Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Ben kibar kibar izlerim sanırım :D Onu bunu bırak bizim evde maç izleyip bağırıp küfür eden erkek hiç olmadı dedem vardı rahmetli adam akıllı izlemezdi izlesede sessiz sessiz.benimki ana avrat kayıyo tabi ben dıyorum valla ben alışkın değilim gülerim senın o hallerine diye benim gözümün önünde gülme nerde gülersen gül diyo :27:

Ama öyle maçlar var ki yani sakin sakin izlenmez ana avratta kayılmaz da :27: sinirli olunur yani :27:

Ben kibar kibar izlerim sanırım :D Onu bunu bırak bizim evde maç izleyip bağırıp küfür eden erkek hiç olmadı dedem vardı rahmetli adam akıllı izlemezdi izlesede sessiz sessiz.benimki ana avrat kayıyo tabi ben dıyorum valla ben alışkın değilim gülerim senın o hallerine diye benim gözümün önünde gülme nerde gülersen gül diyo :27:

Benimki de maçta coşuyomuş, yanımdayken abartırsa keserim valla onu :47::52:

Allah kavuştursun Canım:nazar: Aaa eniştemizde japonmuş :1: bende japonumm hafiften :27:

Amin kuzum evet çekik gözlü bayılıyorum onun gözlerineee :1: Ne güzel benım gözlerim cok çekik değil yaaaa keske cok olsaydııı :5:

Kızlar müsaadenizle çıkayım ben, çok uykum var bide yarın erken uyanıcaz Sevdicekle, onu da uyandırıcam. Hadi ii geceler size :16:

Tatlı oluyo çekik gözler =) Ama seninkinde de çekiklik var Canım =)

Evet biraz var cnm :) Çok heyecanlıyım yaa ama o gün hemencecik bitecek sonra yine özlem dolu günler evlenene kadar böyleyiz biz :5:

Evet biraz var cnm :) Çok heyecanlıyım yaa ama o gün hemencecik bitecek sonra yine özlem dolu günler evlenene kadar böyleyiz biz :5:

İnan her gün görsen de özlüyosun. Haftada 2 3 görüşüyoruz ama doyamıyorum. Geçen akşam beraberdik kaç saat, ayrılalı 5 dk oldu sanki günlerdir görmüyorum gibi oldu, özlüyo insan. Bizde hayal kuruyoruz işte :27: Mesela yanyana uyuyoruz yumuşak yastık için kavga ediyoruz=) Rabbim o güzel günleri görmeyi nasip eder İnşallah hepimize

İnan her gün görsen de özlüyosun. Haftada 2 3 görüşüyoruz ama doyamıyorum. Geçen akşam beraberdik kaç saat, ayrılalı 5 dk oldu sanki günlerdir görmüyorum gibi oldu, özlüyo insan. Bizde hayal kuruyoruz işte :27: Mesela yanyana uyuyoruz yumuşak yastık için kavga ediyoruz=) Rabbim o güzel günleri görmeyi nasip eder İnşallah hepimize

Öyledir mutlaka canım insan sevdiğine doyamaz :) Amin inşallah bembeyaz gelinlikleri giydiğimz günler gelir bi an önce :16:

Hele benim hele benım :) Şu çocuğun hasretinden ölücem gidicem bi gün :ssz:

Siz ayrı hasretlik çekiyorsunuz biz ayrı :ssz:
Sizde sık görüşmeme sorunu var bizde de akşam niye eve gidiyorsun :ssz:
Püf aynı evde olmak vardı şimdi bak efkarlandım :ssz:

Siz ayrı hasretlik çekiyorsunuz biz ayrı :ssz:
Sizde sık görüşmeme sorunu var bizde de akşam niye eve gidiyorsun :ssz:
Püf aynı evde olmak vardı şimdi bak efkarlandım :ssz:

Aynen canım evlenince bebekler gibi bakıcam ona ağzına beslicem valla :) Aynı yatakta sarılarak kokusunu duyarak uyumak falan mükemmeldir yaa :5:

Bebekler gibi bi süre besleniyor emin ol :27:

Olsun ara sırada olsa beslerim :1: Benimki yemek konusunda benım gibi çok seçici soğan yemez mesela yemekte soğanı görmeye tahammülü yok benim peyniri görmeye tahammülüm yok ama cok sevmiyomuş zaten yemesemde olur dedi yersede kendi kesecek artık ben poşetine bile dokunmuyorum çünküm :1:

Olsun ara sırada olsa beslerim :1: Benimki yemek konusunda benım gibi çok seçici soğan yemez mesela yemekte soğanı görmeye tahammülü yok benim peyniri görmeye tahammülüm yok ama cok sevmiyomuş zaten yemesemde olur dedi yersede kendi kesecek artık ben poşetine bile dokunmuyorum çünküm :1:

Hahahah bende seçiciyimdir de bu kadar değil benimki de bamya çok seviyor ama ben ona dokunmuyorum bile o yüzden bamyayı lokantada yesin :27::27:

Back
X