Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan bi topikte votkanın saç uzattığını okuyorum![]()
her duyduğuna inanma yahu
bu aarada bende glisin sıvı saç kremini kullandım sarı ambalajlı onarıcı bakım sen o serinin mi maskesini kullanıyosun
hangi maskesi bu gı
her duyduğuna inanma yahu
bu aarada bende glisin sıvı saç kremini kullandım sarı ambalajlı onarıcı bakım sen o serinin mi maskesini kullanıyosun
hangi maskesi bu gı
kusura bakmayın konuya bodoslama daldım ama bu glıssın sac spreylerınden bende almak ıstıyorum rossmandada ındırıme gırmıs acaba sızın sacınıza nasıl bır etkısı oldu??
Yok kız vodkayı sürmem zaten
Bak bu fotoğraftaki maske canım. Sıvı saç kremi olarak da siyah kutu keratinli olan varya onu kullanıyorum ama biraz sertleştiriyo.
vişne&votka .....vişne&votka
ben kratinli olanı kullanmadım hiç bir denerim olmazsa
bir de ben mavi su kullanıyordum saçıma düzleştiriceksem falan ,ya da arasıra banyodan çıkınca
Keratinliyi alma zaten güzel değil kokusuda kötü.
Bende mavi sunun pembe olanını kullandım. Boyalı saçlar için. Çok memnun kalmıştım ve kocaman şişesi 10 tl felandı çok ucuzdu. Kozmetikçiye gidince bi şişe daha alıcam![]()
Beybiii. Uykum geldi![]()
evet güzel bişi ama ben fazla kullanamadım hatta annem duymasın sanırım bozuldu atıcam bitiremeden
annem çok kızıyo böyle boş yere para harcayınca
kız o glisin siyah keratinlinin saç maskesini çok övmüüşler nette dayanamıcam alıcam sanırım
sen watson un ballı ve biralı maskelerini denedin mi ben denemedim henüz ama en kısa sürede artık watsons a ne zman yolum düşerse alışveriş için alıcam
geçen gittiğimde unuttum almayı![]()
yatıyorum ben mi demek ti bu
benim de uykum var azıcık ama çok yok
Bende az önce bi topikte gördüm ballı biralı maskeyi. Çıkınca sırf meraktan alıcam. Eksik kalmıyım![]()
Gözlerim kapanıyo valla kıız. Yarın devam ederiz olmaz mı![]()
olur beybi
yarın da diğer memnun kaldığımız bakım ürünlerinden bahsederiz hadi by by
dişlerini fırçala ve uykuya
bu arada diş fırçalama diyince diş macununda favorim colgate![]()
Ben geldim kızlarr kitap aldım bugün kendime mutluyum o yüzdennn![]()
Hoşgeldin canım. Hangi kitabı aldın.
PC Cast-VahşiBu seriye takıldım çokk beğendim Gece Evi Serisi :)
bende geceleri kitap okumaya bayılırım uyumadan önce
güzel mi bu kitap
sana bir kiatap daha tavsiye edicem canım
milenyum serisi ejderha dövmeli kız
mikemmelll bir polisiye roman
harika ya o akdar sürüklendim ki okurken var ya
sonra bir de filmini izledim hem almanya yapımı hem amerika yapımını ama kitapta ki tadı alamadım inan
kitap o kadar sürükleyici işte![]()