- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
iyiym bende canımiyiyim canım sen nasılsın
shanna beğendiğin elbiseyee bayıldmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiym bende canımiyiyim canım sen nasılsın
Ben benimkine sordum uyumlu olucaz mı diye tabiki olucaz olmaz öteki türlü demişti uyumlu giyinicez yani :) kıyamamda tuzlu tuzlu içirmeye yaaa midesi bulanır ama( evet canım geçende pasta tabakları almıştık, bugun çerez tabakları bordo yaprak şeklinde bide mutfağıma duvar saati aldık aklımızda şimdi kahvaltı takımı var :)
iyiym bende canım
shanna beğendiğin elbiseyee bayıldmmm![]()
Selam canım hoşgeldinn iyiyim ben sen nasılsın :) Evet dmi çok güzel![]()
hadi bakalım ALLAH yardımcınız olsun benim çeyizimin yarısı tamamlandı ortada koca yok benim annemde sağolsun çok meraklıdır çeyize falan :)
off kızlar ya moralim bozuldu gerçekten geçen gün alışverişe çımıştık annemle yeni mutfak için dönüşte boya seçemedim çok yorulmuştum bir de elimiz kolumuz doluydu falan neyse babama sipariş verdim bugün fuşya pembe al boyayı diye sonra ordan aradılar ne renk olucak diye dedim fuşya pembe olucak dedim üzerine basa basa bir de ne gelse beğenirsini normal bir pembe tonu:26:ufff yaa neyse idare edicem artık :44:
ALLAH'TAN pembe gene hadi
İyiyim kuzu ya uçuk çıkmı dudağımda nasıl kaşınıyo deli oldum
Atroşş nasılsınn :)
Sağol yavrm :) Benim çok eksiğim var daha aman çeyiz alınır yaaa napalımeee seninkiyle bi gelişme yok mu cnm :26:
iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın?İyiyim kuzu ya uçuk çıkmı dudağımda nasıl kaşınıyo deli oldum
Atroşş nasılsınn :)
iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın?
shannacanım sırtında ki sivilcenin muhtemel nedeni ya saç kremi kullanıyorsun ya da kremli şampuan kullanıyorsun sırtından tam arınmıyor
Aaa buna şaşırdım saç kremi kullanıyorum canım olabilir bak neden sivilce yapıyo acaba :44:
bilmiyorum canım ama sanırım saç kremi yağlı olduğu için tam arınmıyormuş galiba
çünkü benimde sırtım sivilce dolu ve hep saç kremi kullanırım yani:26:artık kullanırsam saçlarımı öne doğru atıp kremliyorum ama gene de oluyor sanırım
Anladım kuzum ama ben dikkat ettim yüzümde sivilce varken sırtım pürüzsüzdü annemde diyo ki vücut bi şekilde o yağı atıyo yani yüzümden atamıyo sırtımdan atıyo :26:
Selam tatlım hoş geldin neler yapıyosun bakalım :) Bende alıştım laptopa banada zor gelir masa üstü artık![]()
Hoşbuldum canım :)
Laptop çok rahat kuzum değişik pozisyonlarda rahatımı buluyordum ama şimdi hiiç rahat değilim
Allahtan bilgisayarcı bi tanıdığımız var aradık bi saat içinde gelir :))))
KıyamamBende yüzümdeki sivilceler için sabun kullanıyorum yüzümde hiç kalmadı sırtımda başladı bu seferde sivilce
![]()
iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın?
shannacanım sırtında ki sivilcenin muhtemel nedeni ya saç kremi kullanıyorsun ya da kremli şampuan kullanıyorsun sırtından tam arınmıyor
ben laptopla da hiç rahat değilim ki ya
yüzüstü yatıyorum bir süre sonra canım acıyor ,dizime koyuyorum bi süre sonra soğutucu olamdığı için dizim yanıyor masaya koyuyorum gene rahat olamıyorum sehpaya koyuyorum eğilirken yoruluyorum falan yani![]()
Kız seninde kolayın bulunmuyor
Ben laptopla yüzüstü hiç duramıyorum malum bi yerlerim acıyor :26:
Hep yatık pozisyondayım yada yarı yatık :))
Bu şekilde binbir türlü hal alıyorum:)
işte benimde o malum yerlerim çok acıyor yüzüstü o yüzden yatamıyorum
kızım napayım ya rahat değiliminsan oğlu işte memnuniyetsiz ben bir de herşeyden çarçabuk sıkılırım yani hevesim geçer hemen annem bana der ki hep ay sen kocandan da sıkılma bide
![]()
Kocadan sıkılınmaz ayol deseydin sende
Kızlar bir şey sorucam ya bu bikini ve sütyenlerde hani şey oluyor tamamen dolgusuz ama ayrık göğüsler için yanlardan ortaya doğru daha birleşik duran sütyen yada bikiniler varya onlara ne deniyor :)
Ne biçim anlattım dimi:)))