- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
iş bakıyorum canımm. keyfim yok biraz. sevgilim motorla kaza yaptı yine.
Hadi ya çok geçmiş olsun önemli bişeyi yoktur umarım..Ne üzerine bakıyosun işi canım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iş bakıyorum canımm. keyfim yok biraz. sevgilim motorla kaza yaptı yine.
Hadi ya çok geçmiş olsun önemli bişeyi yoktur umarım..Ne üzerine bakıyosun işi canım ?
kaşı yarıldı canım yaa
halkla ilişkiler veya kurumsal iletişim üzerine felan canım
Üzüldüm ya...İnşallah istediğin gibi bi iş bulursun kuzum halkla ilişkiler mezunusun değil mi ? 4 yıl mı okudun ?
Selam kızlar
Yorucu bi günün ardından evdeyim.
Sevgilime hediye aradım taradım sonunda bol çeşitli bi doğum günü hediyesi vericem
Gratistente balm ürünlerine baktım bi kaç tanesini gözüme kestirdim bloglardan araştırma yapıp yarın alacağım
Selam kankaO ne kız balm ürünü derken sevgiline mi alacaksın bakım ürünü falan mı :26:
Selam kanka
Kendime alacağım canım bakım makyaj bakım ürünleri canım gratiste satılıyor.
Allık arıyordum bugün bi kaç renk tonu hoşuma gitti şimdi nette araştırıyorum.
Sen nasılsın
Hııı anladım şimdiiBende iyiyim valla dün akşam babamın penguenlerini izledim eğlenceliydi güldüm baya
Buaksamda esaretin bedelini izlicemmmm
Bende çok pis alışveriş yapmak istiyorum ama param yok
![]()
İzle canım esaretin bedeli şöyle bi kendini sorgulamana sebeb olan bi film etkileyicidir.
Ben alışveriş için baya para biriktirmiştim bugün bi çıktım azıcık bişi aldım dünyanın parası gitti nereye gitti bilmiyorum da
En çok ojelere veriyorum parayı ya
Bende para biriktirme huyu yok hiç ya o gün bulup o gün bitirmeden eve gelmiyorum :26:Bende en çok giyime![]()
Bende bi ara öyleydim ama şu sıra sıktım kendimi para biriktirmeye başladım.
Bazen en sıkışık anımda aklıma geliyor ilaç gibi oluyor. Hiç değilse 1 lira 2 lira diye diye kenara atıyorum.
En iyisini yapıyosun kankaUyku bastırdı nedense ya
![]()
Uyunmaz kız bu saatte
Ya bi de havalar biraz daha düzelsin Bursaya gezmeye geleceğiz
Ooo beklerizz güzel BursamızaSevgilinle mi geleceksiniz :)
Bursa merkeze gelmeyeceğiz ama belki oraya günü birlik gezmeye gideriz.
Sevgilimle geleceğiz akrabaları var orada ama ilçede
On dakika beklemek zor oluyor kanka![]()
Pro üyelerde mi 10 dk bekliyo kız ben beklemiyolar sanıyodum![]()