onu bende izliyorum yaa. hatta subscribe oldum
çok sempatik buluyorum kendisini
bende gizemilktanı takip ediyorum hep youtube da makyaj sempatik kız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu bende izliyorum yaa. hatta subscribe oldum
çok sempatik buluyorum kendisini
amin gülüüüüm ağzın bal yesin![]()
İnşallah canım topikteki herkes gönlünün sevdiğiyle evlilik yolunda adımlarını atarlar![]()
Hayırlısı olsun canımKızlar bir de size güzel bi haber vereyim.
Bugün çok güzeldi hava sevgilimle çıktık dolaştık ve nişan düğün olaylarını konuştuk güzelce
İkimizde nisan ayında nişan yapmaya hem fikiriz.
İş başvuruları yapıyoruz şu sıralar inşallah hayırlısıyla işe başlar![]()
Bende geçen gün açtım londradabirtürkkızı videolarını sırayla izleyip durdum.
Gerçi yaptığı çoğu makyaj bana abartı geliyor ama izlemesi zevkli en azından
bende gizemilktanı takip ediyorum hep youtube da makyaj sempatik kız![]()
Hayırlısı olsun canım
Ah ben çok seviyorum o kızı ya çok sevimli tatlı dilli geliyor bana bütün videolarını izledim bi insan bu kadar mı şeker olur![]()
Hadi bakalım sizinde hayırlı uğurlu olsun şimdiden![]()
İnşallah canım topikteki herkes gönlünün sevdiğiyle evlilik yolunda adımlarını atarlar![]()
Sağol canım inşallah herkesin gönlüne göre olur
Böyle sevimli anlatan makyaj videoları bulursan buraya yaz ben bakarım![]()
Amin canım sağol sizinde hayırlı olsun :) Yalnız o bu değilde ben şimdiden evlenmeden sağlık kontrolunde kan alınıyo ya onu düşünüyorum nasıl vericem![]()
![]()
Amin canım sağol sizinde hayırlı olsun :) Yalnız o bu değilde ben şimdiden evlenmeden sağlık kontrolunde kan alınıyo ya onu düşünüyorum nasıl vericem![]()
![]()
bende gizemilktanı takip ediyorum hep youtube da makyaj sempatik kız![]()
Amiiiin inşallahhhhhhhh
Çok içten söyledim valla![]()
aman ne var kız onda acımıyor bile kan alınırken
herşey tam tıkırında gitsinde evlilik hazırlığında aksilik çıkmasın ALLAHIM yardımcımız olsunda ona da RABBİM yardım eder merak etme
sen asıl ilk geceyi düşün![]()
Erkekler o konuda daha sakin oluyo fobisi olsada senın yanında racon çizilmesin diye ses etmez ama ben öyle değilim gözüm görmez ağlarım valla kolum ağrıyo suanda sanki iğne olmus gibi :18:Ya sevgilimin iğne fobisi var o gazla gözüm iğne görmez diyor![]()
İlk geceyide düşünüyorumda en azından aşık oldugum adam yani acıtsın napıyımiğneden nefret edıyorum yaaaa aklıma gelince tüylerim diken diken oluyo :18:
![]()
Erkekler o konuda daha sakin oluyo fobisi olsada senın yanında racon çizilmesin diye ses etmez ama ben öyle değilim gözüm görmez ağlarım valla kolum ağrıyo suanda sanki iğne olmus gibi :18:
ben bu elbiseye bayıldım yaa bir pembe delisi olaraktan sözümde değil ama nişanımda bu elbiseden istiyorum
Eki Görüntüle 641897
Eki Görüntüle 641898
Kız benim yanımda da bayılır kalır valla iğne fobisi acayip yani öyle böyle değil bu yüzden dişçiye gidip dolgu bile yaptıramıyor![]()
Aaa cok hoş gerçekten :) Nişanımda aklımda bi kıyafet var bizim burdan bi kız giymişti pembe bunun gibi balık etek kolunda işleme vardı çiçek dallı şekilde bi kolu sarıyodu cok hoştu o kızı göreyim sorucam ne kadara diktirdin kime diktirdin diye özel dikimmiş çünkü :) Sözüm evde olacağından sade bi elbise giyerim heralde :)