Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

AMİN canım benim
ben sana demiştim annen gelirse daha rahat olursun diye
çünkü aileler konuşuyor o zaman sen rahat oluyorsun ALLAH ana babamızı sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin AMİN

Amin yavrm yorgunum baya uyuyayim yarın yine muhabbete devam ederiz çok öptüm iyi geceler kuzum :)

Kızlar baya merak edenler olmuş çok yorgunum telden yazıyorum süper geçti benim annem onun annesi babasi kardeşleri acayip sevdik birbirimizi en ufak sorun çıkmadı Allaha şükür çok sıcak insanlar mükemmel karsiladilar. Aşkımın iş yerindekilerde merak ediyorlarmis orayada gittik amcasi, yengesi,babaannesiyle tanıştık süper ötesiydi sabah 11e doğru ordaydik akşam 9da gittik..babasi ellerimi tuttu hep,anneside herkese güzel gelinim diye tanıştırdı beni :) yengesi tebrik etmiş benimkini helal olsun sana böylekız bulmuşsun diye :) iş yerine tanışmaya gidince beraber yemek yedik gelinlik baktık aşkım sen önce kendine nisan kıyafeti bak dedi :) beraber nisan kıyafeti baktık :) böyle güzel bi gündü :)
canımm çok sevindim güzel geçtiğine
ilk adım atıldı demek şimdi ne güzel Allah tamamına erdirsin :16:
bende yaşamak istedim aynı şeylerii :31::31:

Kızlar baya merak edenler olmuş çok yorgunum telden yazıyorum süper geçti benim annem onun annesi babasi kardeşleri acayip sevdik birbirimizi en ufak sorun çıkmadı Allaha şükür çok sıcak insanlar mükemmel karsiladilar. Aşkımın iş yerindekilerde merak ediyorlarmis orayada gittik amcasi, yengesi,babaannesiyle tanıştık süper ötesiydi sabah 11e doğru ordaydik akşam 9da gittik..babasi ellerimi tuttu hep,anneside herkese güzel gelinim diye tanıştırdı beni :) yengesi tebrik etmiş benimkini helal olsun sana böylekız bulmuşsun diye :) iş yerine tanışmaya gidince beraber yemek yedik gelinlik baktık aşkım sen önce kendine nisan kıyafeti bak dedi :) beraber nisan kıyafeti baktık :) böyle güzel bi gündü :)

Hayırlısıyla tanışma merasimini atlattın kanka
Gerisi daha kolay olur bundan sonra bir de işin içine aileler girince sevgilin kolay kolay üzemez artık seni :29:

Süper ah keşke benimde elimden böyle şeyler gelse :))))

Kursa gitmek istiyorum canım ama daha gidip soramadım halk eğitime ne zaman başlıcak kurslar yada başladı mı vs diye :)

Bi bileklik yaptım kendime ama pekte güzel olmadı tabi dikiş yok beceri yok vs ama kendi çapımda bir şeyler denedim :))))
ne guzel canm halk egıtım kurslarını takıp et , bence her anne her kadın dikiş bilmeli,bende öğrenmek ıstıyorum

canım ne guzzel cok sewındım :nazar:
inşallah boyle mutlu mesut devam etsın

Gerisi daha kolay olur bundan sonra bir de işin içine aileler girince sevgilin kolay kolay üzemez artık seni :29:

katılıyorum işin içine aileler gırınce dıkkatlı davranıyolar:1:

canımm çok sevindim güzel geçtiğine
ilk adım atıldı demek şimdi ne güzel Allah tamamına erdirsin :16:
bende yaşamak istedim aynı şeylerii :31::31:

ne guzel canm halk egıtım kurslarını takıp et , bence her anne her kadın dikiş bilmeli,bende öğrenmek ıstıyorum

canım ne guzzel cok sewındım :nazar:
inşallah boyle mutlu mesut devam etsın

Çok sağolun kızlar :) Esmerkralicem sende yaşarsın olumsuz düşünme :) Kankam atlattım valla hemde çok güzl bi şekilde tabiki aileler işin içine girince daha dikkatli olmalıyız :) Tildacım amin çok sağol :16:

Benim fıstıklarım nerelerdeler acabaaa :))

ayy sağır duymaz uydurur hesabı olmuşş :1::1:
yok canım ya değil hatta aksine iyiym
birkaç gündür sıkkındı benimkiyle soğuk gibiydik
bugün görştük düzeldii :16:

ayy sağır duymaz uydurur hesabı olmuşş :1::1:
yok canım ya değil hatta aksine iyiym
birkaç gündür sıkkındı benimkiyle soğuk gibiydik
bugün görştük düzeldii :16:

Aaaa çooook sevindimmm inşallah o soğukluklar sizden hep uzak olurr :)) Yüzyüze çok farklı ya bi anlaşmazlık yaşasan 1 saatlik görüşmeye bakar düzelmesi :)

