Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

fıstıklar sızce hangı abıye ???

1.
fildi%C5%9Fi-gelinlik-modelleri.jpg

2.
pembe-bal%C4%B1k-kesim-abiye-modeli-399x600.jpg

3.
toz-pembe-abiye-modeli-480x600.jpg

4.
mira-zwillinger-2012-gelinlik-modelleri-4.jpg

5.
lazarobridalfall2012wed.jpg

Konuları ne kuzum kısaca :)

Balım Moon fantastik biraz vampir vs. tarzı seversen güzel diziydi :)
4400 de bilim kurgu ama çok güzel bilim kurgu sevmeyen ablam bayılmıştı.
1938 yılından başlayarak dünyanın farklı bölgelerinden tam 4400 kişi kaybolmuştur. Pilot bölümde bu 4400 kişi beklenmedik bir şekilde geri döner. Kayıp oldukları süreye dair bir şey hatırlamadıkları gibi, bu süre zarfında hiç yaşlanmamışlardır da. Ayrıca hepsinin farklı farklı doğaüstü güçleri vardır. Bu 4400 kişinin emniyeti için NTAC (National Threat Assessment Center/Ulusal Tehdit Değerlendirme Merkezi) adlı kuruluş görevlendirilir. Bu kuruluşun çalışanlarından Tom Baldwin ve Diana Skouris gibileri, 4400'lerden bazılarıyla yakınlaşırlar.
Zamanla 4400'ler arasında kendilerine Nova Grubu adını veren ayrılıkçı bir grup oluşur. Bu grup 4400'lerin diğer insanlardan üstün olduğunu düşünmekte ve bu düşünce doğrultusunda terörist sayılabilecek eylemlerde bulunmaktadırlar.
Bu 4400ün konusu işte bi oku sevebilirsin :)

Alıntı: wikipedia.

Balım Moon fantastik biraz vampir vs. tarzı seversen güzel diziydi :)
4400 de bilim kurgu ama çok güzel bilim kurgu sevmeyen ablam bayılmıştı.
1938 yılından başlayarak dünyanın farklı bölgelerinden tam 4400 kişi kaybolmuştur. Pilot bölümde bu 4400 kişi beklenmedik bir şekilde geri döner. Kayıp oldukları süreye dair bir şey hatırlamadıkları gibi, bu süre zarfında hiç yaşlanmamışlardır da. Ayrıca hepsinin farklı farklı doğaüstü güçleri vardır. Bu 4400 kişinin emniyeti için NTAC (National Threat Assessment Center/Ulusal Tehdit Değerlendirme Merkezi) adlı kuruluş görevlendirilir. Bu kuruluşun çalışanlarından Tom Baldwin ve Diana Skouris gibileri, 4400'lerden bazılarıyla yakınlaşırlar.
Zamanla 4400'ler arasında kendilerine Nova Grubu adını veren ayrılıkçı bir grup oluşur. Bu grup 4400'lerin diğer insanlardan üstün olduğunu düşünmekte ve bu düşünce doğrultusunda terörist sayılabilecek eylemlerde bulunmaktadırlar.
Bu 4400ün konusu işte bi oku sevebilirsin :)

Alıntı: wikipedia.
Çok teşekkürler canım bakayım moona bi :16:

Kuzum senın fiziğine en cok 3 veya 4 yakışır bence :)

hmmm anladım canım, dun carsıya cıktık annemle 5 tekı gıbı balık model gelınlık denedım harıka durdu balık modelde bılmıyorum dugunde prenses kınada da balık model gıysem dıyorum ama bılemıyorum şimdilik fıkrım bu:44:

Evet canım aynı yemekten bahsediyoruz :56:
Nur cemaati tatlım , kurucusu Bediüzzaman Said Nursi şimdiki hocaları Fethullah gülen .
Genellikle cemaat evlerinde toplanıldığı zaman hazırlanan bir yemek tepsiye dönderilir . :56:Eki Görüntüle 643598

hmm anladım canım
bu yemek te değişik bir yemeğe benziyor ama hiç yemedim ben bundan

Kizlar yaa nette problem var telefondan giriyorum zor oluyo.

Tilda ben 4 numarayi cok begendim. Elbise albumu yapmistim bi bak istersen fikir olur. Ama sen balik model istiyosun sanirim

ben sana bi model göstericem bak beğendiğim böyle bişi de yaptırabilirsin kına için abiye olarak
Eki Görüntüle 643654
tatlım bunun renklısı olabılır toz pembesı felan kınaya nıormalde gelınlık ya bu

Kizlar yaa nette problem var telefondan giriyorum zor oluyo.

Tilda ben 4 numarayi cok begendim. Elbise albumu yapmistim bi bak istersen fikir olur. Ama sen balik model istiyosun sanirim
tmm canm bakarım saolasın
dakka bası ınternetten dusuyorum kızlar delı oldum

tatlım bunun renklısı olabılır toz pembesı felan kınaya nıormalde gelınlık ya bu

tmm canm bakarım saolasın
dakka bası ınternetten dusuyorum kızlar delı oldum

aynen bende bugün olalı sürekli bağlantım kesiliyor deli oldum :41:
evet renklisi olur sana bi tane daha model göstericem benim bilgisayarımda gelinlik arşivim var klasör yaptım resmen beğendiklerimi ayy ne gelinlik hayali bu ya:1:
$V7153BR.webp

aa buda guzel bak su pudra rengıyle sıyahta pek yakısıyo bırbırıne

ben pembe renginin her tonuna aşığım canım
ileride de nişan kıyafetimi ve kına kıyafetimi de pembe alıcam
neredeyse elimden gelse kocamın damatlığını bile pembe aldırıcam yaaa:9::9::9:

ben pembe renginin her tonuna aşığım canım
ileride de nişan kıyafetimi ve kına kıyafetimi de pembe alıcam
neredeyse elimden gelse kocamın damatlığını bile pembe aldırıcam yaaa:9::9::9:

delü:1:
fıstık nısanda kırmızıydı kınayı bende pembe ıstıyom

Back
X