Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

aynen canım.. kotu bı sınav ama yıne de halımıze şükür.:)
canım o kadınlar yeterınce eşlerini sevmıyorlar cunku hepsı bu.aşk karsılıklıdır ben bu söze ınanmıyorum,sunay akın demiş ya aşk tek kişilıktır dıye buna ınanıyorum ..
evet canım bu günümüze şükürler olsun RABBİM,bu günümüzü aratmasın AMİN
beterin beteri var sonuçta beterinden korusun,saklasın,esirgesin AMİN
evet lokumum yahuu aşk tek kişilik biri sevse biri sevmiyor,biri ilgilense biri ilgilenmiyor
eskiden aşklar daha safmış annem ve babamınkileri dinliyorum da nasılda karşılıksız sevmişler öyle hala babam annemin gözünün içine bakar böyle bir aşk örneği var bizim evde ben nasıl romantik adam aramam ya :26:

Son düzenleme:
evet canım bu günümüze şükürler olsun RABBİM,bu günümüzü aratmasın AMİN
beterin beteri var sonuçta beterinden korusun,saklasın,esirgesin AMİN
evet lokumum yahuu aşk tek kişilik biri sevse biri sevmiyor,biri ilgilense biri ilgilenmiyor
eskiden aşklar daha safmış annem ve babamınkileri dinliyorum da nasılda karşılıksız sevmişler öyle hala babam annemin gözünün içine bakar böyle bir aşk örneği var bizim evde ben nasıl romantik adam aramam ya :26:

hmmm canım senın ıyı bı ornegın var bu guzel bir şey aslında baba örnektır cunku genelde kızlar babaya yakın adamlar bulıur

hmmm canım senın ıyı bı ornegın var bu guzel bir şey aslında baba örnektır cunku genelde kızlar babaya yakın adamlar bulıur

seninkide babana mı benziyor
bilmiyorum ayni ama babamın sevmediğim bir sürü huyu var onlar benzerse kocamın:18:
mesela sinirlidir bir den parlar,hemen çabucak sinirlenir fazla söz dinlemez söylenenin zıttını yapar falan bir tek annemi dinliyo ya:20:

seninkide babana mı benziyor
bilmiyorum ayni ama babamın sevmediğim bir sürü huyu var onlar benzerse kocamın:18:
mesela sinirlidir bir den parlar,hemen çabucak sinirlenir fazla söz dinlemez söylenenin zıttını yapar falan bir tek annemi dinliyo ya:20:

yawrum benımkının babamla benzettıgım huyları cok mutfaga çok karısır, kalp kırar snra gonul almaya calısır ama bı cuval ıncırı berbat etmıştir artk felan..
Allah hayrlısıyla karıslastrsn senı atroşum gonlune gore wersın ınsallah

yawrum benımkının babamla benzettıgım huyları cok mutfaga çok karısır, kalp kırar snra gonul almaya calısır ama bı cuval ıncırı berbat etmıştir artk felan..
Allah hayrlısıyla karıslastrsn senı atroşum gonlune gore wersın ınsallah

AMİN canı AMİN
hakkımda hayırlısını versin
benim babam da ani öfkelenir sonra onarmaya çalışır onaracaksan madem kırma değil mi bir de mesela bir şeyi evde yapma diyelim en biliyim teflon tavayı çatal sürtme çizilir gibi gider inadına yapar falan gıcık eder bu huylarıyla daha saysam bissürü sanırım mükemmel erkek yok
ki zaten mükemmel insan yok tek mükemmel olan ALLAH yani
niye mükemmel olanı ararız ki:31:
ben mükemmel istemiyorum zaten benim idealimde ki gibi olsun yeter
RABBİM seninde hakkında hayırlısını eylesin unutma RABBİM gümüş kapıyıı kapatır altını açarmış
belki size de evlilik çok iyi gelecektir kimi erkek iyi anlamda evlenince değişir umarım seninkide o sınıftan olur ve çok iyi bir evliliğin olur bebekim

AMİN canı AMİN
hakkımda hayırlısını versin
benim babam da ani öfkelenir sonra onarmaya çalışır onaracaksan madem kırma değil mi bir de mesela bir şeyi evde yapma diyelim en biliyim teflon tavayı çatal sürtme çizilir gibi gider inadına yapar falan gıcık eder bu huylarıyla daha saysam bissürü sanırım mükemmel erkek yok
ki zaten mükemmel insan yok tek mükemmel olan ALLAH yani
niye mükemmel olanı ararız ki:31:
ben mükemmel istemiyorum zaten benim idealimde ki gibi olsun yeter
RABBİM seninde hakkında hayırlısını eylesin unutma RABBİM gümüş kapıyıı kapatır altını açarmış
belki size de evlilik çok iyi gelecektir kimi erkek iyi anlamda evlenince değişir umarım seninkide o sınıftan olur ve çok iyi bir evliliğin olur bebekim

nıkata keramet vardır derler ya bakalım canım ınsallah cok mutlu oluruz..yawrum ben kacayım uykum geldı opuyorum senı muckkk

geç yatıp erken kalkmak böyle oluyor demek ki geç yattım erkenden ayaktayım yorgun hissediyorum kendimi yaw:31:

geç yatıp erken kalkmak böyle oluyor demek ki geç yattım erkenden ayaktayım yorgun hissediyorum kendimi yaw:31:

bende sabahın körunde ayaktaydım uyku tutmadı.su sarkıyı dınleyın kızlar bayıldım ben yaaa [video=youtube;hyZdMgYB94Q]http://www.youtube.com/watch?v=hyZdMgYB94Q[/video]

moralman bozuk olunca uyku düzeni bozuluyor canım ya
kafama bişi taktıysam uyuyamıyorum ben de:31:
geçen gece sakinleştirici bitkisel şurup var ya hani uyku getiren ondan içtim ama gene uyuyamadım:31:

moralman bozuk olunca uyku düzeni bozuluyor canım ya
kafama bişi taktıysam uyuyamıyorum ben de:31:
geçen gece sakinleştirici bitkisel şurup var ya hani uyku getiren ondan içtim ama gene uyuyamadım:31:

aa dedın de ıyı ettın bıtkısel yatıstırıcı bı hap var bende de onu ıcıyım barı:31:

bayılıyorum şu eski şarkılara:32:
[video=youtube;1V_zWSYvjzg]http://www.youtube.com/watch?v=1V_zWSYvjzg[/video]
:21::21::21::21::21::21:

Kızlaaaar ben geldimm napıyosunuz :3:

çok şükür canım. aynı işte.

sen napıyosun. konuşamadık ne zamadır. tanışma nasıl geçti.

Çok iyi geçti şükür :nazar: İyi karşılandık nerdeyse bütün akrabalarıyla tanıştım :1: Özellikle annelerimiz süper muhabbet kurdular :8:

oooh ne güzel canımm :nazar::nazar: darısı başımıza inşallah :16:

Amin inşallah :) Ailelerin iyi anlaştığını görmek insanı gerçekten ayrı bi rahatlatıyor :) Sen napıyosun canım ?

Back
X