Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

amin gülüüüüm ağzın bal yesin :52::52:

İnşallah canım topikteki herkes gönlünün sevdiğiyle evlilik yolunda adımlarını atarlar :16:

Bizde bu istek, bu aşk, bu azim olduktan sonra her güçlüğün altından kalkarız topic toplu nikahı yapalım önce evlenenle gidelim hepimiz :27:
Tilda nın bak 5 ayı var hadi 5 aya yetişsin herkes :27:

Kızlar bir de size güzel bi haber vereyim.
Bugün çok güzeldi hava sevgilimle çıktık dolaştık ve nişan düğün olaylarını konuştuk güzelce
İkimizde nisan ayında nişan yapmaya hem fikiriz.
İş başvuruları yapıyoruz şu sıralar inşallah hayırlısıyla işe başlar :16:
Hayırlısı olsun canım :nazar::16:
Bende geçen gün açtım londradabirtürkkızı videolarını sırayla izleyip durdum.
Gerçi yaptığı çoğu makyaj bana abartı geliyor ama izlemesi zevkli en azından

Ah ben çok seviyorum o kızı ya çok sevimli tatlı dilli geliyor bana bütün videolarını izledim bi insan bu kadar mı şeker olur:1:

Hayırlısı olsun canım :nazar::16:

Ah ben çok seviyorum o kızı ya çok sevimli tatlı dilli geliyor bana bütün videolarını izledim bi insan bu kadar mı şeker olur:1:

Sağol canım inşallah herkesin gönlüne göre olur :16:
Böyle sevimli anlatan makyaj videoları bulursan buraya yaz ben bakarım :34:

Hadi bakalım sizinde hayırlı uğurlu olsun şimdiden :16:

Amin canım sağol sizinde hayırlı olsun :) Yalnız o bu değilde ben şimdiden evlenmeden sağlık kontrolunde kan alınıyo ya onu düşünüyorum nasıl vericem :27: :43:

Amin canım sağol sizinde hayırlı olsun :) Yalnız o bu değilde ben şimdiden evlenmeden sağlık kontrolunde kan alınıyo ya onu düşünüyorum nasıl vericem :27: :43:

aman ne var kız onda acımıyor bile kan alınırken
herşey tam tıkırında gitsinde evlilik hazırlığında aksilik çıkmasın ALLAHIM yardımcımız olsunda ona da RABBİM yardım eder merak etme:34:
sen asıl ilk geceyi düşün:9::9::9:

Ya sevgilimin iğne fobisi var o gazla gözüm iğne görmez diyor :27:

Amiiiin inşallahhhhhhhh:16:
Çok içten söyledim valla:1:

Farkettim canım :)) Şimdiden düşünmeye başladım sözde ne giysem acaba diye ne planlıyım ya bişeyi çok önceleri başlıyorum düşünmeye :1:

aman ne var kız onda acımıyor bile kan alınırken
herşey tam tıkırında gitsinde evlilik hazırlığında aksilik çıkmasın ALLAHIM yardımcımız olsunda ona da RABBİM yardım eder merak etme:34:
sen asıl ilk geceyi düşün:9::9::9:

İlk geceyide düşünüyorumda en azından aşık oldugum adam yani acıtsın napıyım :1: iğneden nefret edıyorum yaaaa aklıma gelince tüylerim diken diken oluyo :18::1:

Farkettim canım :)) Şimdiden düşünmeye başladım sözde ne giysem acaba diye ne planlıyım ya bişeyi çok önceleri başlıyorum düşünmeye :1:

ben bu elbiseye bayıldım yaa bir pembe delisi olaraktan sözümde değil ama nişanımda bu elbiseden istiyorum:16:
$iste-oscar-in-en-siklari-3066189-394x600.webp
$iste-oscar-in-en-siklari-3066193-399x600.webp

Ya sevgilimin iğne fobisi var o gazla gözüm iğne görmez diyor :27:
Erkekler o konuda daha sakin oluyo fobisi olsada senın yanında racon çizilmesin diye ses etmez ama ben öyle değilim gözüm görmez ağlarım valla kolum ağrıyo suanda sanki iğne olmus gibi :18:

İlk geceyide düşünüyorumda en azından aşık oldugum adam yani acıtsın napıyım :1: iğneden nefret edıyorum yaaaa aklıma gelince tüylerim diken diken oluyo :18::1:

sen gene şanslısın sevdiğinle olucaksın
ya ben sevmeden evlenirsem ya aşık olmadığım insanın olursam:14:

Son düzenleme:
Erkekler o konuda daha sakin oluyo fobisi olsada senın yanında racon çizilmesin diye ses etmez ama ben öyle değilim gözüm görmez ağlarım valla kolum ağrıyo suanda sanki iğne olmus gibi :18:

Kız benim yanımda da bayılır kalır valla iğne fobisi acayip yani öyle böyle değil bu yüzden dişçiye gidip dolgu bile yaptıramıyor :ssz:

ben bu elbiseye bayıldım yaa bir pembe delisi olaraktan sözümde değil ama nişanımda bu elbiseden istiyorum:16:
Eki Görüntüle 641897
Eki Görüntüle 641898

Aaa cok hoş gerçekten :) Nişanımda aklımda bi kıyafet var bizim burdan bi kız giymişti pembe bunun gibi balık etek kolunda işleme vardı çiçek dallı şekilde bi kolu sarıyodu cok hoştu o kızı göreyim sorucam ne kadara diktirdin kime diktirdin diye özel dikimmiş çünkü :) Sözüm evde olacağından sade bi elbise giyerim heralde :)

Kız benim yanımda da bayılır kalır valla iğne fobisi acayip yani öyle böyle değil bu yüzden dişçiye gidip dolgu bile yaptıramıyor :ssz:

Bende öyleyim sevgilini cok iyi anlıyorum 20 yaş dişim var 2 tane gömük bazen bi ağrı yapıyolar yemek yiyemiyorum ağrıdan ama asla doktora gitmem :( Bi kere serum takılacaktı cok fena hastaydım hastaneden kaçtım :1:

Aaa cok hoş gerçekten :) Nişanımda aklımda bi kıyafet var bizim burdan bi kız giymişti pembe bunun gibi balık etek kolunda işleme vardı çiçek dallı şekilde bi kolu sarıyodu cok hoştu o kızı göreyim sorucam ne kadara diktirdin kime diktirdin diye özel dikimmiş çünkü :) Sözüm evde olacağından sade bi elbise giyerim heralde :)

senin gene ortada söz var benim ortada hol yok yumurta yok hayallere bak:9:
ben evde ki sözümde mini bir elbise almayı düşünüyoruma rtık şifon mu olur saten mi bilemicem gerçi hiçbir zaman evde ki hesap çarşıya uymaz ama neyse bakalım ALLAHIM ne nasip ederse artık
canım zaten böyle istediğimiz bir modeli ancak diktirilebilir yani yoksa hazır giyim de her zaman beğendiğin model olmayabiliyor aklında ki için genelde kızlar hep diktiriyorlar ama bilemiyorum yani
bak bi de bu da olabilir nişanımda bu elbisenin pembesi mesela:16:
$Uzun-saten-Abiye-Elbise.webp

Back
X