• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

kızlar cok soru soruyorum ama ayıprıt soylemesı bakla yemegı yapıcam annem uyuyakalmıs nası yapılıyo bılen var mı

tv de PSY nin konser görüntüsü var

o ne biçim kalabalık :53:

millet çılgınlar gibi gangam style dansı yapıyor kop kop :66::66:

kızlar cok soru soruyorum ama ayıprıt soylemesı bakla yemegı yapıcam annem uyuyakalmıs nası yapılıyo bılen var mı

ben vereyim tarif canım ha bu arada iç bakla mı yoksa fazsulye gibi olan taze bakla mı
taze yeşil bakla ise
fasulye gibi doğruyorsun sonra
tencere de sğan ve yağı kavururp salça da ekleyip kavuruyorsun,sonra baklaları ekliyorsun ve biraz su koyuyorsun fasulye yemeği gibi tuz ve bir tane kesme şeker atıp pişiriyorsun işte

iyi diyelim iyi olalım canım çok şükür RABBİME bu günümü aratmasın AMİN
aşk acısı çok menem bişi ya:2:

iyi diyelim iyi olsun canım aynıyım ama ne bilim ya:5:

ay bir hafta önce bende öyleydim yatarak geçirdim soğuk algınlığını çok kötüydü öksürük,üşüme,boğaz ağrısı,burn tıkanıklığı kafa ağrısı vardı
sonra bi kaç gün sonrada ağzım yara oldu su bile zar zor içtim öksürüğüm arttı öksürmekten uyuuyamadım falan
ama çok şükür ALLAHIMA şuan çok iyiyim tylol hot iç canım toz o seni terlettir rahatlarsın biraz ben gün içinde 3 kez üzerimi değiştiriyordum tylol içince teletiyor iç çamaşırıma kadar değiştiriyordum
geçmiş olsun

Teşekkürler canım doktora gittim sabah aldım ilaçlarımı ama gözkapaklarım aşağı iniyor resmen kapatıyorum 1gram uyku yok göz kapalı ama ruh böyle :53:

attractive ve tilda ve thebeyin geçmiş olsunnn

ben kaçıyorum kızlar malum çoooooooooooook çalışmam gerek :1:

Son düzenleme:
Kızlarr ben geldim napıyosunuz :3:

hoşgeldin canım , nasıl geçti babanın ameliyatı

Hoşbulduk tatlım :) Babamı hazırlamışlar tam ameliyathaneden girecekken yoğun bakım dolu yarın falan yapılacak demişler bugün olmadı yani olsun herşeyde bi hayır vardır...Sen napıyosun ?

Hoşbulduk tatlım :) Babamı hazırlamışlar tam ameliyathaneden girecekken yoğun bakım dolu yarın falan yapılacak demişler bugün olmadı yani olsun herşeyde bi hayır vardır...Sen napıyosun ?

tabi kuzum hayırlısı olsun :16:
Özel değilse rahatsızlığı neydi :26:
Oturuyorum evde kös kös canım :37:

tabi kuzum hayırlısı olsun :16:
Özel değilse rahatsızlığı neydi :26:
Oturuyorum evde kös kös canım :37:

Akciğer kanseri canım..
Bende bugun 17 yasında evlenen bi akrabamız vardı şimdi 18 yasında şimdi bebeği oldu bebek görmeye gittimmm çok tatlıydı küçücük
:emir_bebek:

Allah şifa versin canım . .
Enee çok tatlıdır kii yerimm :16:

Sağol kuzum aminn...
Bebeklere bayılıyorum yaaaaa hayal ediyorum aşkımla bebeğimiz olmuş şimdiden içimi mutluluk sarıyo
:16:

Back
X