Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Amin canım severek ayrılmak kadar zor bişey yokmuş Rabbim kimselere göstermesin

aynen gerçekten çok zor severek ayrılmak çok zor ALLAHIM kimseye göstermesin ,ya da bizim için hayırlısı öyle ise sabır versin RABBİM AMİN
leblebi tozu kız senin nicki görünce aklıma hep çocukluğumda yediğim leblebi tozu geliyor ahh çocukluğum anılarım depreşiyor:5:

Canım izlemiyorum ya ben artık :) Eee nasılsın neler yapıyosun :)

Aaaa neden =) Napim Canım ders çalışıyorum, pasta yapıyorum arada :27: Sevdicekle de iyi gidiyo çok şükür.. Asıl sen nasılsın, heyecanlı mısın :52: Atroşumun dediği gibi laciverte lacivert olmaz bence de :19: gri daha ii olur :16:

bende soğuğa hiç dayanamam ya bende de mi kansızlık var acab a
soğukta dışarı çıkınca falan hemen çok üşüürümmm bırrr yani:30:

aynen ya ellerim burnum kulaklarım buz gibi olur hemen
kansızlık olabilir canım çaresi pekmez der herkes ama içemiyorum işte :50:

aynen gerçekten çok zor severek ayrılmak çok zor ALLAHIM kimseye göstermesin ,ya da bizim için hayırlısı öyle ise sabır versin RABBİM AMİN
leblebi tozu kız senin nicki görünce aklıma hep çocukluğumda yediğim leblebi tozu geliyor ahh çocukluğum anılarım depreşiyor:5:

Amiin canım beniim Amiiinn :54:
Hehe bende küçükken leblebi tozunu içime çeker nefes alamazdım :1: :1:
Ne günlerdi marketlerde satılırdı , bulamayınca evdeki leblebileri aşırır toz haline getirirdik :1:

He ya güzel olurdu :69: Yok Canım köstebekte muz oluyo benimki puf pasta, tarifte de öyle geçiyo adı =) Köstebek de yapıcam bu aralar :56:

kız sen ne hamaratsın maşallah bende yapmaya çalışırım ama güzel olmaz çok stres yaparım nasıl olacak ya yanarsa emeğim boşa giderse yiyilmezse diye :1::1::1:

Back
X