Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

shanna sil baştan da güzel film ama ben de sana bir kaç favori filmimi önereceğim bunları mutlaka izle
not defteri,aşk yemini,kayıp sevgili ve benim adım khan bunlara var ya ağlamaktan gözlerim şişmiştii:5:

Sağol kızçe bunlarıda yazdım bi kenaraaaa :21:

Ben o kadar çok film izledim ki bazen isimleri hatırlamıyorum.
Bi gün sana liste yapayım klasiklerden izledin mi mesela esaretin bedeli, yeşil yol, forrest gump gibi

Olur kanka valla zahmet olmazsa hiç klasiklerden izlemedim nedensee izlerim iyi olurr :7:

Haha aynen kank biz daha ne istiyoruz bilmiyoruz :1: Onuda izleyeyim vaktim var nasıl olsa bol bol :8:

Tamam canım kankamda önermişti üç idiotu hepsiciğini izlicem nasipse :8:

ağlamak isteyen sorayayı taşlamak ı izlesn kuznm erkek arkadslaryla izlmişti utnmasaydık hüngür nüngr ağlayacaktk diyoo :((

yok be yawrum smdılık o stres gelmedı daha:)
ah canım depresyondan kurtulamıyorum cok uzun zamandır hhayatımı kotu etkılıyor

Depresyondan acilen çıkmalısın.
Sabaha mis gibi bi yürüyüş yap iyi gelir.

Olur kanka valla zahmet olmazsa hiç klasiklerden izlemedim nedensee izlerim iyi olurr :7:

Boş vaktin varsa mutlaka izle yazacağım filmleri
Hepsi harika ve konuları süper işlenmiş filmler

Boş vaktin varsa mutlaka izle yazacağım filmleri
Hepsi harika ve konuları süper işlenmiş filmler

Tamam yavrummmm :54: babamın penguenlerini izleyeyımmmm şimdiii bidahada yatarım büyük ihtimalle öptüm hepinizi iyi gecelerr :16:

ühüüüüüüüüüüüüüüüüüü:14:
bana şefkat gosterın kızlar:)

ahh canım yaa
off off topiğin kızları olarak bir mutluluğa erişemedik yaa tam anlamıyla birimiz mutlu olsa birimiz mutsuz oluyor :50:
RABBİM bu günümüzü aratmasın ama gene de AMİN
bu günümüze şükürler olsun RABBİM AMİN

Ay ben sana kıyamammm :26: Ne dedi canım bukadar kötü :44:
boswer bebeım senın nası gıdıo ıısın demı canm ben gergınım bu ara yaaa tartısıyoruz ıste

r

yapıcam canım haftaııcı hergun mutlaka yapıorum zaten sıkılaşma nıyetındeyım yaza kadar:) şöyle bı dort beş kılo versem ıı olcak.benımkıde zayıflamaya calısıo aılecek dıyetteyız:37:

Kanka listeyi yazıyorum şimdilik aklıma gelenler

Esaretin bedeli zaten imdb de 1 numara filmdir.
Schindlerin listesi : 2. dünya savaşının nazi Almanyasında bir adamın nasıl hayat kurtadığıyla ilgili. Ben savaş vs var sıkıcıdır dedim ama bayıldım hatta sonunda çok duygulandım vay be dedim.
Yüzüklerin efendisi serisi : ama fantastik sevmiyorsan sıkıcı gelebilir.
Fight club: ismine aldanma muhteşem bir konusu var oyuncular da harika olunca süper bir film ortaya çıkmış. Favori filmimdir.
Forrest Gump: çok hoş bir film ve filmin içinde resmen masumluk var.
American History X : Düşüncelerin nasıl da değişebileceğini gösteren bi film. Edward Norton un filmlerine bayılırım.
Slumdog millioner
Big fish: Masalsı bir anlatım bayılacaksın.
Painted veil: Aşkın işleyişi süper
Illusionist: İşte bu film benim hayatıma anlam katan film. İmzamda da sözü vardır. Kesinlikle izlemelisin. Aşk bu kadar derinden anlatılır.
Tavsiyem Edward Norton un tüm filmlerini izlemelisin. Kaliteli filmlerde oynamıştır. Oyunculuğu ve ses tonu müthiştir.

Son düzenleme:
ahh canım yaa
off off topiğin kızları olarak bir mutluluğa erişemedik yaa tam anlamıyla birimiz mutlu olsa birimiz mutsuz oluyor :50:
RABBİM bu günümüzü aratmasın ama gene de AMİN
bu günümüze şükürler olsun RABBİM AMİN

yawrum nedır bu mutlulugun formulu yaaa ben bılıyorum aslında ama uygulayamıyorum:(

Şimdilik aklıma gelen özel filmler bunlar kanka bi yere not al :34:

canım yazdıkların arasında ESARETIN BEDELINI tek geçerim hayatımda ızledıgım en ıyı fılmdı dıyebılırım bi süre benı kendıme getırmıstı

Esaretin bedelini izleyipte etkilenmeyen çok az kişi vardır sanırım.
Her gün yeni bi film çıkıyor fakat listede en başı hala o film çekiyor.

Back
X