Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

iyiyim canım çok şükür. sen bitirdin mi bütün evrak işlerini

Yok canım il sağlık müdürlüğü adliye ve sgk kaldı bi gitmediğim onlarıda yarın babama söyledim arabayla gidelim oralara yorulurum dedim tamam dedi onunla halledicem yarın biticek umarum cuma da teslim edicem inş. :)

Bende geldim
Sezen aksu dinleyip içleniyorum
Yalnızlığın dibine vuruyorum , sen nasılsın

Hoşgeldinn len sen yokken ıssız sessiz buralar gözlerim seni arıyo hep
Twitter açıcam şimdi eskiden vardı kapatmıstım tekrar acıcam demin yoktu şindi olcak
Niye yalnızlığın dibine vuruyosun eğlencenin dibine vur değiştir modunu

Ben yokken buralar hep dutluktu dutluk
Yaşasın yeaaa sevindirik olduumm
Eğlenelim birlikte ya sıkıldımm

ay kız söylemeseydim keşke canın mı çekti hakkını helal et canım ya canını çektirmiş gibi oldum
maklubeyi bilmiyorum ben canım o da mı öyle pilavla pişiyor

Estafirullah canım totomu kaldırıp bende yaparım
Ama aç olduğum için gözüm döndü :86
Maklubede ters çevrilir tavuklar üstte kalır yoğurt ve salatayla yenir.
Cemaatçilerin 1 numaralı yemeğii

canım. saçlarımı 4 senedir sarıya boyuyorum. artık doğal tonlarda takılmak istiyorumm. kumral tonlarında bişe istiyorum. bikaç boyamada renk otursun da sonra boyatmıyıcam.

hee ben de ilk kez boyatacaksın sandım
ben de sarı balyaj çok seviyorum
bir de kına seviyorum
dönüşümlü olarak bunları uyguluyorum saçıma
hatta bazen ikisi birden

koy hadi koy koy
benim de bugün hamaratlığım tuttu gene ya anneciğimin canı benim meşhur tavuk yemeğimi çekmiş onun için yapıyorum yavrukuşuma

tavuk pişirmeyi de yemeyi sevmiyorum ben yea. tatsız tutsuz geliyor bana tavuk eti

Ben yokken buralar hep dutluktu dutluk
Yaşasın yeaaa sevindirik olduumm
Eğlenelim birlikte ya sıkıldımm

Takip edemiyorum burayı bi an çok hızlı mı ilerledi yoksa ben başka konuya iyice dalmış mıyım ay çok soru sordum

Estafirullah canım totomu kaldırıp bende yaparım
Ama aç olduğum için gözüm döndü :86
Maklubede ters çevrilir tavuklar üstte kalır yoğurt ve salatayla yenir.
Cemaatçilerin 1 numaralı yemeğii

işte bu da piştikten sonra ters çevriliyor tavuk üstte kalıyor demek benziyorlar ama benim yaptığım çerkez yemeği
cemaatçi ne demek oluyor yani:26:

işte bu da piştikten sonra ters çevriliyor tavuk üstte kalıyor demek benziyorlar ama benim yaptığım çerkez yemeği
cemaatçi ne demek oluyor yani:26:

Evet canım aynı yemekten bahsediyoruz
Nur cemaati tatlım , kurucusu Bediüzzaman Said Nursi şimdiki hocaları Fethullah gülen .
Genellikle cemaat evlerinde toplanıldığı zaman hazırlanan bir yemek tepsiye dönderilir .

Kızlar nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…