Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Selam kızlar bizde 3 yıldır beraberiz.. Artık bişeyler düşünüyoruz ama okulların bitmesini bekliyoruz bakalım :16:

kimse yok mu
tabi herkes sevdicekleriyle,pıtırcıklarıyla konuşuyordur bu saatte benim gibi sap değilsiniz dimi:63:

Ben buralardayım beybiii. Yarın saçmı boyatcam ya kara kara onu düşünüyorum :52:

Sen karar verdin mi napıcaksın.

yok ya kararımı vermedim henüz saçımı diyorsun dimi
ki zaten şuan karar versemde beklemek zorunda yım saçım omuzlarımın bira aşağısında ben biraz daha uzasın belime yakın olduğu zaman boyamayı düşünüyorum
ama ben senin saç rengine ba-yı-lı-yo-rum hala düşünüyorum acaba diyorum saçımı kuaföre kaç ton açtırsam o renk olur diye:9:

yok ya kararımı vermedim henüz saçımı diyorsun dimi
ki zaten şuan karar versemde beklemek zorunda yım saçım omuzlarımın bira aşağısında ben biraz daha uzasın belime yakın olduğu zaman boyamayı düşünüyorum
ama ben senin saç rengine ba-yı-lı-yo-rum hala düşünüyorum acaba diyorum saçımı kuaföre kaç ton açtırsam o renk olur diye:9:

Evet canım saçını diyorum.

Valla bende resimlere bakıyorum şimdi yapsammı yapmasammı diye ama :52:

Kız omuzdan beline gelene kadar ohooo.

Senin saç rengin şuan nasıl canım. Benim doğal rengimi gördün. Ben hiç açmadan direk boyuyorum. Öyle oluyo.

Evet canım saçını diyorum.

Valla bende resimlere bakıyorum şimdi yapsammı yapmasammı diye ama :52:

Kız omuzdan beline gelene kadar ohooo.

Senin saç rengin şuan nasıl canım. Benim doğal rengimi gördün. Ben hiç açmadan direk boyuyorum. Öyle oluyo.

benim normal saç rengimi tam tarif edemiyorum ya kahve tonlarında işte kopkoyu kahve de değil
koyu kumral sanırım:44:

benim normal saç rengimi tam tarif edemiyorum ya kahve tonlarında işte kopkoyu kahve de değil
koyu kumral sanırım:44:

Neyse sen yinede risk alma kuaförüne açtırırsın :1:
Ben yarın boyatcam saçları ama bakalım ne kadar dayanabilcem sarı saçlarım olmadan :52:
İki haftadır rüyamda saç görüyorum valla yaa :52:

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 32
Uçlarına krepe balyaj yaptır canım değişiklik olur

yok ya sevmem ben öyle şeyleri tam renk olsun isterim
gerçi zamanında röfle kullandım bi kaç yıl o da dağınık renkli oluyor ama olsun
kuaför masrafını bedavaya mı getirsem palette açıcıyla evde açsam saçımı yakar mıyım ki off güvenemiyorum da yaa

yok ya sevmem ben öyle şeyleri tam renk olsun isterim
gerçi zamanında röfle kullandım bi kaç yıl o da dağınık renkli oluyor ama olsun
kuaför masrafını bedavaya mı getirsem palette açıcıyla evde açsam saçımı yakar mıyım ki off güvenemiyorum da yaa

Valla sen bilirsin canım. Gaza getirmiş olmıyım şimdi :1:
Bende evde boyucaktım ama ne olur ne olmaz diye gidiyorum kuaföre.
Sonra elimize almayalım saçları.

Valla sen bilirsin canım. Gaza getirmiş olmıyım şimdi :1:
Bende evde boyucaktım ama ne olur ne olmaz diye gidiyorum kuaföre.
Sonra elimize almayalım saçları.

ay ALLAH korusun YARABBİM AMİN
bi de o kadar bakım yapıyorum çam terebentinler,gül yağları,susam yağları,sıvı saç kremleri bilmem ne ler:40:

ay ALLAH korusun YARABBİM AMİN
bi de o kadar bakım yapıyorum çam terebentinler,gül yağları,susam yağları,sıvı saç kremleri bilmem ne ler:40:

Ben ne zamandır yağ sürmedim. En son dip boyamı yaparken badem yağı sürmüştüm. Ama glissin maskesini kullanıyorum. Yarın da hindistan cevizi yağım gelicek onu deniyicem bakalım :1: saçlarım böyle dümdüz şekilde hiç incelmeden belime kadar uzasa ne güzel olur yaa. İncelince hiç sevmiyorum saçlarımı.

Back
X