Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

push-up sütyen yani kaldırıcı göğüsleri:1:

Ama ben yukarı kalksın istemiyorum ki :)
Benimkiler sert ve dik sadece ayrık:26:
Ben dolgusuz olsun yukarı kaldırmasın sadece yanlardan birleştirsinki ayrık durmasın istiyorum :)
Onlara mı push-up deniyor ki :26:

Selam yine ben geldim.
Kanka elbise çok hoş pudra rengi ayrı bi severim zaten.
Bende bakınıyorum sürekli dışarı çıktığımızda ama ben beyaz ya da krem o renk tonlarında düşünmüyorum zaten gelinlikte giyeceğim beyazı
Nişanda ya siyah alacağım ya da cıvıl cıvıl bi renk :1:

Selam yine ben geldim.
Bende bakınıyorum sürekli dışarı çıktığımızda ama ben beyaz ya da krem o renk tonlarında düşünmüyorum zaten gelinlikte giyeceğim beyazı

Teee ne zamandır göremiyorum seni nabersinnnn :3:

Teee ne zamandır göremiyorum seni nabersinnnn :3:

Bende göremiyorum kız
Sevgilimle oluyorum genelde o yüzden anca geceleri geliyorum ama bugün erkenciyim :1:
Sende çalışmaya başladın zaten önceden gündüz de olsa görüşüyorduk
İş nasıl gidiyor

Benim yüzümde pek çıkmaz ama omuzlarımda çıkar bazen minik minik ne sabunu kullanıyosun adı ne :)

İyiyim bende dediğin gibi iyi diyelim iyi olalım hep :61:

bitkisel canım killi var bi tanede defne sabunum var biriyle sabah diğeriyle akşam yıkıyorum yatmadan ama çok memnunum cildim bebek gibi oldu :12:

Selam yine ben geldim.

Hoş geldin kanka :13: Bende çok beğendimm nişanda bilmiyorum nasıl giyerim kırmızı olabilir ama ya da parlament mavisi :12:

Bende göremiyorum kız
Sevgilimle oluyorum genelde o yüzden anca geceleri geliyorum ama bugün erkenciyim :1:
Sende çalışmaya başladın zaten önceden gündüz de olsa görüşüyorduk
İş nasıl gidiyor

Taam len taam sevgilinle olduğunu çok aşırı tahmin edebilme gücüne sahibim :27::27:
Sonunda ilk iznimi yarın kullanacağım için endorfin hormonum tavan yaptı iyiyim :9:
İş güzel gidiyor bir sorunum yok henüz bu hafta hep gündüz nöbetlerine gittim haftayada öyle gideceğim sonra geceyede gitmeye başlayacağım :61:

Hoş geldin kanka :13: Bende çok beğendimm nişanda bilmiyorum nasıl giyerim kırmızı olabilir ama ya da parlament mavisi :12:

Hoşbulduk kanka
Siz nişanı dışarıda yapıcaksınız dimi yani aile arası falan olmayacak.
Öyleyse cafcaflı bişiler bak :1:
Bizimki aile arasında olacak ama ben bi kaç mekan bakıyorum fiyatları uygun gelirse aile arasında yine yemekli yapalım diye düşünüyorum.

Taam len taam sevgilinle olduğunu çok aşırı tahmin edebilme gücüne sahibim :27::27:
Sonunda ilk iznimi yarın kullanacağım için endorfin hormonum tavan yaptı iyiyim :9:
İş güzel gidiyor bir sorunum yok henüz bu hafta hep gündüz nöbetlerine gittim haftayada öyle gideceğim sonra geceyede gitmeye başlayacağım :61:

5.5 ayın acısını çıkartıyoruz kızım :27:
Yükle endorfini azıcıkta adrenalin sonra kanatlan :27::27:

Hoşbulduk kanka
Siz nişanı dışarıda yapıcaksınız dimi yani aile arası falan olmayacak.
Öyleyse cafcaflı bişiler bak :1:
Bizimki aile arasında olacak ama ben bi kaç mekan bakıyorum fiyatları uygun gelirse aile arasında yine yemekli yapalım diye düşünüyorum.

Nasipse öyle düşünüyoruz burda bi cafe var ağaçtan yapılma çok hoş çok büyükte değil ama gene bi 50 kişi rahat alır bu hafta bi arkadasın nişanı var o cafede 500 tl ye tutmuşlar :)

Nasipse öyle düşünüyoruz burda bi cafe var ağaçtan yapılma çok hoş çok büyükte değil ama gene bi 50 kişi rahat alır bu hafta bi arkadasın nişanı var o cafede 500 tl ye tutmuşlar :)

500 tl ucuz mu bilemedim şimdi :44:
Benim arkadaşım da kafede söz yaptı 100 yada 150 tl olması lazım tutmuşlardı.
Bende restoranda yemekli istiyorum işte yüzüklerde orada takılır bi müzikle dans edilir vs.
Fazla kalabalık sevmiyorum ben düğünde ne halt edicem bilmiyorum :1:

