Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Canım bugun bi kazak aldım tunik gibi uzun hafif altına siyah tayt giyerim diyorum ama bi fotosunu koyayım albüme bak istersen beğenecek mısın bakalım :)

koy canım bakarım
tayt mı giyeceksin
canım ben de bişiler biliyorsam şu aileler hakkında sakın giderken tayt giyme çünkü tayta iyi bakmıyor annelerimiz bliyorsun hatları belli ediyor diye
altına bir kot giy bence:34:

koy canım bakarım
tayt mı giyeceksin
canım ben de bişiler biliyorsam şu aileler hakkında sakın giderken tayt giyme çünkü tayta iyi bakmıyor annelerimiz bliyorsun hatları belli ediyor diye
altına bir kot giy bence:34:

Benımkine söyledim buaksam pantolon tayt giymeyi düşünüyorum diye istediğini giy annem kıyafete karışmaz dedi bende oldugum gibi giyinmek ıstıyorum aslında koydum canım bak :1:

Benımkine söyledim buaksam pantolon tayt giymeyi düşünüyorum diye istediğini giy annem kıyafete karışmaz dedi bende oldugum gibi giyinmek ıstıyorum aslında koydum canım bak :1:

kazağını beğendim çok güzel canım ışıl ışıl güle güle kullan:34:
ama bak sen beni dinle tayt giyme seninki ne derse desin aa abla sözü dinle ayol :53:
ispanyol paça bir pantalonla harika olur bu kazak ,ya da başka bir pantalonla da olur ama tayt giyme

kazağını beğendim çok güzel canım ışıl ışıl güle güle kullan:34:
ama bak sen beni dinle tayt giyme seninki ne derse desin aa abla sözü dinle ayol :53:
ispanyol paça bir pantalonla harika olur bu kazak ,ya da başka bir pantalonla da olur ama tayt giyme

Sağol kuzum beğenmene sevındım ay bulundugum yerde adam akıllı bişey yok yaaa bütün mağazaları gezdim ya cok kadınsı ya da cok spor şeyler vardı bi bunu buldum dogru düzgün :) tmm cnm yarın kotlada foto çekip koyucammm bi kotum var aklıma gelen ispantol paça değil dar paça koyu renk :26:

Sağol kuzum beğenmene sevındım ay bulundugum yerde adam akıllı bişey yok yaaa bütün mağazaları gezdim ya cok kadınsı ya da cok spor şeyler vardı bi bunu buldum dogru düzgün :) tmm cnm yarın kotlada foto çekip koyucammm bi kotum var aklıma gelen ispantol paça değil dar paça koyu renk :26:

o da olur canım bi koyarsın esmini
bluejean le de uyar bu renk kazak

o da olur canım bi koyarsın esmini
bluejean le de uyar bu renk kazak

Evet doğru söylüyosun yavrm kot daha cok aklıma yattı şimdi :1:
Tatlım benı uyku bastırmaya başladı çıkayım yavastan iyi geceler görüşmek üzere öpüldün :54:

Evet doğru söylüyosun yavrm kot daha cok aklıma yattı şimdi :1:
Tatlım benı uyku bastırmaya başladı çıkayım yavastan iyi geceler görüşmek üzere öpüldün :54:

aynen canım benimde uykum geldi dün gee geç yatmıştım şimdi uykum geldi iyi geceler şekerim:54:

Kizlaaar. Kestirdim sacimii. Size gostermek icin fotograf da cektim aksam eve gecince koyucam foto. Birden sacimin rengi oyle guzel geldi ki bi an boyatmaktan bile vazgectim nerdeyse.
Kuaforumde dedi bikac gun dusun bu senin icin cok marjinal bi karar :52: ama yarin yada cuma boyatirim belki

Kizlaaar. Kestirdim sacimii. Size gostermek icin fotograf da cektim aksam eve gecince koyucam foto. Birden sacimin rengi oyle guzel geldi ki bi an boyatmaktan bile vazgectim nerdeyse.
Kuaforumde dedi bikac gun dusun bu senin icin cok marjinal bi karar :52: ama yarin yada cuma boyatirim belki

ay çok merak ettim şekerim yaa:40:

niye boyatıyosun canım ?
ben boyattım da birden beyazlarım çıktı kafamda
şimdiki aklım olsa hiç boyatmazdım :((

canım. saçlarımı 4 senedir sarıya boyuyorum. artık doğal tonlarda takılmak istiyorumm. kumral tonlarında bişe istiyorum. bikaç boyamada renk otursun da sonra boyatmıyıcam.

Back
X