Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Ben çıkıyorum kızlar yatsam iyi olacak yarına daha iyi kalkarım umarım iyi geceler hepinize :)

ne diyon kız sen sarı gelinler fabrikadan çıkmış gibi falan ben bu güne kadar hep sarı kullandım saçlarımda gelin olurkende sarı düünüyorum biz şimdi fabrika çıkışı mı olucaz detttt:9:

Benim topiğimin güzellikleri hariççç :)) Ya şöyle bide makyajda cok yoğun yapıyolar ya o zaman kötü oluyo mesela sarı saclılara altın tonlarında makyaj nude ruj falan mükemmel olur bence mor, pembe tonlu makyajlardansa :)

Yarıldım yahu şu anda manyak sevgilim :27:
Artık evlenelim biz diye mesaj attım cevap yok :27:
Anladım oyun başında sonra dedim buna cevap vermiyorsun sen benim genç kızlık duygularımla mı oynuyorsun :1:
Gelen cevap şu: oynuyorum ama senle değil :27::27::27: :52:
Tipini yediğimin çocuğu :23:

Ne güldürdün beni yaaaa :9:
Bende benimkini oyun oynarken aramıştım üstüne gol yemişti bide maç oynuyomuş kızmıştı baya 2 ay uğraştım o oyun için diye çocuk bunlar çocuk :55: :1:
Offf yalnız ben yavrumu çok özledim :5:

Ne güldürdün beni yaaaa :9:
Bende benimkini oyun oynarken aramıştım üstüne gol yemişti bide maç oynuyomuş kızmıştı baya 2 ay uğraştım o oyun için diye çocuk bunlar çocuk :55: :1:
Offf yalnız ben yavrumu çok özledim :5:

Oyun oynarken fena oluyorlar yahu ben diyorum zaten koca bebek diye :27:
Benimkinin oynadığı bi çok oyun var artık bende ona eşlik ediyorum :27:

İyiyim canım :16: sen nasılsın? Özledim sizleri ayrı kalamıyorum :27: Kayınpederin nasıl oldu Canım?

İyiyim bende canım :) Bugün ameliyatını oldu çıktı suan gayet iyi durumu canım :nazar: Kısmetse bu hafta içi ziyarete gidicem hem yavrumu göreyim özledim ya burnumda tütüyo:16:

Oyun oynarken fena oluyorlar yahu ben diyorum zaten koca bebek diye :27:
Benimkinin oynadığı bi çok oyun var artık bende ona eşlik ediyorum :27:

Zaten önceden anlaşmamızı yapmıştık evlenince birlikte oynucaz hatta maç izlicez ve maçlara gidicez :8: İkimize fb forması alıcaz zaten hani çiftlere özel oluyo ya öyle :1:

İyiyim bende canım :) Bugün ameliyatını oldu çıktı suan gayet iyi durumu canım :nazar: Kısmetse bu hafta içi ziyarete gidicem hem yavrumu göreyim özledim ya burnumda tütüyo:16:

Hım ii ii Canım, Rabbim şifa versin. Evet git git iyi olur. Hem ziyaret hem ticaret misali:27: görürsün sevdiceğini

Zaten önceden anlaşmamızı yapmıştık evlenince birlikte oynucaz hatta maç izlicez ve maçlara gidicez :8: İkimize fb forması alıcaz zaten hani çiftlere özel oluyo ya öyle :1:

Öyle tabi kız biz şimdiden yapıyoruz onları ben fena maç izlerim hele derbiyse of of bi kere dışarıda izliyoruz arkadaş ortamında ben nasıl kızıyorum ama pozisyon kaçıyor falan fenere sövüyorum ama kız sövmesi :27:
Yan masada fenerliler gıcık oldu sevgilim beni susturuyor :27::27:
Birlikte maç izlemek eğlenceli ya cips kola mısır patlat falan oooohhh :27:

Son düzenleme:
Öyle tabi kız biz şimdiden yapıyoruz onları ben fena maç izlerim hele derbiyse of of bi kere dışarıda izliyoruz arkadaş ortamında ben nasıl kızıyorum ama pozisyon kaçıyor falan fenere sövüyorum ama kız sövmesi :27:
Yan masada fenerliler gıcık oldu sevgilim beni susturuyor :27::27:
Birlikte maç izlemek eğlenceli ya cips kola mısır patlat falan oooohhh :27:

Ben kibar kibar izlerim sanırım :D Onu bunu bırak bizim evde maç izleyip bağırıp küfür eden erkek hiç olmadı dedem vardı rahmetli adam akıllı izlemezdi izlesede sessiz sessiz.benimki ana avrat kayıyo tabi ben dıyorum valla ben alışkın değilim gülerim senın o hallerine diye benim gözümün önünde gülme nerde gülersen gül diyo :27:

Back
X