Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

öyle canım valla :1::1: ama atractive'inde dediği gibi lacivert de giysen takım elbise gibi olur öyle koyu olmasın pantolunun
saçların biçim biçim ölürüm sana apaçim :37::1::1::1: bugün ne soğuktu öyle ya valla dondum dondum çoook soğuktu

Evet yaa Atroşumda orda haklı ay giyime karar vermekte en zoru :1:

[video=youtube;2NkY5oHrMhc]http://www.youtube.com/watch?v=2NkY5oHrMhc[/video]
ayy şu kadına bayılıyorum ya "myriam fares"çok cilveli ve sexi
öz<ellikle şu video da ki 2:10 dan sonra bir izleyin kızlar da gözünüz işve cilve görsün
kadın idolüm olmaya aday azıcık izliyimde bişiler öğrenirim bari:9:

ayy evet valla bende giyimi çok takıyorum ya titriyorum yazamıyorum :1::1::1:

Millete bakıyorum gayet rahat mesela yeşil mont giymş altına kot pantolon alakasız bi çanta..Ben gene illa tamamen uyumlu olucam yeşil mont giysem mesela altına ya siyah pantolon siyah çanta ya da krem, kahverengi pantolon falan giyerim :1:

Millete bakıyorum gayet rahat mesela yeşil mont giymş altına kot pantolon alakasız bi çanta..Ben gene illa tamamen uyumlu olucam yeşil mont giysem mesela altına ya siyah pantolon siyah çanta ya da krem, kahverengi pantolon falan giyerim :1:

aslında artık karışık renkler moda şekerim
mesela yeşil mont giydin siyah da giyebilirsin tabi de altına kahverengi bişi ya da pembe bişi giysen de oluyor artık

aynen ya uyumsuz giyinip çıkıyorlar gayette rahatlar takmıyorlar hiç :1::1::1: benimde öyle olur uyumsuz çıkamam hiç dışarı sanıyorumki herkes bana bakıyor bir şeyler diyor :1::1:

aslında artık karışık renkler moda şekerim
mesela yeşil mont giydin siyah da giyebilirsin tabi de altına kahverengi bişi ya da pembe bişi giysen de oluyor artık

O modaya ben ayak uyduramam en ufak bi uyumsuzluk benim kendime güvenimi etkiler çok takıntılıyım yaaa bi rahat olamadım :26:

aynen ya uyumsuz giyinip çıkıyorlar gayette rahatlar takmıyorlar hiç :1::1::1: benimde öyle olur uyumsuz çıkamam hiç dışarı sanıyorumki herkes bana bakıyor bir şeyler diyor :1::1:

Evet canımm bakıyorum eşofman giymiş saçları toplamış sıfır makyaj çokta rahat umrunda değil ben gene mükemmel olmalıyım kendimi kasa kasa hal oluyorum gerçi benımki bu bakımlı hallerimden çok memnun evlenincede hep böyle bakımlı ol diyo bana :1:

Hatırlamıyorum ki canım :)
2.5 yıllık bi ilişkim var çok şükür iyi gidiyo öyle işte .. :16:
Aranıza katılayım dedim :1:

Anladım canım tekrar hoş geldin :) Var mı ufukta söz, nişan, düğün :1:

Anladım canım tekrar hoş geldin :) Var mı ufukta söz, nişan, düğün :1:

Düğünmü.. Allahım çok duygulandım :25::25::25: Yok canım ufukta bişi henüz Malesef.. Ama yaza aileleri tanıştırmayı düşünüyoruz da zor gibi daha bu yıl bitcek okulumuz iş güç bulma derken biraz sarkabilir kışa doğru .. Ama belli olmaz.. Peki sizin :16:

Düğünmü.. Allahım çok duygulandım :25::25::25: Yok canım ufukta bişi henüz Malesef.. Ama yaza aileleri tanıştırmayı düşünüyoruz da zor gibi daha bu yıl bitcek okulumuz iş güç bulma derken biraz sarkabilir kışa doğru .. Ama belli olmaz.. Peki sizin :16:

Bizim aileler bu perşembe tanışacaklar nasipse bir kaç aya söz düşünüyoruz aile arası :)

Evet canımm bakıyorum eşofman giymiş saçları toplamış sıfır makyaj çokta rahat umrunda değil ben gene mükemmel olmalıyım kendimi kasa kasa hal oluyorum gerçi benımki bu bakımlı hallerimden çok memnun evlenincede hep böyle bakımlı ol diyo bana :1:

aslında umrunda olmayacak daha iyi öyle ya valla 2 saat hazırlanıyorum ben derse hep ben geç kalıyorum artık hocalar bıktı valla :50:

Back
X