Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Valla cilt temizliğimi yapayım birazda oyalanayım diziye geçicem :)
Aslında benim aklımda dizi izlemek yoktu ama kızların muhabbetinden merak ettim :)))
Çünkü ben çok manyak dizi izlerim :)öyle 1-2 bölümle yetinmem :)

Bende bugün tırnak bakımı yaptım yeni oje almıştım hemen denedim yoksa çatlardım :27:
Yap mis gibi maskeni aç dizini ooohh :68:

Bende bugün tırnak bakımı yaptım yeni oje almıştım hemen denedim yoksa çatlardım :27:
Yap mis gibi maskeni aç dizini ooohh :68:

Yüzüme takıntım olmasa her şeyi yapmak zor gelicek ama işte güzellik uğruna neler yapıyoruz:)
Maskemi yapayımda mis gibi oturayım valla :)

Yüzüme takıntım olmasa her şeyi yapmak zor gelicek ama işte güzellik uğruna neler yapıyoruz:)
Maskemi yapayımda mis gibi oturayım valla :)

Ya insanın kendine bakması kadar hoş bi duygu olamaz
Kendim için yaptığım en ufak bişi bile beni mutlu etmeye yetiyor

Ya insanın kendine bakması kadar hoş bi duygu olamaz
Kendim için yaptığım en ufak bişi bile beni mutlu etmeye yetiyor

Benide mutlu etmesine ediyor ama çoğu zaman yaparken öyle bi üşeniyorum ki :)
Mesela aylardır pilates yapmayı düşünüyorum :)
Her şey elimin altında ama gel gör ki işte üşeniyorum halbuki aldığım kilolar yüzünden iyice meydana çıkan selülitlerimdende çok şikayetçiyim :(

Benide mutlu etmesine ediyor ama çoğu zaman yaparken öyle bi üşeniyorum ki :)
Mesela aylardır pilates yapmayı düşünüyorum :)
Her şey elimin altında ama gel gör ki işte üşeniyorum halbuki aldığım kilolar yüzünden iyice meydana çıkan selülitlerimdende çok şikayetçiyim :(

Üşengeçlik olayı bende de var ama beni çok uğraştıracak şeylerde :27:
Cilt, el, ayak bakımlarını üşenmeden yaparım
Ama dediğin gibi pilates falan baştan bi iki güzel yaparım sonra öööff bu ne be moduna geçerim :27:

Ben çıkıyorum canım film açıyorum sonra görüşürüz yine iyi geceler :54:

Üşengeçlik olayı bende de var ama beni çok uğraştıracak şeylerde :27:
Cilt, el, ayak bakımlarını üşenmeden yaparım
Ama dediğin gibi pilates falan baştan bi iki güzel yaparım sonra öööff bu ne be moduna geçerim :27:

Aynı ben:)
Bi süre önce bi hevesle başladım bi kaç gün yaptım sonra bi üşengeçlik tuttu yine bi haftayı zor ettim ama bi hafta içinde müthiş değişim oldu :)
Sıkılaşmadan yada kilo vermeden dolayı değil çünkü o zaman sadece ağrılarım için yapıyordum.Ve sırt-bel ağrıma çok iyi geldi ve duruşum düzeldi resmen :)
El ve ayak bakımı için önerebileceğin şeyler var mı seninde:)

Kizlar yaa. Cok uzgunum. Sevgilim motor kazasi gecirmis. Biseyi yokmus dedi annesi ama uzulmeyelim diye soylemezki benim ki. Telefonu da kirilmis.

günaydın kızlar. jet modemimi iptal ettiğim için haftasonu giremedim nete. sinir oldum birde. ben modem alırken ücretsiz aldım ama ipal ederken neymiş vergi içinmiş ödeme yapmam laızmmış. hatta yapılıyormuş ödeme devlete vergi olarak gidiyormuş. iyide modemleri çekmiyorsa bunun vergsini neden ben ödeyeyimki. iyileştirme çalışması yapılıyormuş aldığım modemden de verim alamadım sinir oldum. hemde 75 tl para ödeyeceğim fatura ile 100 tl. oldu yaaa. hayret bişeyler.

canım kusura bakma önce kendi derdimi yazdım. sevgilin için üzüldüm.a yrı şehirlerdemisiniz? açıkçası bende motor almayı düşünüyorum bikaç ay içinde ama daha çok üzüldüm şimdi. zaten çevremdeki herkes alma diyip duruyor ama ben küçük bişeyle başlarım ilk. hem şu an arabaya para yatırmakta istemiyorum çok daha masraflı çünkü. ama motor öyle değilki :(

Kizlar yaa. Cok uzgunum. Sevgilim motor kazasi gecirmis. Biseyi yokmus dedi annesi ama uzulmeyelim diye soylemezki benim ki. Telefonu da kirilmis.

