Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bir film izledim az önce wanted diye bir harikaaaa yaa soluksuz izledim bitmesin diye baktım resmen film
bir de başrolde ki çocuk var yaaa offf o ne yaaaa var yaa bir tatlııı gülüyorrbayıldım çocuğaa kaslı bi de,kaslı erkekler çok çekici geliyor yaa
çocuğun adı james mcavoy
Eki Görüntüle 640353
![]()
Angelina joile nin oynadgi wanted mi canim. Baska bi wanted mi yoksa.
angelinanın oynadığı beybi![]()
Ben burdayım shannaa nasılsın :)
Selam sedulu :)
Selam kızlar
![]()
Ben burdayım shannaa nasılsın :)
Selam sedulu :)
Oooo beyincik hoşgeldin
Hastalık ne alemde
Üzerimde heyecan varr bildiğiniz gibiyimmm bugun arkadasa gittim saclarını yaptım benımkiler gibi :) Sizler napıyosunnuz :)
Aynı valla sıkıldım pc de takılayım dedim biraz sen ne zaman gidecektin tanışmaya :)
Aşkımın tatiline bağlı ama bu çarşamba ya da perşembe tatil p.tesi belli olacak kesin gideceğim gün :)
Üzerimde heyecan varr bildiğiniz gibiyimmm bugun arkadasa gittim saclarını yaptım benımkiler gibi :) Sizler napıyosunnuz :)
Boğazım hala şiş hala aksi ve naletimAma vücudun dinlenmiş biraz daha iyiyim çok kötü bi zamanda hasta oldum bir an evvel atlatmam lazım
Sende nasıl durumlar
![]()
Giyeceğin şeyleri belirledin dimi canım
Huysuzsun da
Ben hala enerji doluyum birazdan dışarı çıkacağız manitayla![]()
Ne güzel kuzenınle muhabbet edinn :)) Bende unutkanım yaaa merak etme yadırgamamBen unutkanım ya ondan hatırlayamadımEnee benim kuzen kahve içmeye çağırıyo ben her an çıkabilirm
![]()
Gibi gibi bugun arkadaslarla konustuk kot pantolon hafif uzun tunik tarzı bişey giy dediler kot pantolonlarımda dar benım baya o yüzden hanı rahat ol kısa giyip çekip durma aşağıya dediler dogru![]()
Giyeceğin şeyleri belirledin dimi canım
Huysuzsun da
Ben hala enerji doluyum birazdan dışarı çıkacağız manitayla![]()