Eheheh öyle olur zaten :)
Benimde elti adayımın nişanı olcak bu yaz bende düşünüyorum ne giysem diye
Sadece şık ama aynı zamanda gösterişli olmalıyım :)
Kuzum üzülme yaaa kader kısmet bu işler bizde kac kere ayrılık yaşadık, tamamen bitti olmaz dedik ama o insan kaderinde varsa ve gerçekten sevgi bağı varsa bi şekilde yine karşılaşıyosun..
Ya onu öyle görünce bende fena oluyorum o yüzden seni de anlayabiliyorum kolay kolay geçecek bi fobi değil onu çok iyi anladım.
Mesela iğne olduktan sonra çokta acımıyomuş bosuna kendimi yıpratmısım diyorum ama olana kadarda ölüp ölüp diriliyorum
senin gene ortada söz var benim ortada hol yok yumurta yok hayallere bak
ben evde ki sözümde mini bir elbise almayı düşünüyoruma rtık şifon mu olur saten mi bilemicem gerçi hiçbir zaman evde ki hesap çarşıya uymaz ama neyse bakalım ALLAHIM ne nasip ederse artık
canım zaten böyle istediğimiz bir modeli ancak diktirilebilir yani yoksa hazır giyim de her zaman beğendiğin model olmayabiliyor aklında ki için genelde kızlar hep diktiriyorlar ama bilemiyorum yani
bak bi de bu da olabilir nişanımda bu elbisenin pembesi mesela
Eki Görüntüle 641902
öyle orası bilemem ne olucak ne biticek
bu akşam misafirler vardı bizde annemin kankaları öyle laflar ettiler ki evlilikle,sevdiğinle evlenmekle ilgili aklımda bir sürü soru işareti oluştu:26:
Aynısını sevgilim de diyor ama işte olasıya kadar da neler neler çekiyor
Ya o halde görmeye hiç dayanamam bana iğne yapılırken bile bakamıyor
Ne gibi soru işaretleri canım ne dediler mesela ?
beyaz renk giy de kudursun
ayy şaka kız sakın giyme çok kötü olur
ben kız kardeşime bile diyorum şimdien düğünümde sakın beyaz,krem,ekru renklerde elbise alma seni gebertirim saç baş dalarım diyorum
Eheheheh düğünde gıcıklık olsun diye giyebilirim
Birbirimizi pek sevmeyizde
kim eltisini sevmiş ki bu güne kadar zaten
Kızlar nişanım için düşündüğüm hep anlattıgım kıyafeti buldum o dediğim kızın profilinden buralardaysa görürse bana kızmasın her tarafını karaladım bi kıyafet görünüyo zatennn napıyım cok beğendimmmm
Eki Görüntüle 641904
Kızlar nişanım için düşündüğüm hep anlattıgım kıyafeti buldum o dediğim kızın profilinden buralardaysa görürse bana kızmasın her tarafını karaladım bi kıyafet görünüyo zatennn napıyım cok beğendimmmm
Eki Görüntüle 641904
işte sevdiğinle eevlnemek gibisi yok
bir daha dünyaya gelsem o günlere dönsem ayrılmazdım sevdiğimden ona giderdim pişmanım dedi bi tanesi
pişman olmaktan korkuyorum
Kol hariç hoş bi elbise canım :)
Canım kol kısmı uygun olmamış bu elbiseye
Hadi ya ben gene en çok kol detayını beğenmiştim onu cıkarınca cok sade bi elbise kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?