Geçmiş olsun canım inşallah dedikleri gibi kötü birşey yoktur hafif sıyrıklarla atlatmıştır

ahh canım çok geçmiş olsun
umaarım kötü bişi yoktur:50:

Sağol canım. Hala konuşamadık. Bütün gece uyuyamadım aklım onda.

günaydın kızlar. jet modemimi iptal ettiğim için haftasonu giremedim nete. sinir oldum birde. ben modem alırken ücretsiz aldım ama ipal ederken neymiş vergi içinmiş ödeme yapmam laızmmış. hatta yapılıyormuş ödeme devlete vergi olarak gidiyormuş. iyide modemleri çekmiyorsa bunun vergsini neden ben ödeyeyimki. iyileştirme çalışması yapılıyormuş aldığım modemden de verim alamadım sinir oldum. hemde 75 tl para ödeyeceğim fatura ile 100 tl. oldu yaaa. hayret bişeyler.

canım kusura bakma önce kendi derdimi yazdım. sevgilin için üzüldüm.a yrı şehirlerdemisiniz? açıkçası bende motor almayı düşünüyorum bikaç ay içinde ama daha çok üzüldüm şimdi. zaten çevremdeki herkes alma diyip duruyor ama ben küçük bişeyle başlarım ilk. hem şu an arabaya para yatırmakta istemiyorum çok daha masraflı çünkü. ama motor öyle değilki :(

Canım ücretsiz veriyolar acısını sonra çıkarıyolar işte. Bende evdeki interneti değiştirip tv + internet olan bi firmaya geçtim 24 ayda taahhüt yaptım. 50 tl gelmesi gereken fatura 76 geldi :18:

Sevgilimle ayrı ülkelerdeyiz canım. Ben türkiyedeyim o yurtdışında.
Bence motor sevdasından vazgeç canım. Benimkinin motoru çok güçlü bişey olmamasına rağmen kaza yaptı düştü telefonu kırıldı. Kendinde bişey varmı hala bilmiyorum. Bence boşver canımm. Bende diyodum babama araba almıyosun bana bari motor alalım diye ama daha töbe valla.

Geçmiş olsun canım inşallah dedikleri gibi kötü birşey yoktur hafif sıyrıklarla atlatmıştır

Sağol canım. Hala haber alamadım :43:

pufişim çok sevindim canım hadi gözün aydın
RABBİM kimsenin sevdiğinin acısını göstermesin AMİN

sağol canım benimm.

Amin canım İnşallah.

gerçekten dün çok kötü bi gün geçirdim. uzakta olunca daha bi kötü oluyo. burda olsa hemen gider görürüm. telefonu da kırılmıştı. bide bizim tek iletişim aracımız telefon. imessage, tango yada whatsapp aracılığıyla konuşuyoruz. iki tarafada yazdığı için her zaman arayamıyorum. telefonu kırılınca geçici bi telefon almış. whatsapp felan yok tabi. telefon kartım var benim yurtdışı arama kartı ev telefonundan o kartla aradım konuştum çok şükür.

sağol canım benimm.

Amin canım İnşallah.

gerçekten dün çok kötü bi gün geçirdim. uzakta olunca daha bi kötü oluyo. burda olsa hemen gider görürüm. telefonu da kırılmıştı. bide bizim tek iletişim aracımız telefon. imessage, tango yada whatsapp aracılığıyla konuşuyoruz. iki tarafada yazdığı için her zaman arayamıyorum. telefonu kırılınca geçici bi telefon almış. whatsapp felan yok tabi. telefon kartım var benim yurtdışı arama kartı ev telefonundan o kartla aradım konuştum çok şükür.

çok şükür gene arayabilmişsin
seninki çinden ne zaman gelecek yazık çocuğa gerçekten yaa hep pilav görmekten bıkmıştır artık

Çok geçmiş olsun canım cana geliceğine mala gelsin telefonu boşver..
Bir şeyi yoksa üzme kendini.

çok şükür gene arayabilmişsin
seninki çinden ne zaman gelecek yazık çocuğa gerçekten yaa hep pilav görmekten bıkmıştır artık

temmuzda dönecek kısmetse canımm. yaa varya çocuğun metabolizması allak bullak olmuş orda. adam gibi yemek yiyememiş ki. kurumuş kalmış yavrum. geldiğinde yemek yiyoduk 10 dk sora tuvaleti geliyo aşkım yaa :16:
geçen gün müslüman restoranı bulmuş bitane. yediği yemeğin fotoğrafını yolladı. böyle haşlanmış makarna sulu sulu içinde jülyen doğranmış salatalık , kırmızı biber gibi muhtelif sebzeler olan saçma sapan bi yemekdi işte :1:

Çok geçmiş olsun canım cana geliceğine mala gelsin telefonu boşver..
Bir şeyi yoksa üzme kendini.

sağol canımm. bişeyim yok dedi ama gözümle görmeden inanamıyorum işte.
telefona üzülmüyorum zaten canım da işte telefon olmayınca da sık sık konuşamıyoruz.
bendeki telefon kartı sadece ev telefonunda çalışıyo. evde biri varkende aramak istemiyorum. o yüzden biraz sıkıntı oluyo. ama olsun katlanıcaz bi kaç gün ne yapalım.

temmuzda dönecek kısmetse canımm. yaa varya çocuğun metabolizması allak bullak olmuş orda. adam gibi yemek yiyememiş ki. kurumuş kalmış yavrum. geldiğinde yemek yiyoduk 10 dk sora tuvaleti geliyo aşkım yaa :16:
geçen gün müslüman restoranı bulmuş bitane. yediği yemeğin fotoğrafını yolladı. böyle haşlanmış makarna sulu sulu içinde jülyen doğranmış salatalık , kırmızı biber gibi muhtelif sebzeler olan saçma sapan bi yemekdi işte :1:

sağol canımm. bişeyim yok dedi ama gözümle görmeden inanamıyorum işte.
telefona üzülmüyorum zaten canım da işte telefon olmayınca da sık sık konuşamıyoruz.
bendeki telefon kartı sadece ev telefonunda çalışıyo. evde biri varkende aramak istemiyorum. o yüzden biraz sıkıntı oluyo. ama olsun katlanıcaz bi kaç gün ne yapalım.

Anladım canım.Gözünle görmeden için rahat etmiyor haklısın ama sesini duymuşsun iyiyim demiş uzak olduğunuz için sıkıntı yapıyorsun kendine.

Back
X