500 tl ucuz mu bilemedim şimdi :44:
Benim arkadaşım da kafede söz yaptı 100 yada 150 tl olması lazım tutmuşlardı.
Bende restoranda yemekli istiyorum işte yüzüklerde orada takılır bi müzikle dans edilir vs.
Fazla kalabalık sevmiyorum ben düğünde ne halt edicem bilmiyorum :1:

Bizim burda düğün salonlarına bi geceye 2 buçuk milyar istiyolar o yüzden 500 tl bana cok uygun geldi :) Aaa o da çok hoş olur ama restoranda yemek yiyip ardından yüzükler takılıp dans edilmesi çok modern olur :)

Bizim burda düğün salonlarına bi geceye 2 buçuk milyar istiyolar o yüzden 500 tl bana cok uygun geldi :) Aaa o da çok hoş olur ama restoranda yemek yiyip ardından yüzükler takılıp dans edilmesi çok modern olur :)

Düğün salonları bizim burda da öyle en aşağı 2500 alıyorlar
Ama kafeler vs ucuz
Restoran fikri sürekli vardı bende inşallah öyle yaparız nişanı çünkü bizde önce isteme olacak bi kaç gün sonra ya da en geç bi hafta içinde de direkt nişan olacak

Düğün salonları bizim burda da öyle en aşağı 2500 alıyorlar
Ama kafeler vs ucuz
Restoran fikri sürekli vardı bende inşallah öyle yaparız nişanı çünkü bizde önce isteme olacak bi kaç gün sonra ya da en geç bi hafta içinde de direkt nişan olacak

Bizim isteme söz birlikte olur nişan için biraz beklenir sanırım ama büyükler konuşurlar bunu belkide bizimde çok beklenmez :) Nasibimizde neresi varsa nasıl olacaksa öyle olur :) Ama bizim kayınpederimede bağlı ağrısı vs olursa illa cafede olsun diye tutturmam evdede olur yeterki onun yüzüğünü takayım ağzımızın tadı , huzurumuz olsun :16:

Bizim isteme söz birlikte olur nişan için biraz beklenir sanırım ama büyükler konuşurlar bunu belkide bizimde çok beklenmez :) Nasibimizde neresi varsa nasıl olacaksa öyle olur :) Ama bizim kayınpederimede bağlı ağrısı vs olursa illa cafede olsun diye tutturmam evdede olur yeterki onun yüzüğünü takayım ağzımızın tadı , huzurumuz olsun :16:

Canım sizde mesafe olayı zorluk çıkarıyor tabi ki ister istemez.
Aileler daha yeni tanıştı aslında aynı şehirde olsanız çoktan tanışıp kaynaşmışlardı.
Bizim 3 sene oldu aileler 2 yıldır tanışıyorlar bide ikimizde de söz yüzüğü niyetine yüzük var zaten herkes sözlü diye biliyor bizi tanıştırırken öyle tanıştırıyorlar.
En önemlisi sağlık ya gerisi boş.
Sağlıklı huzurlu olun da herşey tıkırında gider zaten

Canım sizde mesafe olayı zorluk çıkarıyor tabi ki ister istemez.
Aileler daha yeni tanıştı aslında aynı şehirde olsanız çoktan tanışıp kaynaşmışlardı.
Bizim 3 sene oldu aileler 2 yıldır tanışıyorlar bide ikimizde de söz yüzüğü niyetine yüzük var zaten herkes sözlü diye biliyor bizi tanıştırırken öyle tanıştırıyorlar.
En önemlisi sağlık ya gerisi boş.
Sağlıklı huzurlu olun da herşey tıkırında gider zaten

Aynen kank çoktan tanışmışlardı olsun iyi anlaştılar ya maşallah o gün yavrumda bende çok mutluyduk :1: Sağlık çok önemli gerçekten gözümle gördüm adamcağızın çektiği acıyı çok üzüldüm kendi babam zaten yok gibi kayınbabamda bi an önce sağlığına kavuşsun başımızda olsun :50:

Aynen kank çoktan tanışmışlardı olsun iyi anlaştılar ya maşallah o gün yavrumda bende çok mutluyduk :1: Sağlık çok önemli gerçekten gözümle gördüm adamcağızın çektiği acıyı çok üzüldüm kendi babam zaten yok gibi kayınbabamda bi an önce sağlığına kavuşsun başımızda olsun :50:

Herşey yolunda gitmiş ya ne güzel işte
Anneler anlaştı mı zaten işler daha da bi yolunda gidiyor.
Sonuçta bi ailen daha oluyor. Kendi annen seni güzel insanlara emanet etmek ister. Bunu gözleriyle görmek ister.
Annenin o gün gelmesi çok yerinde oldu

Back
X