Aaaa çooook sevindimmm inşallah o soğukluklar sizden hep uzak olurr :)) Yüzyüze çok farklı ya bi anlaşmazlık yaşasan 1 saatlik görüşmeye bakar düzelmesi :)
aynen canım öyle oluyor sağol güzel dileklerin içinn :31:
siz başka neler yaptınzı dün çok kısa anlatmışsın yorgun oldğundan dolayı.
uzun zamandır görüşmemiştinz. başbaşa kalabilme fırsatınız oldu mu canım. olmustur inşallahh :31:

aynen canım öyle oluyor sağol güzel dileklerin içinn :31:
siz başka neler yaptınzı dün çok kısa anlatmışsın yorgun oldğundan dolayı.
uzun zamandır görüşmemiştinz. başbaşa kalabilme fırsatınız oldu mu canım. olmustur inşallahh :31:

Evet oldu canım beni iş yerindeki arkadaşlarıda merak ediyolarmış çok çıktık onlarla tanıştım sonra yemek yedik ikimiz el ele dolaştık, konuştuk nişanlık, gelinlik baktık fikirlerimizi söyledik :1: kot pantolon sade siyah bady üzerine bende siyah deri yelek gibi bişey var onu giymiştim saçlarım maşalıydı hafif makyaj vardı eyeliner, nude tonlarnda ruj ve allık vardı :) Önce annemle beni o karşıladı deniz kenarında cafeye gittik oturduk 1 saat kadar sonra onlara gittik ama varya bacaklarım titriyodu görmen lazım :1: çok iyi karşılandık aşkmla dışarıda yemek yedik geldikten sonra anneside yemek hazırlamıştı normalde çok toktum ama kırılmasın diye yedim biraz..sonra amcaları yengeleri babaannesıde benı merak ediyolarmış onlarlada tanıştık :))

Evet oldu canım beni iş yerindeki arkadaşlarıda merak ediyolarmış çok çıktık onlarla tanıştım sonra yemek yedik ikimiz el ele dolaştık, konuştuk nişanlık, gelinlik baktık fikirlerimizi söyledik :1: kot pantolon sade siyah bady üzerine bende siyah deri yelek gibi bişey var onu giymiştim saçlarım maşalıydı hafif makyaj vardı eyeliner, nude tonlarnda ruj ve allık vardı :) Önce annemle beni o karşıladı deniz kenarında cafeye gittik oturduk 1 saat kadar sonra onlara gittik ama varya bacaklarım titriyodu görmen lazım :1: çok iyi karşılandık aşkmla dışarıda yemek yedik geldikten sonra anneside yemek hazırlamıştı normalde çok toktum ama kırılmasın diye yedim biraz..sonra amcaları yengeleri babaannesıde benı merak ediyolarmış onlarlada tanıştık :))
oh bütün herkesle tanışmışsın ne güzell :31:
başbaşa kalmanız çok iyi olmuş. hasret gidermişsinizdirr:16:
söz için bir tarih belirlediniz mii

oh bütün herkesle tanışmışsın ne güzell :31:
başbaşa kalmanız çok iyi olmuş. hasret gidermişsinizdirr:16:
söz için bir tarih belirlediniz mii

Yok canım onlar bu durumda kesin bi tarih veremezler zaten..Tek dedikleri babası toparlandığında hemen gelicez dediler :) Ne zaman uygun olurlarsa buyursunlar gelsinler acelem yok gönlüm çok rahat Allahım daim etsin tüm sevenlere bu tatlı heyecanları nasip etsin :16:

Yok canım onlar bu durumda kesin bi tarih veremezler zaten..Tek dedikleri babası toparlandığında hemen gelicez dediler :) Ne zaman uygun olurlarsa buyursunlar gelsinler acelem yok gönlüm çok rahat Allahım daim etsin tüm sevenlere bu tatlı heyecanları nasip etsin :16:
haklısın canım. babasının durumu aklımdan çıkmış benim bir an.
Aminn inşallah bizlerde yaşarızz :16::16:

Manitamlayım şimdi kızlar bu gece çok giremem de
Süper bi haber aldım.
Pazartesi iş görüşmesine gidiyorum umarım şartlarda uygun olur da işe girerim.
Hiç yoktan atamalara kadar oyalanırım
Pazartesi bol bol dua edin bana

Manitamlayım şimdi kızlar bu gece çok giremem de
Süper bi haber aldım.
Pazartesi iş görüşmesine gidiyorum umarım şartlarda uygun olur da işe girerim.
Hiç yoktan atamalara kadar oyalanırım
Pazartesi bol bol dua edin bana

İnşallah gönlüne göre olur kanka dua edeyim :29:

Back
X