Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Canm belli değil amcamlarla aile apartmanı olacak anneannem pek istemiyo taşınmayı malum genelde eltileriyle, kayınlarıyla kimse anlasamaz pek :)) Gidersek birlikte gideriz :) Bazen hayal edıyorum evlendiğimizi nasip olursa inşallah bebek gibi bakarım ya pfff o günler ne zaman gelecek ya da gelecek mi acaba :ssz:

amcam dediğin annenin amcası sanırım
yani ama ananende gitsin ya boşversin eltisini yalnız canı sıkılır
gelecek tabi şekerim ALLAHIN izniyle İNŞALLAH niçin gelmesin
sende o günleri görüceksin fatihle aynı yatakta uyuduğun günleri,tilda gibi nişanını sözünü o heyecanları sende tadacaksın İNŞALLAH AMİN:29::34:

amcam dediğin annenin amcası sanırım
yani ama ananende gitsin ya boşversin eltisini yalnız canı sıkılır
gelecek tabi şekerim ALLAHIN izniyle İNŞALLAH niçin gelmesin
sende o günleri görüceksin fatihle aynı yatakta uyuduğun günleri,tilda gibi nişanını sözünü o heyecanları sende tadacaksın İNŞALLAH AMİN:29::34:

Anneannem cok takıntılıdır bi insana bi kere kızdıysa yandı o kişi ömrü billah nefret eder ne yapsa sevdiremez cok kincidir o yüzden taşınmak ıstemıyo pek :/ inşallah kuzum ya herkes sevdiğiyle o günleri görsün..Bazen okadar korkuyorum ki o günleri ya göremezsem diye rahat olmalıyım aslında ama :50:

Anneannem cok takıntılıdır bi insana bi kere kızdıysa yandı o kişi ömrü billah nefret eder ne yapsa sevdiremez cok kincidir o yüzden taşınmak ıstemıyo pek :/ inşallah kuzum ya herkes sevdiğiyle o günleri görsün..Bazen okadar korkuyorum ki o günleri ya göremezsem diye rahat olmalıyım aslında ama :50:

niçin göremeyesin canım kötü şeyler düşünme sakın
zaten olmazsa da senin için hayırlı olmadığı içindir yani ALLAH hep biz kullarını düşünür
hem senin şurda ne kaldı ki kayınbaban biraz toparlanınca istemeye geliceklermiş :34:

niçin göremeyesin canım kötü şeyler düşünme sakın
zaten olmazsa da senin için hayırlı olmadığı içindir yani ALLAH hep biz kullarını düşünür
hem senin şurda ne kaldı ki kayınbaban biraz toparlanınca istemeye geliceklermiş :34:

Haklısın yavrm :) İnşallah iple çekiyorum o günü :)

kız az önce ben isteme fotolarını görmemeişim ya acele bakıcam diye:53:
döndüm inceledim gördüm hepsini şimdi:9:
canım nişanında ki makyajını ve saçını özellikle beğendim tam bir doğal tonlarda nude olmuş
elbisende çok usturuplu hanım hanımcık sade ve şık
güzele ne yakışmaz ki zaten:16:
isteme de hele ne o güzellil kahve yapışını seveyim senin:32:
ayy ne heyecanlıdır kızz
bu arad o kahve pişirme makinasından bizde de var ondan sorucam çok kişiye olunca köpüklü yaptımı bari bizimki en fazla 3 bardağı köpüklü çıkarıyor bende mi makinayla yapsam ki sözlenirken falan:18:
alyanslarınız da çok hoş taşlı senin ki tam istediğim tarz:34:
bebeım saol hepsıde kopuklu oldu cok şükür zaten bızım evde kahvelerı ben yaparım bızımkıler pek begenır..darısı basına ınsallah kuzum benım heyecanlı seyler tabı ama guzel duygular..:16:
Allah mesut etsin Tildacım :) Çok tatlı olmuşsun, ömür boyu mutluluklar :nazar::16:

canım benım saol tesekkur ederım darısı basına..

bebeım saol hepsıde kopuklu oldu cok şükür zaten bızım evde kahvelerı ben yaparım bızımkıler pek begenır..darısı basına ınsallah kuzum benım heyecanlı seyler tabı ama guzel duygular..:16:

bende eevde hep kahveleri yaparım hatta kahve yapmayı o kadar çok severim ki anlatamam misafirler gelince ilk sorduğum soru kahve içer misiniz oluyor:1:ama kendim kahve den nefret ederim kokusuna bile tahammül edemem hiç içmem tezatlığı görüyor musun
pişirirken kokusundan rahatsın olmuyorsun diye sorma çünkü pişirirken kokusunu duuymuyorum fazla:)
AMİN canım hayırlı insanlarla olsun İNŞALLAH yüzümüzü kara çıkarmasın güzel atlatalım o günleri
sana sevgilin izin vericek mi açık gelinlik almana kız enişte kızıyor ya açık giymene falan?

Tildacım daha önce bikaçını görmüştüm ama şimdi daha fazlasını gördüm cok güzel olmuşsun cok yakışmışsınız Allah tamamına erdirsin :nazar:

bende eevde hep kahveleri yaparım hatta kahve yapmayı o kadar çok severim ki anlatamam misafirler gelince ilk sorduğum soru kahve içer misiniz oluyor:1:ama kendim kahve den nefret ederim kokusuna bile tahammül edemem hiç içmem tezatlığı görüyor musun
pişirirken kokusundan rahatsın olmuyorsun diye sorma çünkü pişirirken kokusunu duuymuyorum fazla:)
AMİN canım hayırlı insanlarla olsun İNŞALLAH yüzümüzü kara çıkarmasın güzel atlatalım o günleri
sana sevgilin izin vericek mi açık gelinlik almana kız enişte kızıyor ya açık giymene falan?

aa kahve sevılmez mı bebişim yaaa:))
sen daha benım kahvemı ıcmedın de ondan:))
kuzum gelınlıgım dekolte olmaz hem benımkı ıstemez ama bende ıstemem zaten gelınlıkte masumıyetten yanayım kuzum, tek omuz veya kayık yaka dusunuyorum dur bı tane ornek vereyım kayık yakadan
Eki Görüntüle 644573

şunlarda çok hoş ama uzun kollu ıstemıyom
Eki Görüntüle 644574
Eki Görüntüle 644575

"tilda"gelin iç çamaşırlarını aldınn mı nasıl bişi alıcaksın mesela bistüyerli bir takım mı yoksa normal bir takım mı
jartiyer ve çorabı giyecek misin

En sonunda bi yıldırım nikahı yapıcaz haaaa yetti bu kadar ayrılık :27::27:

Back
X